АБВ: Подкрепа за Фандъкова - не! Мирчев - той беше груб!

Партията ще участва със свои самостоятелни кандидатури
1 авг 2015 17:06,
30
АБВ: Подкрепа за Фандъкова - не! Мирчев - той беше груб!
Снимка: БТА

Кандидатите за кметове на общини и райони, утвърдени по време на заседание на Националния партиен съвет на ПП АБВ, са 103-ма. Това каза пред журналисти Румен Петков, председател на предизборния щаб на партията.

"Кандидатурите от АБВ са 80, независими, но подкрепени от АБВ са 17, а шестима са коалиционни кандидати”, посочи Петков. Той не коментира кандидатурата за кмет на АБВ за София, но отбеляза, че не вижда особен потенциал да бъде подкрепен сегашният столичен кмет Йорданка Фандъкова, пише БТА.

Румен Петков уточни, че има много причини за това да не подкрепят Фандъкова на местните избори през октомври, но това е решение, което ще бъде взето от структурите на партията. "Не виждам и как бихме могли да подкрепим кандидатът на БСП проф. Мирчев, още повече, че той имаше едно грубичко отношение към АБВ в национален ефир, от което той ще загуби, ще загуби и БСП“, каза Румен Петков.

Още по темата

"Ние сме утвърдили подкрепата си за кандидата на БСП за Лясковец и кандидата за кмет на Враца, но това са решения, които са въпреки националното ръководство на БСП и не означава, че ще си подадем ръка за местния вот. Водени са разговори в редица общини, много голям интерес имаше от редица партийни функционери на БСП на райони в София, но общото нежелание и неспособност на БСП доведе до този резултат ", посочи той. Румен Петков постави като цел 200 000 гласа за АБВ на предстоящите местни избори.

"В голяма част от общините ще участваме със самостоятелна кандидатура", отбеляза още Петков.

"Ние сме сериозна политическа сила и по никакъв начин не търсим дивиденти от раздори между други политически формации, каза още Румен Петков във връзка с коментарите на Радан Кънев, в които той неколкократно намекваше за предсрочни.

"Не се наемам да коментирам дали ще се разпадне Реформаторският блок, но, ако се говори за предсрочни избори, трябва да се направи и следващата крачка“, допълни той.

По думите му единствените партии, които имат готовност за едни извънредни избори са ГЕРБ, АБВ и ДПС.

"Политическа партия АБВ извървя своя път. С изключение на Разград, Пазарджик и Кърджали, навсякъде имаме изградени областни партийни централи, така че ние сме готови за избори", заяви Петков. "Не сме в коалиция, коалицията е между ГЕРБ и Реформаторският блок", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Нов преди 8 години
Предлагам кандидатурата на Румен Петков за кмет на Плевен, защото вдигна нивото на фонтана и има потенциала, пак да го вдигне след някоя пиянска вечер. А бе въобще хубав човек за компания, ама за друго ........................
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без исключение Вие сте *** Всички в Една група ,,ПОЛИТИЦИ"Там Е исписно Съединението прави сила.ис сам го написал.
18
2
 
6
 
! Отговори
Хризантема преди 8 години
А бе, буквари, и като се явите самостоятелно колко кмета мислите, че ще имате? Аз ще ви кажа - 0.
17
1
 
2
 
! Отговори
Винету преди 8 години
До Гошо тригълника. Не си сменяй ника - много ти пасва.
16
1
 
6
 
! Отговори
мимо преди 8 години
Та,кое им е лявото на двете формации?Плоският данък на Станишев или пенсионната реформа на Калфин?Смяххх!!!
15
3
 
5
 
! Отговори
PetarNPapazov преди 8 години
На София и трябва нов кмет.Фандъкова-да е здрава и щастлива -но ни идва в повече.
14
7
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Нафандъчената Фандъкова била без...алтернатива,казват някои.Ами всички протежета на Боко са...такива,безалтернативни.Сама по себе си Фабдъкова е една средностатистическа учителка,но която умее да слушка и да изпълнява повелите на вожда.По този...параграфф избрахме и *** за президент,никой не го знаеше преди това,но тоя се оказа че не иска да...слушка и заигра сам.Защо е...така,защото Боко е медиум,който зомбира на ред,но все някой се...изплъзва.
13
4
 
3
 
! Отговори
Уринатора ДГД преди 8 години
ДИДИ е най-добрата Кметица !
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Fandakova mnogo se naguschi s milion4eta lv da se Maha bojadjia e u4itelja da do hodi ot kade e hodila milionerkata da zeluni rakata na krasnika boiko i da si hodi
11
9
 
8
 
! Отговори
ЕЙ БОГУ преди 8 години
НЕ ПИПАЙТЕ ДАНЧЕТО ЕЙ КРОКОДИЛИ
10
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Със или без подкрепа - този Мирчев е напълно неизбираем.За момента Фандъкова е без реална конкуренция.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХОДИМЕ ГОЛИ ХОДИМЕ БОСИ СЛУХОВЕ РАЗНИ ЗА МИЛИОНЕРИ И КОМАНДОСИ.. ВСЕКИ РАЗПРАВЯ ДРУГАРИ ДРУГАРКИ А ВЪВ ДОШЕКА Е СКРИЛ ХИЛЯДАРКИ. РАЗПРАВЯ ЧЕ НЯМА 2 ЛЕВА В НАРОДНАТА БАНКА! ЛЪЖЕ МРЪСНИКА ПРЕЯЖДА С ЛУКАНКА! НЕКА НЕ ЖИВЕЕМЕ В ТАЗ НЕМОТИЯ ЧЕ ВСИЧКИ НИ СЕ СМЕЯТ НА НАЩА ПРОСТОТИЯ. НЕКА НЕ ГЛЕДАМЕ КЪМ ТАЗИ ЕВРОПА ЧЕ ТЯ ЩЕ НИ В ГРОБА ЗАКОПА. НЕАМ НЕРВИ. НЕАМ НЕРВИ....ТАЗИ ПЕСЕН НА МИЛЕНА СЛАВОВА С МАЛКИ СЪКРАЩЕНИЯ И ИЗМЕНИЕЯ КАЗВА ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ДРУГАРИТЕ ОТ ГЕРБ ГЕПИ АБВ И БКП БСП.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
OSHTE EDIN PIANIZA SE OBAGDA OT TAMNINATA.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много пестеливи се оказаха семейство Гоцеви. Говори се , че Гоце - баща има 80милиона спестени бели пари за черни дни. Как няма да купи на отрочето си едно малко хотелче само за 7 милиона. Само за 7 не за 17. Спестявали са горките, мъчили са са цели 10 години. Нека сега живеят добре, миличките. Страдали са и заслужават едно хотелче.
6
0
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Питкоф, Пламен Галев каза оня ден, че им е скучно в Кейптаун без твоята компания. Пита кога ще ги навестиш за да се наквасите пак с Джак Даниелс в къщата им на брега на Атлантика?
5
1
 
22
 
! Отговори
келнер в хотела преди 8 години
Целия персонал на луксозния хотел в Кюстендил ще гласуваме за Гоце Първанов , защото само неговия син спести от заплата и си купи хотел за 8 милиона лв. Това се казва пестеливо и честно семейство . Браво на АБВ .
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АБВ са продажни души лакоми за пари и власт. Хванаха за шлифера БиБитко, целунаха го по това и се наведоха. Дано ги изритат и останат без позиции.
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Освен родата,за тези чичковци,евентуално ,ще гласуват любовниците,но само,ако им бъде добре заплатено.(така и не стана ясно,27г син на Гоце 200 000,ли е теглил,или 2 000 000 за хотелчето,откак са с Боцко,медиите не им гризат много кокалите)
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ау, тая в ляво много страшна.
1
1
 
24
 
! Отговори
Педи преди 8 години
ТИЯ ПЪК КОЙ ГИ ПИТА ? 3-*** души на кръст !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!