Кабинетът "Радев" нямал драма, трябвало само да работи

"Борисов 2" оставял управлението в много добро състояние.
7 яну 2017 13:15,
46
Кабинетът "Радев" нямал драма, трябвало само да работи
Снимка: архив "Булфото"

Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев посъветва служебното правителство де се притеснява за това, което ще получи в наследство.

"Служебното правителство няма от какво да се притеснява, само трябва да работи", каза той пред bTV.

Дончев обясни, че кабинетът "Борисов 2" оставя всички сектори на управлението в много добро състояние.

Успокоението на вицепремиера идва на фона на обвиненията на ген. Румен Радев от миналата седмица, че се подновява обществената поръчка за тол системата.

"Президентът не е чиновник, който само разписва документи. Той има право да изразява обществени позиции и да задава въпроси", смята Дончев.

Според него дебатът на тази тема бил изчерпан, тъй като Лиляна Павлова е дала много подробни разяснения по казуса.

Дончев коментира и обвиненията на Радан Кънев, че ГЕРБ и БСП се опитват да дадат тол системата на фирми, свързани с Васил Божков.

"Мен много ме притеснява, когато някой знае резултата на една обществена поръчка преди тя да е проведена", каза той и нарече изказванията на Кънев несериозни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
франко фере преди 7 години
Герджиков няма работа в времено и ли каквото е да е правителство
38
1
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До "Провалилата се БСП" - много се повтаряш, вече наистина започвам да си записвам публикуването на тоя пост. Досега със съм го виждал поне пет пъти точно копие. Ако ти плащат нещо за това, си дават парите на вятъра.Да не говорим, че няма връзка с темата.Следващия път, когато го публикуваш пак, аз ще публикувам датите, когато си го поствал преди това. Тази вече я записах.
37
2
 
5
 
! Отговори
kiorsufra преди 7 години
DA VSEME PROKORATURATA DA PREVIKA SEM.PASI NARASPIT.4E TE DOSTA SE OBLAJIHA PO VREME NA UPRAVLENIET NA NDSV.I SEGA SE NATISKAT OTNOVO DA SEDNAT NA GARBA NA BG NAROD.
36
4
 
15
 
! Отговори
Нема що! преди 7 години
*** до ***, мила моя майно льо, ушак до ушака... И кака до кака!
35
3
 
19
 
! Отговори
До 36 преди 7 години
Пълно право имаш. Има ръст в банковите им сметки, и особено голям ръст на наглост, дебелоочие и некадърност.
34
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от нас 10 години гербавите съсипват българския народ за да си пълнят джобовете. Сринаха естествения ръст от влизането в ЕС до смешни нива. Съсипаха армията, МВР, образованието, селското стопанство и икономиктата се олигархизираха и мафиотизираха. Подариха ред концесии, съсипаха енергийните проекти и енергийната система се новодни от скъп ток. А на власт идват с манипулации и партии-патерици, на които цялата предизборна реторика им е срещу герб а после стават коалиция като Бъреков, Янев, СКАТ, РБ
33
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Томислав Дончев направо ме изненада,очаквах да каже ,че държавата е в плачевно положение.
32
5
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До До 33 Разбира се, че има ръст - в сметките на управляващите. Не казвам джобовете защото са бездънни.
31
5
 
26
 
! Отговори
До 33 преди 7 години
Много си зле. Жалко че има такива заблудени хора като тебе. Аз не защитавам нито червени нито сини. Реалността в България е една. Хората изнемогват и ти ми говориш за икономически ръст?? Къде го видя тоя ръст?? СДС,БСП, ДПС,ГЕРБ всички разсипаха България. На коя планета живееш ти?? Я си огледай малко около себе си , и ми кажи къде го видя тоя ръст
30
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми дай да видим статистиката - за 2016 г. сме с 3,5 % ръст на икономиката. А при Орешарски бяхме дефлация с минус 2,3 %.Това, че живееш от 27г. в чужбина доказва, че си син на номенклатурен крадец, затова сега защитаваш червените престъпници!
29
0
 
15
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Тези само ще подготвят изборите ,за които ще платим пак ние ! После мислете за кого гласувате !!!
28
3
 
14
 
! Отговори
До 27 преди 7 години
Какво искаш да кажеш? Че лъжа? Статистиките не ги измислям азАаа и не се притеснявай за мен. Повече от 20 години живея извън България. Проблема е в такива слепци като тебе.
27
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ оставиха държавата в перфвктно състояние. Да си припимним Орешарски как я остави да не говорим за Станишев, Виденов и Луканов.
26
14
 
20
 
! Отговори
Радев Лъжеца преди 7 години
Видяхме знаещите и можещите на Радев - Герджиков и Паси министрите от крадливото правителство на НДСВ.Но от един крадец на самилетно гориво какво да очакваш друго?
25
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените форумни анонимници са винаги зле вариантът за тях е от Пизитано 20 да им увеличат заплатите вместо да пишат глуписти срещу правитекството за жълти стотинки.
24
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че ти си най зле в Европа не означава, че всички са като теб!
23
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В много добро състояние оставиха банковите си сметки,а държавата ще я закрият,ако ги изберете отново.
22
11
 
18
 
! Отговори
Celsius преди 7 години
Да попитам аз кои са новите лица?Огнян Герджиков,Таня Андреева,Соломон и Гергана Паси.....Или имате предвид, че кмета на село Труд ще е ново лице?Така като гледам да вземе и Р.Овч. може и Станишев и Орешарски и да не забравяме бандата на ДПС-то Карадайъ за образованието.Може и кмета на Първомай, Димитровград и Станке Димитров.
21
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе!! Наистина го оставя в перфектно състояние!! Това че сме най зле в Европа че и вече в световните класации по бедност, го оставяме за накрая нали???Некадърници и продажници. Национални предатели
20
7
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
служ кабинет трябва да спре простотията с асансьорите светенето на фароветепрез целия ден смяната на времето в бьлгария два пьти годишно това са лобискизакони някои получава пари за наша сметка