Частични избори: Два кмета за ГЕРБ, един – за ДПС

В няколко населени места гласуваха предсрочно вчера
4
Частични избори: Два кмета за ГЕРБ, един – за ДПС
Снимка: архив Булфото

Два кмет аспечели ГЕРБ, а един ДПС на вчерашните предсрочни избори в няколко населени места в страната. Един от победителите пък е излъчен от Инициативен комитет.

Според окончателните данни в Общинските избирателни комисии ГЕРБ печели в ивановското село Тръстеник и септемврийското село Бошуля, ДПС - в община Антоново, а Инициативен комитет - в димитровградското село Ябълково, съобщи "Фокус".

Кандидатът на ГЕРБ Христина Венчева печели частичните кметски избори в село Бошуля, община Септември, област Пазарджик с 361 действителни гласа. Втори в кметската надпревара остава кандидатът на БСП Любен Христосков, който беше четири поредни мандата кмет на селото.

Той се яви на изборите, след като през март подаде молба за напускане на поста тъй като с решение на ВАС бе възстановен на работа в системата на МВР.

ГЕРБ печели изборите и в село Тръстеник, община Иваново, област Русе. Кандидатът на ГЕРБ Атанас Атанасов e получил 345 действителни гласа. До частични избори в село Тръстеник се стигна заради настъпилата смърт на избрания за кмет на 26 октомври 2015 година Валентин Иванов Великов.

Кандидатът на ДПС Хайредин Мехмедов печели частичните кметски избори в Община Антоново, област Търговище с 1907 действителни гласа. В Антоново гласуваха отново, защото предишният им кмет Танер Али бе избран за депутат.


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНЕВ преди 3 години
До още колко дни остана: КРЪВНОТО МУ СЕГА Е КАТО НА МАЛКО ДЕТЕ ,ЗАЩОТО СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ВОДА НЕНАПИТА И СЕ ЛЮБУВА НА СТОТЕ СИ ДНИ ,ДАДЕНИ МУ ОТ ТЕЛЕВИЗИИ,ПОЛИТИЦИ И РАЗНИ ЛИЗАЧИ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ БСП ,КОИТО СИ ТРАЯТ КАТО ЧЕ ЛИ НЕ СДС И ГЕРБ ИМ ГОНЕХА ПРАВИТЕЛСТВАТА ОЩЕ НА ТРЕТИЯ ДЕН ,/А НЕ СЛЕД 100 ДНИ/ ,А БАБА МИ ЯНА ОТ КЛАТИКУРОВО.
3
2
 
11
 
! Отговори
Я СТИГА преди 3 години
БОЦО НЕ ПЕЧЕЛИ. БОЦО МАМИ И ПРИНУЖДАВА.
2
9
 
3
 
! Отговори
Дани Каназирев преди 3 години
Боко пак е първа сила! А БСП- губи. Дребосъците ДСБ , Дай България , разните грантаджии Зелени и т.н.- никакви ги няма!
1
6
 
17
 
! Отговори
още колко дни остана преди 3 години
Не бройте, колко кмета имат от т.н. "герб"! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!