Емил Радев: Орбан сбърка, че не направи компромис!

ГЕРБ е против резолюцията за Унгария, прецедент за ЕС
15 сеп 2018 09:33, Боряна Павлова
85

Виктор Орбан сбърка, че не направи компромис. Това каза в интервю за предаването "Брюксел 1" Емил Радев, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП.

Още по темата

Той подчерта, че "ГЕРБ е против резолюцията за Унгария", да не говорим, че "това е прецедент за ЕС".

В сряда Европейският парламент даде началото на наказателна процедура срещу Унгария за неспазване на върховенството на закона за първи път в историята си.

Причините са редица нарушения на основните права, свързани със свободата на изразяване, на научни изследвания, дискриминация срещу малцинствата, намеса в независимата съдебна власт, ограничаване работата на Европейския централен университет и на неправителствени организации.

Емил Радев коментира и темата за мерките на ЕК срещу прането на пари и финансирането на тероризма.

Цялото интервю с него може да гледате в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR от 17:30 часа.
 


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
4
 
! Отговори
шаш преди 3 години
България сгреши , като не подкрепи Орбан. Това е политик, който е 100% зад народа си. Страната ни очаква българския Орбан.
73
0
 
7
 
! Отговори
безименен преди 3 години
доноснико не можеш да даваш акъл на орбан можеш само да му лъскаш обувките
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радко пиратко
71
0
 
8
 
! Отговори
Пламен преди 3 години
Варди си хляба хайванчето... Защо ли трезвомислещите подкрепят Орбан?!
70
0
 
10
 
! Отговори
некой си преди 3 години
агент гери нема право да коментира хора с достойнство
69
0
 
19
 
! Отговори
35445 преди 3 години
Хайде холан! В България проф. Огнян Герджиков отиде в Министерския съвет да ходатайства държавата да отстъпи имотите на симеон сакскобургготски. Това е най-грубо погазване на кноситтуцията и подтикване изпълнителната власт да окаже натиск върху съдебната власт. Не се грижете толкова за Унгария - гледайте тук какви ги забърква един неистоп лътен подлизурко като герджиков. Унгария ще се оправи без сълзите на мрезавците.
68
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С националната политика не трябва да се прави компромис. Нито Гърция, нито Сърбия, нито хърватска, нито УНгария, Полша, Чехия или Словакия са правили компромиси със своято национална политика. Само България прави компромиси. И затова ни сочат гнусливо с пръст
67
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е ниско положението на този евродепутат, че да дава акъл на Орбан.
66
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абре само някой да реши да си удържи на народа и веднага сбъркал според българския депутатин - муйльо! Айде народе, чжте пак трухи, заслужили сте си ги!
65
0
 
22
 
! Отговори
Даола преди 3 години
Това заклеймяване на Унгария е позор за Европейския съюз ! Виктор Орбан е изключително отговорен държавник и дава пример за национален суверенитет. Значи ЕС е на страната на Джордж Сорос.Унгарците винаги са били достойни и независими хора.
64
1
 
22
 
! Отговори
степан преди 3 години
Анонимен Неможе един евродепутат с отговорност на комсомолец като в комдружество да дава акъл на политик национално отговорен за нацията си която е икономически по добре и има независими съд и прокуратура това не е Българиял
63
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ха-хаТе парите и в богата Германия нещо взеха да не стигат, щом почнаха да им вдигат данъците. Та скоро ще е по-зле положението, щото хем парите няма да са им много, хем сигурност и спокойствие отдавна нямат. Да не споменаваме за жестоката цензура и тормоз над собствения си народ, за да не посмее някой да се изкаже против навлеците.
62
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ИДВА РЕД НА СОЦИАЛНИЯ ДАРВИНИЗЪМ! СЛАБИТЕ ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИЕ, ЗА ДА НЕ ПРЕЧАТ НА СИЛНИТЕ !!!
61
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИКАКВИ КОМПРОМИСИ ! ИДВА ЕРАТА НА СИЛАТА И РАЗУМА. КРАЙ НА СЛАБОСТТА! КРАЙ НА ПОМОЩИТЕ! КРАЙ НА ТЕЛЕРАНТНОСТТА !!!
60
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"... Емил Радев, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП"---Абе, като евродепутат, дали и *** Бареков ще изглежда така в края на мандата?Много папкат тези евродепутати, ей! Ама защото слушка-а-ат... :)
59
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълно лицемерие: Брюкселските зелки ще наказват Унгария, затова, че ИСКА ДА ВЪВЕДЕ РЕД в собствения си дом, без й налагат диктат. На това му викат "неспазване върховенството на закона". !?
58
1
 
22
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ГОСПОДИН ЕМИЛ , БАБАТА КОЯТО ТЕ Е ОТГЛЕДАЛА ,ЗНАЕ ЛИ , ЧЕ СИ ДАД.УПЛЯК И НАГ.ЪЗНЯК ... /ПРИ ТОВА КОМПРОМИСЕН / !?!?
57
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Емил Радев: Орбан сбърка, че не направи компромис!""---Това shkembe Е.Р. да не се мисли за по-умно от Орбан, та ще му дава оценки?Първо да се погрижи за външния си вид, а след това (по възможност), и за умствения си багаж.
56
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоз тапънар кой го е изпратил в брюксел. Унгарците са племе което няма роднини в европа или близки по реч страни освен донякъде Финладния и е оцеляло благодарение на смелостта си и първи се озъптиха на руснаците 56 година
55
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква истина казва в момента Орбан? При решение за спиране за миграцията и при никой не искащ Унгария да взема мигранти . Дори България каза че не иска да приема мигранти и никой не ни кара. Та реално кое от приказките му е вярно? БЕШЕ вярно преди ЕС да си промени позицията. Сега е просто популизъм