Чавдар Маринов е новият зам.-министър на земеделието

Той е заемал експертни длъжности в Държавен фонд "Земеделие"
Обновена: 20 май 2019 14:26 | 20 май 2019 14:05, Красимир Ангелов
4
Чавдар Маринов е новият зам.-министър на земеделието
Снимка: Булфото

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов на длъжността заместник-министър на земеделието, храните и горите е назначен Чавдар Маринов.

Чавдар Маринов е завършил Тракийския университет в Стара Загора със специалност "Животновъдство", има и придобита образователно-квалификационна степен "магистър" по специалност "Финансов мениджмънт и маркетинг" от Висше училище по застраховане и финанси в София.

Биоземеделието ще има свой заместник-министър

В периода 2007-2017 г. е заемал редица експертни длъжности в Държавен фонд "Земеделие" и Министерството на земеделието и храните. От 2018 г. е изпълнителен директор на Българката асоциация на организациите на производители на плодове и зеленчуци.

Ресорът на Чавдар Маринов като заместник-министър ще бъде свързан с осъществяването и изпълнението на националната политика и политиката на ЕС в областта на растениевъдството и биологичното производство; управлението на дейността на риска и кризите, насочена към противодействие и компенсиране на щети при неблагоприятни климатични събития.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Активист на БКП преди 10 месеца
Поредният герберски крадец !!!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най-после образованието на един министър горе долу отговаря на поста, който заема .... Дано да е за добро.
1
0
 
14
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 10 месеца
Еееее преди неколко години един друг от бойковите министри беше дошъл в нашто село с консултанти разни мнения да сбира за сеитби и беритби.Стига до нашта къща и пита жената през оградата-лельо, де е стопанина и какво правите с вашта земя.Пък тя вика-ей го на двора сее.Оня са провикна-къде си бе, какво сееш, може ли да видим.Аз отворих вратата на нужника, подадох глава и викам-ами може ама мирише бе-мойта жена "р" не може да казва, цело село знае.Кво да ги правиш, специалисти бе, не кат нас...