Волен Сидеров ще прекара 24 часа в ареста

По-рано той бе обявен за издирване и сам се появи в СДВР
Обновена: 15 апр 2020 15:37 | 15 апр 2020 15:37, Нели Христова
173
Волен Сидеров ще прекара 24 часа в ареста
Снимка: БГНЕС

След като по-рано днес общинският съветник Волен Сидеров сам пристигна в СДВР, той бе задържан за 24 часа и отведен в 3-то РПУ, съобщават от БГНЕС.

Още по темата

Няколко часа по-рано Софийска градска прокуратура го обяви за общодържавно издирване, след като не се е явил за предявяване на обвинения. Сидеров е бил редовно призован. Разследващ полицай разпореди принудителното довеждане на лицето.

Освен че е общински съвет в София, Сидеров е и лидер на политическа партия. В неделя той отправи масови призиви за нарушаване на заповед на министъра на здравеопазването във връзка с пандемията от новия коронавирус. Същите призиви бяха изпратени на средствата за масово осведомяване и под формата на прессъобщение със заглавие: „Излезте масово на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски!“.

Вчера общинският съветник бе призован да се яви в сградата на СДВР-МВР в качеството му на обвиняем по досъдебно производство, образувано в Софийската районна прокуратура за предявяване на постановление за привличане на обвиняем и взимане на мярка за неотклонение „парична гаранция”. На входа на СДВР-МВР, той е отказал да представи документ за самоличност и демонстративно е напуснал района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
2
 
! Отговори
Илиев преди 4 години
Христо,какво ти е сторил Слави,че толкова го мразиш!?Той дава в продължение на вече двадесет години хляб на около 150-човека.Искаш да се докараш на управляващите,като се занимаваш с президента Р.Радев,Конелия Нинова,днес "захапа" Слави."Захапи" веднаж Борисов,или някой от обкръжението му,ако си принципен в разсъжденията си.
113
0
 
2
 
! Отговори
Наивников преди 4 години
Днес бат Христо клошаря,неизвестния "писател",отново се показа от бърлогата си,за да разхлади м...ти на бат Бойко,нападайки този път Сл. Трифонов.Ако не по президента,то това куче лае по други които са опоненти на Борисов.Волен призовал християните да отидат на празника в църковния храм,там където ни е мястото,трябваше да обясни какво е искал да каже.Един никаквечц обижда сънародниците си, за да се хареса на Недялко,който му дава "терен", е оставен на свобода да простее.
112
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ква прокуратура ве? Направо в лудницата и да не излиза от там
111
1
 
2
 
! Отговори
Коки преди 4 години
Абсолютен театър е това, сидеров е арестуван, нено и той, а главните бок.... ккк..луци са навън и ръсят умности.
110
1
 
0
 
! Отговори
популист преди 4 години
Време да напише, неговата борба по подобие на идола си.
109
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освободиха Нено Димов, а на неговото място вкараха Волен Сидеров!
108
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до къде са паднали в невежеството и страха сида арестуват волентой човека само си приказва и се наакват ако пък народа се събуди ще се наврът в *** гъ.з
107
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свобода за Волен,смърт за тиранията!
106
5
 
4
 
! Отговори
? преди 4 години
Волен е много болен (в главата)
105
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров е мъченик ! Сидеров е борец срещу тиранията, диктатурата на мафията. Сидеров президент на президентска република България
104
5
 
8
 
! Отговори
Защо преди 4 години
Зашо само за толкова малко време. Нали казаха , че лудите ще ги държат до края на карантината , за да не пръскат заразата.
103
0
 
2
 
! Отговори
Задържане за малко преди 4 години
Това е пътят за раждането на всеки Активен Борец Против... (АБП...)!
102
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм възмутен от междуаналните интервенции упражнени въвху Болен от бай Ставри....
101
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До "Масово"Ами ако обръщението ти е към цялата маса и кажеш "излезТЕ", това какво е?
100
4
 
8
 
! Отговори
6 преди 4 години
Сидеров цяла нощ е пал Тез червени домати кой ги мама разклати и марширувал в коридора и днес ще е уморен. Да му вземат и едно 72 часово да си почине.
99
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В сайта на БНР пише "на Велик ден излезте и докажете, че Бог е над Мутафчийски"А Днес.Бг сте добавили излезте "Масово". На кого да вярваме ?Има ли видео да чуем какво точно е казал ?После Държавата, и Църквата не забраняват ходенето в Църкви на Велик ден .
98
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Това което се случи със Сидеров ... " е един логичен завършек. Отдавна казвах, че това е един инфантилен тип. Едно недоразумение просто. Но вероятно беше използван от някои.
97
7
 
9
 
! Отговори
Starija hush преди 4 години
Кеф пандиз и вън от политиката.Провидението си знае работата.С незакони протести по Софя искаше обратно в пандиза Джо австралиеца.Сега да ползва нековата кушетка 2 години там.
96
4
 
14
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Законите са валидни за всички,Волен го създаде беззаконието на слабата ни и зависима съдебна система...на интригите на Станишев и Доган...използваха го като му плащаха с нашите данъци,поздравления за прокуратурата,ако наруша Закона заповядайте да го наложите...справедлив...несправедлив...се спазва и важи за всеки,ще са справедливи ако престанете да си продавате гласовете и гласувате по съвест...е ако имате,ако ви дреме за децата ви,строите им ***..позор
95
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На сватбата си Волен каква готина снимка с Бойко има.Потърсете я и ще ви стане ясно за какво лицемерие иде реч! ТЕ ВСИЧКИ СА ЛИЦЕМЕРИ !!!!Единият пазеше колите на братя МаргиниТоя пък хубостник с белият перчем беше говорител на Илия Павлов.