Борисов открива обходния път на Поморие

Инспектира и разширението на пречиствателната станция в Китен
Обновена: 5 юли 2020 09:48 | 5 юли 2020 09:45, Камелия Цветанова
122
Борисов открива обходния път на Поморие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов инспектира разширението на пречиствателната станция за отпадни води в Китен. С него са и министърът на околната среда и водите Емил Димитров и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Борисов ще инспектира и обходния път на Поморие.

С построяването му транзитното движение се изнася извън града, повишава се безопасността на движението и се намалява замърсяването на въздуха.

Обходният път на Поморие е готов със средства от републиканския бюджет. Инвестицията е за около 20.6 млн. лв. 


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слава на БКП!!!!!!
106
0
 
2
 
! Отговори
Хотелиер преди 1 месец
Защо не дойде тоя тулуп да види вчера, как в половината Китен нямаше ток 3 часа, а цяла нощ прекъсваше през 10 мин.
105
0
 
1
 
! Отговори
Допълнение към к.99 преди 1 месец
До воевода
Лоша е и ситуацията с МЕ, където мин.Петкова е пълен аматьор, а енергетиката е едно от основните министерства, МК - един театрал отговаря за културата на БГ и не реагира адекватно на сума ти потрошени пари за консервирането и защитата на крепостните стени в центъра на София, мин.Тенева изгони Даме Илиев, но се оплете с излагането на продукцията на зеленчукопроизводството и лозарството в крупни молове и супермаркети. Належащо е връщането на прокурорите в МП и контрола на дейността им.
104
0
 
2
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 1 месец
Браво, откривател номер ЕДНО!
103
3
 
4
 
! Отговори
Приятел преди 1 месец
Половината пари от обходния път и пречиствателната станция вече са шкафчето на дон Тулупос.Задават се избори и страха от предстоящия Видовден е сковал кухата главица на дон Тулупос.
102
2
 
7
 
! Отговори
шофьор преди 1 месец
Участъкът от км 169 до км 208( и обратно от км 208 до км 169) на АМ ТРАКИЯ да се преименува на АД ТРАКИЯ - ад в истинския смисъл на думата, а не акционер.д-во.
101
1
 
8
 
! Отговори
Аутобаните на Борисо преди 1 месец
Ха-Ха-Ха, то това смешка ли е. Каче ли са негови парите. Между другото парите от винетки и акцизи на горива секраднат, а за АУТОБАНИ чакаме Еврофондове. Това с аутобаните
100
2
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 1 месец
Ако не го познавах кой е, щях да помисля , че е поредния селски бек, такова държание и излъчване има. Заобиколен от Бодигардите си, страх го е даже от отбран кръг гербаджии, внимателно подбрани за видеото.А къде му е маската и социалната дистанция? Той е в рисковата грума, и по години, и по затлъстяване. Или е безумно смел, да ходи насам натам, а не да си стои в къщи, или няма нищо, и Мангъров е прав.Преценете сами.
99
6
 
12
 
! Отговори
воевода преди 1 месец
Поне инфраструктурата пооправи, предишните единствено лапаха до пооовръщане!
Без ББ още щяхме да пътуваме 6 часа до морето през прословутата "петолъчка". Не успя обаче да се справи с престъпността, подкупите, демографския срив и да вдигне икономиката. Външната политика също е фиаско. Спешно трябва да се сменят министрите на : Финанси, Икономика, Туризъм и Външна политика. Това са или хора изпълняващи поръчки, или такива които нищо не разбират от ресора си.
98
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радев пълни тръбата, а Борисов шкафчета.
97
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радев избяга в гората.
От завист и злоба тръгна по партизанските пътеки, че не може да гледа аутобаните на Борисов.
Е това ако не е магарешки инат, здраве му кажи !
96
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Супер. 20 години никой преди него немога да оправи 1км път там в района. Много приказваха,нишо не правеха. Браво за работата. Кучетата да си лаят.
95
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко бе тюлен ,като те видя и почвам да повръщам бе...! Тръгвай си докато е време ....
94
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Поморие е леш, доста заведения дори не са отворили, докато малкото отворили са празни.Руска реч почти не се чува вече.На централния плаж в 9:30 от пет опита пет пъти паркирам на сянка. Висят надписи по новопостроените блокчета “Продаваются”,но надали има кой да купи. Туристическите корабчета едвам правят по курс-два на ден (днес едното дори не отплава след като бяхме само нашето семейство в него) Тази година ще е дъждовно,дано да минем само с дъжда,но надали.
93
4
 
15
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
“Вие събирайте капачки, аз си трупам пачки”. Изкупувам нощни шкафчета, няма значение от цвета им, но размерът има значение! Ще спомена мечо Пух:-“Колкото повече, толкова повече”
92
6
 
5
 
! Отговори
Празно е преди 1 месец
До До 80
твоето чекмедже на раменете ти! Очевидно е, че имаш проблем с интелекта. Само прост човек може да допусне, че някой, който и да е ще си занесе "пачките" в резиденцията пълна с камери, микрофони и дронофони и ще ги сложи под възглавницата, пардон в нощното шкафче. Е много си умен, няма що, но не си пръскай простотията!
91
2
 
7
 
! Отговори
чичо Гошо преди 1 месец
До Mr . STARBUCKS 78 Мистър Старбъкс,да ти разкажа една случка за овчарка с която преследвахме голяма мечка.След като попаднахме в дирите им овчарката настървено се засили да преследва мечката.Но по едно време нещо замлъкна и се скри.Стигнахме до обиталището на мечката,а там едни големи мечешки л...на.Та искам да ти кажа,че безстрашната овчарка се уплаши само от Л...та на мечката.Това е измислена история,с която трябва да напомним на герберастите за големите л...на от които не могат да избягат.
90
8
 
6
 
! Отговори
До г-н Гешев преди 1 месец
До Анонимен
Г-н Гешев, въпросният участък от 32 км на магистрала Тракия построен от Тройната коалиция е безобразен. Докога Борисов ще им оправя бакиите?
89
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя с жипарата що не отиде да му резне лентичката на наводненият път у варна. Веднъж му я реза при откриването сега да оди да му резне лентата при закриването.
88
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей, Толупи!
Харчим ваште парички, много здаве на всички