Воля за рокадите в МС: Трябваше да са по-експертни хора

Когато БСП управлява, довеждат държавата до катастрофа, каза Пламен Христов
Обновена: 23 юли 2020 22:27 | 23 юли 2020 22:04, Красимир Ангелов
11

Ремонтът на кабинета "Борисов 3" започна. Пет министерски оставки подписа министър-председателят Бойко Борисов, а от "Воля" смятат, че трябвало да се заложи на по-експертни хора.

Още по темата
"Няма никакво значение дали ние, дали ГЕРБ, БСП, дали министър-председателят е доволен от това, което се прави в момента - хората са навън и протестират. В една такава ситуация народът сам определя бъдещето си и сам определя как да бъде управляван", каза депутатът от "Воля" Пламен Христов за "Денят ON AIR".

Той посочи, че в момента хората от протестите управляват държавата.

"Няма значение дали ние сме доволни, важно е хората да бъдат доволни. Ние ще го разберем още тази вечер от протестите, които започнаха. Очаквам оценката на народа за действията на правителството и управляващите. Естествено, ние имаме своята собствена политическа оценка на партия "Воля". Оценката е, че трябваше да се заложи на по-експертен кабинет с повече лица, които са с висока експертиза и не толкова обременени от минали управления", допълни депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Според него новият кабинет трябва да се концентрира върху две основни неща - минимизиране на щетите от коронакризата и провеждане на честни и прозрачни избори.

"Във "Воля" разполагаме с доста експерти и хора с доста висок образователен ценз и много опит. Така че беше логично ние да очакваме, че някой ще се обърне към нас, за да предоставим хора, които да помагат. Това не се случи", коментира още Пламен Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази е най отвратителната партия на Подсъдимия Марешки,ОП В.Симеонов същия оратор за пари и финансови изгоди с отвратителен речник.Тези дано никога да влязат в парламента.
8
0
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
По-експертни? Някой клоун от Воля, може би?
7
1
 
10
 
! Отговори
По-експертни!? преди 3 години
Вече и по затворите няма по добри специалисти по крадене, а и с тая къса резервна скамейка какво са очаквали от аптекарската банда е чудно.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демек, ние не можахме да се облажим.
5
2
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Воля да не се...обажда от коневръза на Боковите...катъри.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бсп презират народа,затова не им пука дали ще завлекат и с колко България.Световната революция ги радва, китайците са им по-близки от българите.
3
0
 
4
 
! Отговори
без съмнение преди 3 години
трябваше да се по-експертни хора
2
1
 
3
 
! Отговори
то и тия дето преди 3 години
уж остават също са далеч от куалити експертс
1
1
 
5
 
! Отговори
само си проучва преди 3 години
кълве ли рибата - още никой не е подал оставка