Милена Милотинова от Bulgaria ON AIR ще модерира дискусия на Европейския парламент в България

Темата е "Европейските перспективи за Западните Балкани"
22 апр 2021 16:35, Анисия Иванова
9
Милена Милотинова от Bulgaria ON AIR ще модерира дискусия на Европейския парламент в България
Снимка: Bulgaria ON AIR

Утвърденият журналист и водещ на публицистичното предаване „Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR Милена Милотинова беше избрана да модерира експертна дискусия на Европейския парламент в България. Темата на дискусията е особено гореща: „Европейските перспективи за Западните Балкани”. Тя ще се проведе онлайн в платформата Zoom на 23 април от 10 часа.
 
В експертните разговори ще се включат ръководителите на българските делегации от различните политически групи - Андрей Ковачев и Петър Витанов, Илхан Кючюк (докладчик на ЕП за РС Македония) и Ангел Джамбазки.

Събитието ще се проведе под формата на 45-минутна панелна дискусия с участието на ръководителите на политическите групи от България, представени в Европейския парламент, последвана от дискусия с въпроси от публиката.

Заради експертизата си по темата именно Милена Милотинова ще модерира дискусиите, които се очаква да породят силен обществен отзвук. В предаването „Брюксел 1“ Милотинова от години следи задълбочено и обективно развитието на горещата тема и я дискутира с най-големите експерти от страната, за да предложи възможно най-цялостната и обективната картина на зрителите на Bulgaria ON AIR.

Подробности и най-важните акценти от дискусията на Европейския парламент в България очаквайте и в „Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR.


9
Още от Страната
От КТ "Подкрепа": Пенсиите да се осъвременяват всяка година!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Йосиф преди 3 седмици
КОМПОД ОТ ЧЕРЕШИ ;)
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Как ще модерира другарката Гилотинова дискусията на Европарларламента ?! С брадви ,гилотини и отрязани глави в ефир ?!
Има нещо символично в избора на модериращата , що се отнася за Западните Балкани - там преди години доста се клаха !
1
1
 
6
 
! Отговори
Словянин преди 3 седмици
Кой е най-големият крад.ец в Българско? Западните банки и корпорации - изчислихме го още през 2016 г с двама доценти от Икономическия университет във Варна. Западът присвоява 10:1 спрямо българските едри бизнесмени. Западът ни принуждава да се караме и делим, за да си печели той.