Шефът на ПГ на ГЕРБ: Слави няма идея как се управлява

Той се крие зад една дама, смята Десислава Атанасова
27 апр 2021 09:31, Красимир Ангелов
127
Шефът на ПГ на ГЕРБ: Слави няма идея как се управлява
Снимка: БГНЕС

"Мисля че никак не е елегантно спрямо дама да се скриеш зад гърба ѝ. Това, че Трифонов номинира Антоанета Стефанова е чудесно, но е опит за заобикаляне на дадената отговорност", заяви пред Нова телевизия председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"На минутата, на секундата тя ще върне мандата. Тоест, "Има такъв народ" и лично, и персонално Трифонов няма никаква идея как се управлява и как се носи отговорност", смята Атанасова.

Още по темата
По думите й когато мандатът бил връчен на ГЕРБ, от партията заявили ясно и отговорно каква ще е структурата на Министерския съвет.

"Всички хора, които сме предложили, са с биографии и имена. Хора, които на следващия ден след избор могат да влязат в кабинетите и да работят", уточни Атанасова.

Според нея Слави Трифонов поставя президента Румен Радев в "странна ситуация" заради изявлението си, че ще върне мандата за съставяне на правителство.

"Животът на парламента към този момент не е съкратен и тук е важно да кажем, че за всякакво законодателство, включително лобистко и противоконституционно, вероятно ще носи вина и отговорност и президентът", смята председателката на ПГ на ГЕРБ.

Атанасова допълни още, че в ГЕРБ очакват коя ще е третата политическа сила, която ще получи мандат. Според нея това може и да не е БСП, а някоя от другите партии.

Относно провалените преговори за съставяне на мандат Атанасова посочи, че са имали намерение да бъдат достатъчно отговорни. Получили обаче арогантно отношение.

"Високомерието, особено в политиката, не е полезно изобщо. Трябва да се намира диалог. Ако сега някой вземе мандат, очаквам поне на разговори да ни покани", добави тя, но уточни, че разговори с БСП няма да се водят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
22
 
! Отговори
Не, че нещо преди 2 години
Абе замислих се, че Трифонов 30 години е плащал данъци, осигуровки, заплати на служителите си и т.н. Колкото и да мисля, не се сещам Деса-дуловската да е платила нещо подобно от джоба си. Та в качеството си на каква се изказва .... ъъъ, това. Че то "тая" е малко съмнително.
74
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А то щото муХтрите и поцинкованите кофи от грбо пък имат идея как да управляват! Тяхната идея е само една - крадене, крадене, крадене.
73
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има едно старо мениджърско правило за управител винаги назначаваш човек който не е работил в същата система. Щото старите кучета вече знаят мурафетите, а новият още не. То затова и има чистки през даден период чисто профилактично.
72
1
 
20
 
! Отговори
Потресен преди 2 години
Ама моля ви! Сериозно ли това недуразумение е шеф на парламентарната група на Герб? Ама по сериозно, моля ви! Ама тази умствено семпла женица е толкова компроментирана като възможности, че няма накъде повече. Сериозно започвам да си мисля, че нарочно и обмислено си правите "сепуко", защото сте наясно какъв батак сте оставили в държавата за годините в които управлявахте.
71
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
снимката говори !
70
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се коя е по-елементарна женица, тая или кърджалийската цинкова кофа?Вместо да си плетат плетките тръгнали с политика да се занимават...
69
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Всички хора, които сме предложили, са с биографии и имена."А има ли хора без имена и биографии? Сериозно ли този *** мозък е шефа на ПГ?
68
3
 
27
 
! Отговори
Кооо? преди 2 години
Алоуууу, дуловската! Трифонов очевидно има много сериозна идея как се управлява щото десетилетия наред е управлявал бизнеса си впечатляващо успешно и е стиковал екип от над 200 човека. И то във времена на чудовищен натиск над него. Ти дуловската, какво изобщо си управлявала в живота си ?! Даже мъжа ти избяга с писъци от теб!
67
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма що присмял се хърбел на щърбел видя се и гербавите как управляват на последно място сме по всички показатели освен по смъртност там сме в челната тройка.
66
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересна логика или по-скоро липса на логика стои в основата на това изказване...
65
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Всички хора, които сме предложили, са с биографии и имена. Хора, които на следващия ден след избор могат да влязат в кабинетите и да работят", уточни Атанасова."Като кандидат-военния ви министър завършил аграрна икономика ли?
64
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атанасова,работете,не се офлянквайте! Може да сте в оставка но си изпълнявайте задълженията.За което ви плащаме с нашите данъци!До съставяне на новото правителство.Работа,работа,работа!Ако не ви изнася-хвърляайте оставки!
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хайде, хайдеТе сами натикаха вота в ръцете на ИТН и продължават. То не беше масово тролене, то не беше натиск над телевизията им ..
62
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде почнаха да се обясняват пак от сутринта глистите.Един ден поне си замълчете.Вече ни е гнус само като им видим зурлите.
61
1
 
19
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 2 години
Герб, поне малко достойнство, моля ви. Още ли не осъзнавате, че вие сами с вашата арогантност, високомерност и презрение към хората доведохте нещата до това положение?! Не осъзнавате ли, че хората гласуваха не ЗА , а ПРОТИВ вас. Още ли не проумявате, че де що има бюджетен служител вече трескаво се оглежда кой ще е новия му господар и на изборите през юли ще е цяло чудо ако въобще стигнете до парламент.
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 57ХАХАХХААХАХ
59
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Викаш, не е като да "раздава" депутати, потъпквайки всякаквъв разум и демократични принципи, не е като да обещава министерски места срещу подкрепа, не е като да навре техен човек за главен прокурор...Това вашето не управление, ама за наша сметка и ваша облага.
58
0
 
4
 
! Отговори
Оо да.. преди 2 години
!!! Вие също !!!
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почва голямото тричене на гербави престъпници от служебното правителство на президента!
56
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, защо не предложиха баба Мика за премиер, така щеше да й отива?