Нинова във Варна: Възрастните хора са най-уязвими

Едно от първите ни предложения в НС ще бъде Законът за възрастните хора
21 юни 2021 11:05, Анисия Иванова
67
Нинова във Варна: Възрастните хора са най-уязвими
Снимка: БСП

"Възрастните хора са най-уязвими и имат нужда от грижа за тях. Още в началото на парламента внасяме отново, за пети път законът за възрастните хора. Досега ГЕРБ и патриотите го отхвърляха. но ние няма да се откажем от него, докато не стане факт. В изминалите две години го обсъдихме с десетки пенсионерски организации.

Направили сме най добрите предложения, гарантиращи социална активност на нашите бащи и майки, баби и дядовци. Единствено ние водим битка за достойните им старини със закона за възрастните хора и с преизчисляването на пенсиите“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, която заедно с кандидатите от листата на БСП Варна посети общините Дългопол, Провадия и Суворово. 

На срещите те представиха управленската програма на “БСП за България” и отговаряха на въпроси на гражданите.
 


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Писна ми пародията с тея пенсионери. Дойдеха ми до гуша ай си.
65
0
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
Ще ни водят безплатно на море. Почина на Масларова.Урааа !
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дошла лятото да напазарува възрастни за изборите, че младите са на почивка в Кавала по къщите си.
63
0
 
4
 
! Отговори
До преди 1 месец
Пак ми изтрихте коментара.м.а.й.м.у.н.и
62
0
 
8
 
! Отговори
Алоо преди 1 месец
Нинова защо ми трите коментарийте.нещо не ти отърва.няма са гласувам за БСП.***.
61
1
 
9
 
! Отговори
ботокса преди 1 месец
Тая ваксинирана ли е, че да контактува с възрастни?
60
0
 
11
 
! Отговори
Диана преди 1 месец
Много нагло, не нагло, а много нагло! Как не я е срам пред старите хора?! Срам и позор - тези хора трябва никога повече да не помиришат политика! Загрижила се тя за старите, преизчислявала им пенсиите, изготвила им някакъв казармен план - далеч след катп Бойко се загрижи по тези въпроси обаче... Такава наглост досега никъде не е съществувала в световен мащаб! Мислете за кого гласувате, защото наистина се очертават тежки години по думите на Жан Виденов - крадене!..БСП и СИЕ вън от политиката!
59
0
 
15
 
! Отговори
северозапад преди 1 месец
Наближат ли избори всички вадят вода от девет кладенци и обещават мед и масло ,а иначе са си все същите като преоблечен Свети Илия . Вярвам на видяното и изживяното.
58
1
 
13
 
! Отговори
българин преди 1 месец
Тази бивша членка на Онова СДС след 1989 г.С всеки ден пълнее и се разширява! Гони по килограми мутрата комунистическа.Абре,де е батко днес? Вече си ближе раните от изборната загуба ли?-:)))
57
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ОНИЯ ДЕН ГЛЕДАМ И БОЙКО СЕДНАЛ В НЯКАКВА СТАЯ С ЩОРИ НА ПРОЗОРЦИТЕ С ШЕПА НАХЪСАНИ МЛАДОЦИ И ГИ ПРИКАЗВА ЕДНИ...СИРЕЧ ВИЖДАТЕ ЕТО ГИ НАШИТЕ МЛАДИ,ДАВАМЕ ПЪТ НА МЛАДИТЕ И Т.Н. И Т.Н.ПОЛИТИКАТА ЗА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ НЕ Е ДА СЛОЖИШ ТАМ ЕДИН СИМПАТЯГА НА ИМА-НЯМА 25 ГОДИНИ,ЗАВЪРШИЛ ПРАВО В СУ И ДА КАЖЕШ ЕТО НИЕ СЕ ГРИШИМ ЗА МЛАДИТЕ ХОРА.А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ВИЖДАШ КАК ХИЛЯДИ СЕ ИЗНАСЯТ.
56
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До От младитеБРАВО!ОТ МЛАДИТЕ И ТРУДОСПОСОБНИ ХОРА ЗАВИСИ БЮДЖЕТА И ПАРИТЕ ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ.И ТОВА СТАРЧЕСКО ВИСОКОМЕРИЕ ЩЕ НИ СТРУВА МНОГО ЗА ВБЪДЕЩЕ.МЕЖДУ ДРУГОТО СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ,ЧЕ НЕ САМО ПРИ МИТИНГИТЕ НА БСП,НО И ПРИ ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ,ПРИСЪСТВАТ ПРЕДИМНО ВЪЗРАСТНИ ХОРА,КОЕТО Е ЯСЕН ИНДИКАТОР ЗА СТРУКТУРАТА НА НАСЕЛНЕИЕТО.ВСЕ ПОВЕЧЕ МЛАДИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТ И ВСЕ ПО-МАЛКО МЛАДИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ.НАИСТИНА СТАВА СТРАШНО...НЕ ЗНАМ ДАЛИ ТАЗИ НА СНИМКАТА ГО ОСЪЗНАВА.
55
1
 
16
 
! Отговори
От младите преди 1 месец
Скъпи заинатени старци, продължавайте с крайния си егоизъм! Ще се оправим един ден въпреки съпротивата ви. Независимо от чудовищния срив на възпитанието, който е ваша заслуга. Не ви осъждаме, но ни принуждавате да ви кажем истината. Това е заради репченето. Не може повече да се търпи. Не децата са превърнали държавата в пустиня. Ако караме с вашето световъзприятие, то с държавата е свършено! Ще стане абсолютна пустиня. Инатът ви няма как да победи младите и сериозни хора.
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименТАКА Е...ТОВА ЧЕ ИЗКАРВАШ ЕДИН МЛАД СИМПАТЯГА НА ИЗБОРИТЕ ЗА ДЕПУТАТ,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ ТОЙ МИСЛИ ЗА МЛАДИТЕ...В ПОВЕЧЕТО СЛУЧИ ТОВА Е НЯКОЙ ВНУК НА ТЕЗИ БАБИЧКИ И ЗАТОВА ТЕ МУ СЕ РАДВАТ,ЩИПЯТ ГО БУЗКИТЕ...ПУ ПУ ДА НЕ ТИ Е УРОКИ НА БАБА КРАСАВЕЦА!ПРЕДИ ВРЕМЕ СИ СПОМНЯМ ИЗБРАХА ЕДИН МЛАД СОЦИАЛИСТ ЗА КМЕТ НА ЕДИН ГРАД В СОФИЙСКА ОБЛАСТ,БАБИЧКИТЕ ЩЯХА ДА ГО ЗАДУШАТ ОТ ЛЮБОВ И ЦЕЛУВКИ!
53
0
 
17
 
! Отговори
НИНОВ преди 1 месец
краделия беше ПРОТИВ 50-те лева за пенсионерите, категорично смяташе, че това е предизборен популизъм, СЕГА ВЕЧЕ НЕ Е ПОПУЛИЗЪМ явно
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимна преди 1 месец
До Анонимен 48 "Просперират само държави, които се грижат образцово за подрастващите и за възрастните." А как е в България? Нима сривът на морала, образованието, трудолюбието и ред други неща се корени в подрастващите? Това е просто смешно. А къде е причината тогава? Кой е възпитал по този начин младите? Можеш ли да познаеш? По-долу егоистичното мислене на огромен брой старци е изобличено. Честито! Старците нека си карат на тяхното, но няма да спрат младите с ината си. Да им е ясно!!!
51
1
 
18
 
! Отговори
аз преди 1 месец
Г-жа Лъжа оправи работните места, образованието, здравеопазването и културата. Сега е ред на пенсионерите :)
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Старците могат да слагат повече минуси под коментарите на младите. Да са живи и здрави! Но няма да оборят истината за повечето от тях (старите)! А и няма как да се променят, защото те не искат. Как да си промени мнението един заинатен човек?... Младите не очакват, че това ще стане. Просто ви казват истината, която е горчива, но правдива! И неразумните старци, чувайки това, пак ще се разлютят и ще помислят, че ги поучават и т.н. Разумният човек не спори с очевидни истини. Независимо какъв е.
49
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименТАКА Е...СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ И ЗАРАДИ ТОВА ВЪСПРИЯТИЕ ЦЕЛИ РЕГИОНИ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ СА ДЕМОГРАФСКА ПУСТИНЯ.ОСТАНАХА САМО РОМИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ И ЗАТОВА И НА ТЕЗИ ИЗБОРИ НА ТЯХ ЩЕ ИМ БЪДЕ ОБЪРНАТО ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ...А НАС МЛАДИТЕ КУЧЕТАТА НИ ЯЛИ.ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ВЪЗРАСТНИ ВЗЕМАТ И ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА ПО РАЗНИ ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ,А КОЛКО МЛАДИ СТОЯТ БЕЗ РАБОТА.БРОЙКАТ Е ВАЖНА НЕ ВЪЗРАСТТА НЕ ЕТНОСА!
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Просперират само държави, които се грижат образцово за подрастващите и за възрастните. Плюс комплекс от грижи за човека като човек, а не като за ул ичен по ми яр.Сещате се защо сме чалга извън всякаква нормалност.
47
0
 
12
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИ МУТРИ преди 1 месец
ОТ НИНОВА ИНПЕКС ОТ БЕЛОСЛАФ ФЕРАРИ А ОТ ГАЛЕВА- КОСТИНБРОД..И ЕЙ ТИ НА РАЗГОВОРИ МЕЖДУ ВЪЗРАСТНИ И МЛАДИ..И ОЩЕ: ВИЕ КАК СПЕЧЕЛИХТЕ ВАШИТЕ МИЛИАРДИ?..АМИ АЗ ПОЧНАХ С ОБМЕННИ, ЧЕНЧ/ПРОИЗНОШЕНИЕТО Е ЗАПАЗЕНО/БЮРА, ПОСЛЕ ПОЧНАХ НЕКВИ ФИРМИ ДА КУПУВАМ ДА ПРОДАВАМ..И ЕЙ ТИ НА, А ИСТИНАТА Е ЧЕ БАНКИТЕ РАЗДАДОХА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ НА НОМЕНКЛАТУРНИ КАДРИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ФАЛИРАХА БАНКИТЕ И ОКРАДАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ- А КОГА ГИ ЗАВРЯ ГЛ ПРОКУРОР ГО ПОСОЧИХА ТОЙ Е МАФИОТА НЕ НИЕ..