Служебният премиер Стефан Янев ексклузивно в „Денят ON AIR“ на 1 юли

В студиото той ще коментира актуалната политическа и икономическа обстановка в страната
Обновена: 30 юни 2021 13:45 | 30 юни 2021 13:45, Ния Христова
8
Служебният премиер Стефан Янев ексклузивно в „Денят ON AIR“ на 1 юли
Как може да бъде описана работата на служебния кабинет - ревизия или реваншизъм? Отговор на този и още важни за обществото въпроси в ефира на Bulgaria ON AIR ще даде служебният министър-председател Стефан Янев, който ще бъде специален гост на 1 юли в предаването „Денят ON AIR”.
 
Веднага след централната емисия новини на националната телевизия, от 19:25 часа, в студиото на „Денят ON AIR” служебният премиер ще коментира разкритията на служебния кабинет и рокадите, които се осъществиха в отделните структури. Пред водещата Ганиела Ангелова той ще представи мнението си за провеждането на предстоящите извънредни парламентарни избори на 11 юли, които за пръв път ще бъдат проведени с изцяло машинен вот и ще допринесе ли това за елиминирането на купения вот на избирателите.
 
Освен коментар по всички актуални политически и икономически теми, служебният министър-председател ще отговори и на въпроси от зрителите. Всеки може да изпрати въпроса, на който иска да получи отговор, на редакционния имейл на предаването: deniatonair@bulgariaonair.bg.
 
Кога ще бъде внесен Планът за възстановяване и устойчивост, какво е бъдещето на енергетиката, за политическото лидерство и гражданското общество – не пропускайте гостуването на служебния министър-председател Стефан Янев в предаването „Денят ON AIR“, на 1 юли, от 19:25 часа, веднага след централната емисия новини на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Палаши на другарите ,начело с Черепов и Зеления чорап!
5
2
 
3
 
! Отговори
Майора преди 2 години
До анонимен4Аз не се крия като теб зад анонимноста , но едно ще кажа -не си ти който да определяш знанията и образованието на хората!Но явно и ти си се подал на чалга мутрата Слави и останалите уж "борци" срещу статуквото под "мъдрото" ръководство на разединителя Радев , подкрепян от олигарсите Божков и Василев!А колкото до доклада боли и показва слабоста на кабинета , който се занимава със чистки , но не и с подготовка на избори и даде милиони левове и приравни България към Венецуела и Мадуро
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Майора ! Майоре ,Това за машинното гласуване ОССЕ на ухо ли ти го казаха ,щото освен един измислен превод на доклад на ОССЕ в нета няма нищо друго ,камо ли оригинал ,написан на английски ! Знам ,че ти е мъчно ,знам , че ти се плаче ,ама начело на държавата ще е Радев заедно с партиите на протеста , а ти си пускай измишльотини и ги повтаряй до наакване ,но npocm човек вина няма - толкоз му е акъла ...
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от ЕС вече ни предупреждиха за възможни манипулации на машините за изборите. Какво още за да схване тиквата янев и шефа радев? да ни наложат санкции ли чакат?
2
8
 
5
 
! Отговори
шапкар акъл 0 преди 2 години
най слабия премиер в историята, повечето хора даже не помнят как му е името. и рейтинга на сл правителство рухна, поне досега такъв провал само за месец два управление не е имало.
1
6
 
7
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Просто и ясно -реваншизъм!То не бяха тоя чул , оня казал , че нямало пари при положение че има излишек от 1,5 млд. лева, сменяха се хора с доказан професионализъм само и само да се изпълни заръката на разединителя Радев!А колкото до машинното гласуване ОССЕ го каза , че България не е готва за това и че сте получат нереални избори , тъй като със софтуера се занимават хора на ДБ!