Днес комисията "Росенец" ще изслуша Ахмед Доган

Изслушан ще бъде и Бойко Рашков
Обновена: 14 сеп 2021 08:02 | 14 сеп 2021 07:58, Нели Христова
55
Днес комисията "Росенец" ще изслуша Ахмед Доган
Снимка: БГНЕС

Временната комисия "Росенец" ще изслуша почетния председател на Движението за права и свободи Ахмед Доган, както и служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, предаде репортер на БГНЕС.

На 7 септември за това Ахмед Доган да бъде извикан в комисията гласуваха 7 депутати, двамата представители на ДПС бяха против.

Депутатите решиха още да поканят за изслушване министъра на вътрешните работи, който да докладва за реда и организацията на масовите мероприятия на 11 юли м г., които ескалирали и само намесата на полицията предотвратила сблъсъците.

На предното заседание на комисията на гласуване не бяха подложени предложенията на ДПС да бъдат поканени всички 5800 участници в протеста в защита на Доган и журналистите на "Капитал", които са били на катамарана, тъй като председателят на комисията ги определи като "смехотворни". Тогава стана ясно и че Доган е използвал базата в "Росенец" в периода от 2016 до 2020 г. по 4 месеца през цялото лято, без сградата да има необходимите разрешения за ползване.

Калоян Янков от "Демократична България", председател на Комисията „Росенец“ заяви, че депутатите от комисията са установили 6 класически индикатора за пране на пари в "Росенец".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
ГООООЛЕМО СЛУШКАНЕ ПАДНА ДНЕСКА....ХА,ХА,ХААААААААААА
48
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората ограбили държавата са Доган, Луканов и Борисов.
47
0
 
2
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Хубаво да слушат,докато го изслушват.Тези съсем са си повярвали.Той 30 години не стъпи в Парламента,те сега с разни комисийки ще го занимават.И какво очакват да чуят и да им каже Доган? Нито ще дойде в Парламента,нито ще го изслушат.Защо се самоунижават тази комисийка.Ще станат за смях,ако реши да им се яви все пак.Подигравката ще е пълна.
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая ще му изтегли ушите ,гада краде от 30 г.,конфискация на имотчетата и в затворчето
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незнам защо го търпи е още тоя. Човек на ДС с 17 незаконни имота. За него законите в България не важат. Зловреден ***.
44
1
 
3
 
! Отговори
още един преди 2 години
голем праз новина
43
1
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
благодарение на него дпс не е партия а корпорация несменяеми депутати 30 години се въртят по коридорите на нс и гледат да докапат келепира и всичкотова за сметна на работливия им но необразован електорат които механично гивкарва в нс затова трябва да се забрани на турските граждани да гласуват в турция
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безспорно-д-р Амет Франкенщайн е в ТОП 3 на мръсниците на Прехода.....
41
0
 
5
 
! Отговори
и на тоя преди 2 години
маската под носа му.Колкото до сарая всичко ще излезе точно , вярно и законно.
40
1
 
1
 
! Отговори
Бай Тошко преди 2 години
Ке-не-фи, бараки, т'ва са разбиранията имоти в Чалгаристан. *** Балкански не само за имоти ги брои, ами живее в тия кутийки. И е доволен.
39
1
 
4
 
! Отговори
смешни преди 2 години
станаха тез депутати , та шак пълен
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УжасТ!
37
2
 
4
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Хора, разберете. Аз съм ЗА да се борим с/у етнизирането на електоралния ландшафт, т.е. с/у ДПС като политически феномен. Това обаче не може да става с противозаконни действия, защото ще станем като тях. Ако Доган е нарушил закона, компетентен орган е съдът, не Парламентът и не топящата се градска левица от ДБ. Точка.
36
1
 
4
 
! Отговори
gogo преди 2 години
На тоя човката му стърчи над маската. Маска не се носи по този начин
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най големия крадец в държавата
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ох забравих че когато се появи нещо и изведнъж всички се разболяват. и тоза така, ч надемия, я карнатина, я го боли зъб. Има връзки и за 100лв си взема болничен без проблем. И така вече 12г сме блатото на Европа.
33
1
 
5
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Що ли се надуват, тези нещастници, от парламента и разиграват, нискобюджетни пиеси, с предизвестен край. Ман.о, дръндарски, отдавна се продаде на американците и те си напълниха джобовете, за негова сметка. И сега го пазят, докато им е угодно. И той много добре, знае това.
32
5
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Ше скъса менискус като Тиквата ляв менискус десна патерица :)))
31
4
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Да го докарат заптиетата иначе нема да дойде като Тиквата :)))
30
3
 
9
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Аз съм отявлен критик на ДПС и Доган. Но да сме наясно. Това не е основание за противозаконни действия, каквото е това. Доган нито е собственик на имота, нито е политик в тесния смисъл на думата, нито парламентарна комисия може да изземе функциите на съда и да "изслушва", нито пък той ще отиде, та да налива вода в мелницата на ДБ, така че ще му ИЗСЛУШАТ ДЯДОВИЯ. Евтина пропаганда на топящите се ДБ.