Нов политически играч ще заведе повече избиратели до урните

Време било Румен Радев да покаже висш пилотаж и в политиката
74
Нов политически играч ще заведе повече избиратели до урните
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Интересът към изборите ще зависи от това дали ще има нови формации на хоризонта, които да дадат някакъв изход от тази патова ситуация, тогава вероятно ще има по-голям интерес към предстоящите избори“, коментира пред БНР социологът Първан Симеонов, изпълнителен директор на "Галъп Интернешънъл". 

Още по темата

„Тук очевидно става въпрос за подготвения политически проект на Василев и Петков, с огромна доза условност, разбира се и това, че изборите ще са две в едно. Това би било залог за по-голям интерес към изборите. Но изводът е ясен – българското общество показва системно, циклично недоволство от политическата прослойка в страната и желае да я променя с нови лица. Сега това се потвърждава, но се иска това ново да е стабилно и да има някакъв план, защото хората имат какво да губят, а и обществото е виждало вече много кандидати за политически продавачи на надежда. Така, че се очаква предвидимост", посочи Симеонов.

Социологът каза още, че не знае към коя партия биха се насочили тепърва министрите Кирил Петков и Асен Василев.

"Но вижте -" Кога, ако не сега" , кога да се появи всъщност този нов проект, ако не сега... Защото той ще продължи това, което протестите не успяха да постигнат. Появата на един такъв проект ще даде тласък към възможността на Румен Радев да спечели още на първия тур. Но има и едно - "Но" - да не станат много конкуриращите се субекти, които подкрепят Румен Радев? Така, че той май ще остане верен на подкрепата по-скоро на БСП. А и Нинова не може да си позволи да игнорира Радев, защото редовият бесепар ще последва Радев, не Нинова", поясни още пред БНР Първан Симеонов.

"Дойде време Румен Радев да покаже висш пилотаж и в политиката", заяви социологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
лошата господарка херю мюстявята и от ония свят че ги заведе от офисчето на козяк. електронни машинки, вашите гласове даже и малка промяна няма да могат да донесат вече. едно време чували, бусчетя с билетини, цвъко потен, потния дваж потен да му пее на ушенце, а сега стои оня куртски траверско в офисчето и нацъква резултатчета. я канадчета, я асанчета от бостън, я някой отелчев от шитито на лондон, то не че ше има разлика кой де.... копейкин за сега едничък ни остана, те милия даже в парламата не го пускат да лае.
57
0
 
3
 
! Отговори
ОСТАВКА на министри6 преди 2 години
Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ...Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски..ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.
56
1
 
4
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 2 години
Е... , кой ше е "новият политически играч"...Кирчо и Кокорчо ли....ЩОТО ЗА ДРУГИ СИГУРНИ ИБРИЦИ НА РАДЕВ , НЕ СЕ СЕЩАМ...?!
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такава прогноза и я мога да направя.
54
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българинът е мазохист по природа и пак ще си преизбере ГЕРБ!
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 40АКО ИГРАЕХА ПА4КИ,ДО СЕГА ЩЕШЕ ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО
52
0
 
4
 
! Отговори
АКО ИМА НОВИ преди 2 години
ТО ЩЕ СА ПОСТАВЕНИ ЛИЦА НА ,ХОРАТА КОИТО НИ УПРАВЛЯВАХА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ,ТАКА 4Е ПОМИСЛЕТЕ СИ ДОБРЕ ЗА КОИ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ,
51
2
 
4
 
! Отговори
До 55 преди 2 години
Бъркаш мотивацията. Този който е писал, че цените се вдигат благодарение на Румен Радев , Кирил Петков и т.н. е или ПР от ГЕРБ или журналист от ПИК, Блитц, Монитор, Труд, пр. Пеевски медии. Тъй че не е нужно да се ограмотява. Каузата му е да клепа и от статуквото да вярват, че хората ще върнат на бял кон вожда от Банкя.
50
3
 
1
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Няма кой да гласува. Аз няма да съм гласуващ.
49
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 46: Няма нужда да питаш министър-преседателя за скачането на цените. Погледни как се движат ценитена на световните борси! И вземи малко да се ограмотиш!
48
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой политически играч няма да заведе хора до урните. Хората си искат ГРОБ, ГРОБ, ГРОБ, ГРОБ и пак ГРОООООООООООООББББ. Многократните резултати от последните пет пъти въздигане на партията ГРОБ, която съвсем умишлено държи българския народ на дъното на ЕС по доходи, го показват! ПP0CT народ - слаба държава!!!!!!!!
47
5
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Какъв висш пилотаж може да се очаква от кал*пав политически пилот?Назначи човек обичащ да послъгва,при това с двойно гражданство,за министър и си затрая.Ако герберите бяха го направили щеше да вдигнат вой до небесата.Все още чакаме внятен отговор за гражданството на Петков при назначаването му за служебен министър.Май с чакане и ще останем...
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ядосан Е, и? Темата беше дали много жени над 40 са заплеснати по новия месия, за да гласуват за него, така че да събере достатъчно гласове, за да може да се превърне в "нов политически играч". А не има или няма жена. На никой не му пука за личния му живот.
45
2
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До Анонимен 45 Ти виждала ли си дървосекач?
44
10
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Нов политически играч на Кирил Петков и Асен Василев ще спечели изборите.
43
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"..защо за има няма 2 месеца цените стигнаха до небесата."Ето такива сказки показват нивото на ум на тоя ти опорни последователи :)Инфлацията в Германия стигна почти 4% последните 3 месеца. Като началото е от януари 2021
42
6
 
2
 
! Отговори
Ядосан преди 2 години
До анонимен 45- дамата над 40-те, която не харесва Кирил Петков, ама на него въобще не му пука за теб. Съпругата му е прекрасна, изящна,интелигентна и много красива. Успокой се.
41
8
 
3
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
До Анонимен 46Цените у нас се влият от световната инфлация която е навсякъде най вече предизвикана от страни продаващи ресурси от които такива като нас нямащи имат нужда.Тук не министър но и господ не може да се намеси
40
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека топ звездата на служебното правителство, министърът на икономиката Кирил Петков и неговият началник Румен Радев да обяснят защо за има няма 2 месеца цените стигнаха до небесата.
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Едно време (21) "Дамите над 40 се увличаха по исторически романси, сега си падат по Кирил Петков." ---- Еей! Я не обиждай така! Аз съм дама над 40 и ти казвам, че това изобщо не е вярно! Не само, че много се изложи с изпълненията около канадското си гражданство, ами и всичко, което говори ми звучи като завоалиран co.рo.co.ид.ен проект! А за външния вид дори не мога да си представя кой може да го харесва, след като и със сако и риза успява да докара вид на дървосекач!