Радев свиква министрите заради COVID кризата

Тя ще се състои в неделя от 12 на обед
Обновена: 24 окт 2021 08:05 | 23 окт 2021 21:55, Красимир Ангелов
290
Радев свиква министрите заради COVID кризата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев свиква на спешна среща в неделя министрите от служебния кабинет.

Още по темата
Поводът е разпространението на Ковид-19 у нас и ситуацията в тази връзка в страната. Срещата ще започне в 12:00 часа и в нея ще участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

Заради това Радев отменя предвидените за деня предизборни срещи, уведомяват от пресцентъра му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
10
 
! Отговори
Малко слонче преди 2 години
Другаря Радев преди година ни убеждаваше че зараза нямало.
219
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рептилите се наговарят за още съдизми над населението.
218
0
 
11
 
! Отговори
Популистка отврат преди 2 години
*** военен-популист. Радев от много отдавна отключи психическо заболяване и сега се чудят как да се отърват от него с минимум щети. Ама още като го правеха политик си личеше, а и имаше психологическа оценка, че има известна вероятност да отключи психическо заболяване. На ви го сега, да се чудите тъпите ченгета как да се отървете от хахото, който не ще да си ходи доброволно. И Деса не ще.
217
2
 
3
 
! Отговори
Касандра преди 2 години
Едно друго нещо - избийте си от главата, че от изборите и политиците има особено значение. Те просто следват заповедите на Брюксел и Вашингтон. Цените на тока са следствие на "зелената" политика. Ако искате евтин ток и край на ковид кризата, ще трябва да си вземете обратно националния суверинитет. Готови ли сте да го сторите и да си носите последствията? Или ще люпите семки и ще плюете политици докато реалните управници ви наврат в миша дупка?
216
2
 
0
 
! Отговори
Касандра преди 2 години
Давам решение на кризата в под 500 символа: Обяснете на народа, че има лекарство - компбинацията цинк, витамин D, кверцетин и ивермектин. (Четете статиите на Zelenko, Kory & McCullough. Има и други.) Може да се взима и профилактично. Хапчетата ги има в аптеките. Да се дават безплатно на доказано болните. После, естественият имунитет е бетонен - вижте научната литература. Средната възраст на починалите е 80+. Младите и здравите са в безопасност. Да се обясни на народа. И да приключи този фарс.
215
0
 
11
 
! Отговори
Румбата преди 2 години
Аз съм дoлeн пeдaллл, затова свиквам министрите, защото съм се нacpaллл. Отменям си предизборните срещи, защото и без туй никой няма да гласува за мен.
214
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко поскъпва непрекъснато - храни, горива, препарати, торове, строителни материали а какво ще е положението с цените през пролетта. Някой лидел от партиите за изборите и кандидан президентите може ли да каже как ще живее този народ?
213
0
 
13
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
На изборите ще го испратиме да се ваксинира
212
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до к.255: "ОглУшително, безИдеИно; управление ОТ... вместо "управление НА" и т.н. Г-н *** на ГЕРБ, на вас не ви ли правят поне 2-3 дни освежаване на знанията по български език и граматика? Или ви пускат веднага да тролите и показвате незнанието на герберите пред публика? Ставате за смях! Разбираме и съчувстваме на Пожарникаря за неговите изцепки - все пак той е завършил Милиционерската школа като и Ив.Гешев, но вие, герберските ***, показвате, че по нищо не се различавате от него.
211
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма Ковид криза, има дискриминация на здрави хора.
210
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво да пускат Мангъров по медиите?! Той си свърши работата - накара сума ти граждани да бъдат антиваксъри и сега ББ като опитен милиционер всява чрез медиите и каналите на ТВ хаос,потрива ръце и чака да се върне на власт. В Гърция вече арестуват неспазващи карантината и ги глобяват по 5 хил. евро. На Запад ваксинираха 70-80% и пандемията стихна.У нас тя тепърва ще се вдига,така че ББ 3-4 месеци след като вземе властта ще бъде свален от озверелите от КВ и неплатили раздутите си сметки хора.
209
2
 
15
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Калпав и нервен е тоя! Сега като е на неговата глава, углошително мълчи за грешките на министър председателя и министрите! Инфлация, скъп ток, бензин, в магазините цените полудяха, пълен провал в здравеопазването. Безидеино, безобразно, безхаберно управление от неговите министри. И задаващата се трета актуализация на бюджета е срам за икономическият му екип.
208
3
 
13
 
! Отговори
Страх го хвана! преди 2 години
Загуби изборите заради идиотизма си! Сега ще се мъчи да забърше под килима натвореното от псевдо министрите си. Лошото е, че връща боко на бял кон!
207
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - "Румен Радев след като е в предизборна кампания защо ползва държавните транспорт и охрана? Няма право по време на кампания на държавни ресурси." - .... - Още с "изгрева" му на българския политически небосклон се видя, че този екземпляр яко е използвал държавни екстри за лично облагодетелстване. Най-напред за по-дребни битови придобивки докато стигна до погазване на основния закон и разпердушини народа, сеейки омраза и нетърпимост!
206
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев към министрите: Абе пичове май все пак има някакво вирусче?
205
0
 
9
 
! Отговори
Гъдю преди 2 години
В две заповеди на Кацаров- от19.10. и 27.08.-двете от 2021 г.е написано ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ И ЗАМЕСТВАЩИ ГО ДОКУМЕНТИ.Картите с данни,дадени ни след първата игла и допълвани след втората са тези заместващ сертификата документи.защо нищо не казва за тях министър Кацаров?Надявам се Радев да го пита по въпроса.Ако са невалидни за що ни ги дадоха?
204
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно е разбрал за варианта "Делта плюс", от който в Англия се заразяват масово и е в пъри по- заразен от Делта варианта. Страх тресе кооочинатаа. Но доскоро говореше, че вирус няма. Това били Шипченски и Витошки щамове. Каза го за първи път на 3 март на връх Шипка.
203
8
 
27
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
Що се отнася до Президента. За него нямам думи. Това е точно човека, който като военен, е приел някакъв брой допустими жертви с цел преизбирането му. Сега с този закъснял сбор няма да постигне нищо. Само имитация на дейност. За съжаление за един втори мандат ще избие сума ти гласоподаватели.
202
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен Радев след като е в предизборна кампания защо ползва държавните транспорт и охрана? Няма право по време на кампания на държавни ресурси.
201
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев сега се сети да си чисти имиджа на диктатор за пред Европа. Дърпали са му ушите тези дни в Европа. :D :D :D Понеже са го разбрали що за стока е.