Каракачанов: Петков готви предателство около 24 май

Видно било, че премиерът поел обещания някъде
14 май 2022 14:15, Александър Попов
88
Каракачанов: Петков готви предателство около 24 май
Снимка: БГНЕС

Около датата 24 май част от правителството, начело с премиера Кирил Петков и партията „Продължава промяната“, се готвят за извършат национално предателство, заяви почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов, бивш вицепремиер и министър на отбраната, пред БНТ.

„Имаш решение на българското правителство от 2019 г., решение на парламента от 2019 г., решение на КСНС при президента от 2020 г., имаше и през януари тази година също решение на КСНС. Българската позиция е ясна: компромиси по темата за РС Македония не се правят, докато няма някаква промяна в политиката на Скопие спрямо България“, категоричен е Каракачанов.

Той подчерта, че за цялото българско общество вече е видно, че „Кирил Петков не само не разбира за какво става дума, но той е поел ангажименти“.

„В момента той суче и маже, опитва се да извърши национално предателство, за да заслужи това, че някой го взе от нищото и го направи премиер на България. Това вече е ясно за всички“, заяви Каракачанов.

Почетният председател на ВМРО очаква, че българското общество ще бъде критично, защото през всичките тези години между 75-84% от българските граждани са категорично против да се правят компромиси по темата за РСМ.

„Тук някакви приказки, че наш национален интерес е да бъдем заобиколени от държави-членки на ЕС заради войната в Украйна, са пълни глупости и приказки за наивници. РСМ и Албания са членове на НАТО. Това им дава гаранцията за сигурността, а не членството в ЕС“, подчерта бившият военен министър.

Каракачанов заяви, че всички искаме на Балканите да имаме партньори в ЕС, но членството в ЕС означава покритие на критерии.

„Определено нямаме интерес държава, като РСМ, която води антибългарска политика да стане член на ЕС. Защото всички тези практики на фалшифициране на българската история, преследване на българи, претенции за национални малцинства в България, ще стане много по-сериозен проблем, когато тази държава стане член на ЕС“, подчерта почетният председател на ВМРО.

Той коментира и тезата на Петков, че трябва да загърбим историята си в името на развитието на икономическите отношения.

„Един самолет летя един път с 8 пътници на борда. Ако това е бизнес, по-добре е Петков да се връща там където е учил. Той си противоречи по казуса с РСМ, той не заблуждава с подобни красиви приказки за развитие на икономическите отношения“, заяви Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: каракачанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя и другарчетата му от вмро ще останат без работа ако макетата влязат в ес.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, Каракачанов, ти готвиш предателство от толкова много години и още не си го сготвил...Хахахахаха
58
4
 
0
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Допускам че това може и да е вярно. Затова на 18ти трябва да му се иска оставката и докато не се махне да не се прекратява протеста.
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Развей байрака шкембе войводо, само това ти остана, повече власт няма да видиш
56
5
 
3
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Затова го инсталираха от сащДа вкара - рсм в евро сьюзаТук каракачанов е абсолютно прав
55
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един съвет лоена буцо - НЕ харесвам Петков , но го докараха от нищото и го направиха първрнец , именно защото такива като теб и ортаците ти по КРАДЕНЕ и ГРАБЕНЕ докарахте България до това положение - БЕЗГЛАСНА и ОГЛОЗГАНА бананова колонийка ! Къде Валерката , Къде са другите " Юнаци " , или Вие сте " патриоти" само за НАДЕНИЦАТА ?!
54
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи ще има служебен кабинет юни! Киро ще падне за два дни ако направи глупост с макетата, ако дотогава не го свали бизнеса!
53
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВМРО психопати.
52
15
 
14
 
! Отговори
Най-големият преди 1 година
срам за една медия е да дава право на глас не този измамник и предател който да прехвърля своята вина на друг ! Това е човекът прибрал 12 % комисионна от покупката на рисунки на "хвърчила" за 2.5 МИЛИАРДА ЛЕВА ! Как сте уфси, тоя го направихте свръх богат само с ппростотията си, сега му се радвайте, ДНЕСкашните *** ви предлагат тази радост !
51
33
 
9
 
! Отговори
НИКО преди 1 година
СЛАВА НА МАКЕДОНИА!
50
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предател си ти Другарю. Добре че не си в парламента...поредния русороб! Я се скрий!!!
49
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяко обвинение е признание за собствено деяние..Двойния агент говори за предателство...Само това знае.. това му е света
48
8
 
38
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Аз бях в Скопие през септември 2018. За какво е нужен самолет до Скопие, като дотам се отива за около 3 часа с кола от София. Но това е друга тема. Истината е, че по отношение на Македония в българското общество има рядко срещан консенсус. И ако просто Киро реши да прави необмислени действия, ще бъде убит с камъни. Това ще му е краят!
47
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
г-н Каракачанов агента на комунистическата Държавна сигурност, доносника, не може да бъде изхвърлен като мръсно коте,а като мръсен вол
46
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напиняй, шкембо, че рублите станаха неконвертируеми и само на най-усърдните ще плащат в омразните евро.
45
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко агнета изяде бе бай лой?
44
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога този човек е казал вярни неща?Казваше,че няма да има война в Украйна ,а после твърдеше,че Русия я е спечелила.Днес уж за Украйна,ако Русия почне да бие ще е за Путин.Това е дребен търгаш.
43
10
 
20
 
! Отговори
Г-н Каракачанов, преди 1 година
радвайте се,че дойде 10 ноември,който ви позволи,на вас бившите слуги на бившата ДС - агенти - лакеи,съгледвачи и доносници,да дойдете от нищото,да изпълзите от тайните си леговища,като *** след дъжд,и към днешна дата да се ерчите и перчите или кичите с подарени почетни титли и звания,абсолютно незаслужени,и да давате акъли,мнения и съвети,които никой не ви иска,и за това,простосмъртният български избирател ви изхвърли,като мръсни котета!!!Радвайте се,че не последвахте съдбата на Чаушеску!
42
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каракачанов: Петков готви предателство около 24 май, а аз вече го направих предателството докато бях военен министър.
41
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каракачанов е един обикновен сръбски доносник.И като такъв провали делото на Борисов за западните Балкани.За Борисов щеше да се говори като за Шуман ,да речем.Уви,малко балканска глупост и много българска простотия провалиха всичко.Сега лаврите ще обере Петков,като добрия пастир......Който се е доверил на ВМРО не е прокопсал,четете в историята.