При мандат от Радев: ДБ с шанс от ремарке на ПП да станат влекач

Митов: Могат да станат носеща конструкция на управление
Обновена: 10 яну 2023 09:11 | 10 яну 2023 09:04, Камелия Цветанова
89
При мандат от Радев: ДБ с шанс от ремарке на ПП да станат влекач
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Все още не е ясно на кого ще бъде даден третия мандат, но ако отиде при „Демократична България“, то те ще имат възможност от ремарке на „Продължаваме промяната“ да се превърнат във влекач. Във фактор, който може да бъде носеща конструкция на едно носещо управление, заяви пред bTV Даниел Митов от ГЕРБ.

Още по темата

„Ако Христо Иванов не желае да бъде премиер, то има и други формули. Бихме участвали в сериозен разговор, така че България да има редовно управление“, каза още той.

„ГЕРБ се превърна в мотор за ясни промени като излизането от ситуацията със Северна Македония, даването на военна и военно-техническа помощ за Украйна, решението, което прие парламента за еврозоната и много други подобни неща“, заяви Даниел Митов. „Ако искаме да направим съдебна реформа, то този процес трябва да бъде сериозен, мащабен и холистичен – от начина, по който образуваме юристи, през следствието, прокуратурата, до съда. Всички тези компоненти трябва да се разглеждат съвместно, а не просто да пипаме тук и там – както бяха тръгнали в старото правителство – да си нагласят определени персонажи“, посочи още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: Даниел МитовППДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
totiМайната ви всичр преди 1 година
ат да завладеят цялата държава .,да продължи КРАДЕНЕТО И ПЪЛНЕНЕ НА ЧОВАЛИТЕ ОТ ДЖОБА НА НАРОДА !!! СРАМ ,СРАМ още да искат да са на власт ,без грижа за поколенията,където НЯМА ДА СА ТАМ ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ !!! ЧЕСТИТО РОБСТВО КРЕПОСНИ СЕЛЯНИ !!!
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"И дa cпoмeнa, чe Mapицитe HE ca aмepиkaнckи, вoдят ce нa CAЩ-oфшopka, нo иcтинckитe coбcтвeници ca Kocтoв, Бokо и ***!"
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жоро унгареца не подписа конституцията беше от бунта на мравките иначе си е добре в народното събрание киро маричков
51
3
 
9
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Какво и е на ситуацията с РСМ? Нали ги пуснахте всичките? Няма проблеми там. Помощ за Украйна не е топ приоритет. Какви приоритети изобщо имат тези от ГЕРБ? Няма нищо общо с приоритетите на народа и държавата!!! Пак гласувайте за тях и още 4 години ще сме последна дупка на кавала.
50
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ ДПС да си пуснат събитията от януари 1997, защото скоро ще усетят избирателите зад гърба
49
2
 
13
 
! Отговори
Антинатовец преди 1 година
Това не са думи на тъпият Митов това е подсказка от Херо Мустафа грижеща се за *** ценности. Гарга да е ама да е еврогейска от третия пол ако може.
48
6
 
7
 
! Отговори
ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА... преди 1 година
ФАЛШИВОТО ВЪЗРАЖДАНЕ....
47
0
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Въпросът е какво искат да рИформират при този скапан евроатлантически морал? Когато 1990г се прие Конституцията нещата си бяха много точни, честни и логични. Но матрялът се промени и проста'ците станаха критична маса.
46
0
 
2
 
! Отговори
Хи-хи - Цитати преди 1 година
Я, какво имаме тук? Изказване като на инженер-химик-металург. ЦНосеща конструкция на едно носещо управление, други формули, образуваме юристи, съдебна реформа - този процес трябва да бъде сериозен, мащабен и холистичен. ХОЛИЗЪМ - Английско реакционно (ирационално) и митическо учение, което разглежда всички явления като мистически цялости. МИСТИЧЕН - (прил.) таен, тайнствен, тъмен, религиозен, набожен, суеверен, вярващ, верующ, оракулски, пророчески. Мистичен процес на създаване на юристи. ХЕ-ХЕ
45
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлатан киро и корнелия най добре крадат бг Две години пари няма и нищо построено няма Само мазни лъжи по цял ден всеки ден хахахахха
44
2
 
12
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
ГЕРБ и съдебна реформа!? Ха ХА ха ХА!!! Тва виц ли е бе?
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хващам се за думите "ремарке" и "влекач". Има съобщение в немскоезична медия, че в САЩ се е водело дело срещу голям производител на селскостопански машини за право на поправка НЕ от оторизираната фирма, делото е спечелено, т.е. вече не само за тази, а и други фирми се премахва "правото на интелектуална собственост" при поддръжката на машини (с изключение на електрониката в тях). Отнасясе се и за и др, джаджи. Самата поддръжка на новоте машинарии е изключително скъпа и явно нерентабилна
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Типичен магистрално-тиквен изказ....
41
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къв е тоя? До преди година никой не го беше виждал.
40
5
 
7
 
! Отговори
Хахаа до 45 преди 1 година
И какво,искаш да ни кажеш,че ако боко дойде на власт,цените ще паднат!!!Ти ,хората за *** ли ги взимаш?
39
12
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Като ви харесва управлението на промянаджиите, сигурно ще ви харесат и цените в Лондон и Париж , пътувайте до там - цените на хранителните продукти са доста под нашите. А при ГЕРБ как беше?-помните ли? Надявам се да не сте стигнали до деменция и Алцхаймер.
38
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все ще гласувате, докато не изберете да ви управляват Милко Калайджиев, Мишо Шамара и Белите Шишарки и Попа! Слава на Чалгария!
37
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакви мотори или ремаркета не искаме, искаме Възраждане, страшилището на статуквото, иначе няма защи неистово да ги борят!
36
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Белите Шишарки и Попа ви благословяват с химна на Чалгария - Обичам шопската салата! Слава на президент Радо Шишарката!
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нарочно правят криза парламетарна, за да приеме умореното общество една президенстка диктатура , ред в хаос по масонски а ? :)