Платете с Visa за своя Europcar автомобил

При плащане с карта Visa Premium получавате 12% отстъпкаф при наем на автомобил от Europcar
Спонсорирано съдържание | Обновена: 23 фев 2017 08:36 | 23 фев 2017 08:13, Екип на Dnes.bg
Платете с Visa за своя Europcar автомобил
Снимка: Visa

България е дестинация, която съчетава възможности за културен, развлекателен и природен туризъм и привлича посетители от цял свят. Притежателите на карти Visa Gold, Platinum или Infinite могат да се насладят на отлични условия, лукс и красива природа по време на своята почивка или бизнес пътуване през всеки сезон с отстъпките в избрани хотели в страната.

Карта Visa Premium не само дава свобода и сигурност, а предоставя и възможност за повече мобилност. Всеки притежател на карта Visa Premium може да получи 12% отстъпка от редовната цена при наем на автомобил от Europcar и плащане с карта  Visa Gold, Platinum или Infinite.

Офертата важи при резервации, направени на телефон 0700 18 688, на мейл reservations@europcar.bg или в офисите на Europcar на територията на България.

Europcar предлага краткосрочни и дългосрочни експертни решения за наем на автомобили. С автопарк, наброяващ над 200 000 автомобила, Europcar обслужва милиони клиенти по целия свят. Компанията се отличава с дългогодишен опит, присъствие в над 140 страни по света и коректно отношение към всеки клиент.

В България Europcar присъства на всички международни летища и посреща клиенти в 6 модерни офиси (4 в гр. София, включително на Летище София - Терминал 1 & 2, както и във Варна и Бургас), като отдава под наем над 350 превозни средства (със средна възраст от 12 месеца), като предлага голям избор на автомобили от разнообразни марки и модели, селектирани според нуждите на клиента. Можете да видите повече тук.

Официалният сайт на Visa в България www.visabg.com съдържа повече информация за различните отстъпки и преференции, които картите Visa Premium дават не само при наем на транспорт, но и при плащане на множество други стоки и услуги по света и в България.


Още по темата: VisaEuropcar
Още от
Спонсорирано съдържание