Fibank получи специално признание от БОК

Генералният секретар на БОК благодари на банката за сътрудничеството
Спонсорирано съдържание | 23 юни 2017 14:46, Боряна Павлова
3

Снимка: Fibank

В международния Олимпийски ден - генералният секретар на Българския олимпийски комитет (БОК) Белчо Горанов връчи специално признание на Fibank (Първа инвестиционна банка) за успешното дългогодишно сътрудничество и подкрепата, която банката оказва на БОК и усилията й за развитието на спорта в България.

На официална церемония в централата на Fibank на бул. "България" 81Г г-н Горанов връчи плакат с подписи на участници в завършилия наскоро Х младежки олимпийски фестивал "Олимпийски надежди Албена 2017“. Бяха дадени и специални медали, с които се отбелязва 10-годишнината на младежките олимпийски фестивали. На церемонията присъства и двукратната олимпийската шампионка и член на Изпълнителното бюро на БОК Мария Гроздева. От страна на Fibank престижните отличия бяха получени от Главния изпълнителен директор - г-н Неделчо Неделчев.

"От години Първа инвестиционна банка подпомага развитието на българския спорт и талантливите деца на България. Изграждането на един спортист отнема време и изисква много труд и подкрепа от треньорите. Инвестициите от страна на банката си заслужават, защото след това идват техните успехи. Високите постижения на българските спортисти ни карат не само да се чувстваме горди, но вдъхновяват и цялата нация. Радвам се, че през всички тези години и ние от Fibank успяваме да допринесем за техните успехи“, сподели г-н Неделчев.

В последните години Първа инвестиционна банка се утвърди като най-важен партньор на БОК - факт, който има силен отзвук в спортните среди у нас. Fibank вече 11 години подпомага дейността на БОК, генерален спонсор e на Българската федерация по ски (БФСки), основен спонсор на Българската федерация лека атлетика (БФЛА) и партньор на Федерацията по триатлон.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фибанк я признавам за банката с най-високите такси !
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
FI BANK S PARITE NA VLOGITELITE SI PRAVI GARGARA,A POSLE MOLYA POMOGNETE SHTE FALIRAME.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фибанк да набляга повече на банкирането да не стане някой фалит

Спонсорирани публикации