Примекс отпразнува 20 години и откри новия си център в Пловдив

Примекс е лидер на българския пазар във вноса и дистрибуцията на гуми за леки и товарни автомобили
Спонсорирано съдържание | 11 юли 2017 10:06, Екип на Dnes.bg

Снимка: Примекс

Една от водещите компании в търговията с гуми в България отбеляза 20 години на пазара. Тържеството съвпадна с откриването на осмия център за гуми и сервиз в град Пловдив. Лентата прерязаха заместник Кметът на Пловдив Златин Велев и собственикът на компанията Георги Крумов в присъствието на партньори, клиенти, доставчици и служители на фирмата. За успех на новия проект бе отслужен водосвет.

Примекс е лидер на българския пазар във вноса и дистрибуцията на гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна и индустриална техника. Компанията е дългогодишен партньор на световноизвестни производители на гуми, сред които Hankook, Goodyear, Michelin, Pirelli, Continental, Matador, Petlas и други. Примекс е първата фирма за гуми в България, която започва да предлага на клиентите си и монтажна услуга. Днес поддържа широка гама от монтажни и сервизни услуги във всички свои центрове в страната в София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Велико Търново, Русе и Добрич.

 Компанията е първата в бранша, която въвежда специализиран софтуер за управление на бизнеса (ERP). Примекс е абсолютен лидер в България в производството на гуми студен регенерат за товарни автомобили. Компанията се управлява с помощта на автоматизиран склад с разпределение на гумите по локации, позволяващ бързо складиране и изваждане на стоката. Примекс разполага със собствен кол център, обработващ своевременно всички клиентски запитвания. Служителите на Примекс днес са над 300. Компанията редовно инвестира в продуктови и технически обучения и програми за повишаване на квалификацията.

Георги Крумов, управител на Примекс, сподели: „Горди сме с устойчивото развитие и успехите на компанията, които екипът ни постига и днес, следвайки най-високи стандарти. Основна наша цел и в бъдеще ще продължи да бъде повишаване нивото на услугата и удовлетвореността на нашите клиенти“.

Най-новият център Примекс е пример за вграждане на най-иновативните технологии и оборудване в услуга на крайните и корпоративните клиенти, което е утвърдена практика на компанията. Примекс Пловдив предлага пълна гама от гуми за леки, лекотоварни и товарни гуми, както и гуми за селскостопанска и индустриална техника. В центъра се извършват услуги по регулиране на преден и заден мост, ремонт ходова част, подмяна на масла и филтри, смяна на ангренажни и пистови ремъци, смяна на съединител, машинно изправяне на джанти, сервизиране на климатични системи и други. Примекс Пловдив се намира на бул. „Кукленско шосе“ 37 – 39 и е разположен върху площ от 14 000 кв.м.


Още по темата: ПловдивгумиПримекс
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации