Съвети за дигитално банкиране от Fibank

Използвайте активно електронното банкиране Моята Fibank
18 мар 2020 18:30, Павел Гълъбов
8
Съвети за дигитално банкиране от Fibank

Fibank (Първа инвестиционна банка) постоянно оптимизира своите продукти и услуги в контекста на извънредната ситуация и разпространението на коронавируса (COVID-19) и произхождащите от това процеси. Вече повече от четвърт век, банката е лидер в електронните разплащания и иновативните технологии, предлага сигурно, бързо и достъпно дигитално банкиране за съществуващите клиенти, а вече и възможност за регистрация на нови в него изцяло онлайн, без посещение на офис.

Още по темата

За да отговорим на предизвикателствата и ситуацията, пред които всички ние сме изправени, предоставяме няколко съвета към Вас за банкиране от разстояние:

1.     Използвайте активно електронното банкиране Моята Fibank и мобилното приложение My Fibank. Чрез тях можете да нареждате преводи при по-ниски такси от стандартните в офис, да платите комуналните си сметки и управлявате банковите си карти. С оглед препоръките на Световната здравна организация и държавните здравни власти, по този начин ще избегнете не само излизането от вкъщи, но и контакта с групи от хора в градския транспорт и поне 10 лица – клиенти и служители в офиса.

2.     Ако сте клиент на банката, но нямате дигитално банкиране и мобилно приложение, само в няколко лесни стъпки чрез Мобилното приложение Evrotrust ще направите своята регистрация за Моята Fibank и ще имате пълен достъп до личните си финанси.

3.     При кандидатстване за потребителски кредит от Първа инвестиционна банка, препоръчваме да се доверите на нашия сайт www.credit.fibank.bg или специалната форма в дигиталното банкиране Моята Fibank. Независимо от канала за комуникация, имате възможност да подпишете дистанционно пакета от документи и да управлявате средствата онлайн, а ако сте нов клиент на Fibank – да ползвате и всички предимства на дигиталното ни банкиране.

4.     Управлявайте лимитите по Вашите банкови карти чрез електронното банкиране Моята Fibank, в зависимост от нуждите Ви от пари в брой.

5.     Възползвайте се максимално от безконтактните плащания, предлагани от Fibank – с карта, мобилен телефон или часовник Garmin. Така ще намалите и риска от зараза, пренасяна от физическите банкноти.

6.     За най-младите ни клиенти практично решение са детските и тийнейджърски карти и аксесоари на банката, позволяващи сигурни безконтактни плащания.

С цел подобряване на клиентското изживяване, Първа инвестиционна банка ще продължи тенденцията да предлага иновативни продукти и услуги и да адаптира съществуващите такива спрямо обстановката и потребностите на обществото и бизнеса. За нас винаги е било от първостепенно значение и безупречното обслужване на нашите клиенти, затова Ви молим търпеливо да изчакате реда си както пред нашите офиси, така и на телефонните линии на банката.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Tonislav преди 2 месеца
В тази дигитализация на света и настоящата ситуация в момента ни се доказва, че живота завива в една нова посока. Вече е възможно да работим от вкъщи, всеки ден неминуемо минава с непрекъснатата употребата на смартфон/ таблет/ лаптоп и вече всичко се прави дистанционно. Така е през 21-ви век и супер, че има начини, които да спестяват време и ресурси.
7
0
 
2
 
! Отговори
Елена преди 2 месеца
Много време се спестява с електронното банкиране и е супер по- удобно с него. Аз също призовавам всички да използват активно електронното банкиране и да си останат вкъщи, защото здраве е на първо място.
6
0
 
1
 
! Отговори
Данчо преди 2 месеца
В тежкото време, в което се наложи да живеем, ще се наложи доста да си дигитализираме ежедневието. Така че - хубаво, че имаме такава опция. Доста полезно ще е.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тъй ли, а аз се чудя къде ми изчезнаха две сметки. Ще си ги искам явно от държавата.
4
4
 
5
 
! Отговори
Todor R преди 2 месеца
Удобни и полезни съвети за клиентите на най-голямата българска банка!
3
4
 
4
 
! Отговори
до 2 преди 2 месеца
отдавна го върнаха, от Марс ли падаш?
2
7
 
6
 
! Отговори
Цеко сифоня преди 2 месеца
Първо си върнете милиарда на държавата, тогава давайте съвети.
1
6
 
7
 
! Отговори
х преди 2 месеца
Най-добрата банка!

Спонсорирани публикации