Kaufland България стартира безплатна онлайн академия за младежи

Уеб-базираните семинари под името We Know, You Grow са насочени основно към млади хора без или с малък професионален опит
Спонсорирано съдържание | Обновена: 23 юли 2020 14:03 | 23 юли 2020 14:00, Красимир Ангелов
Kaufland България стартира безплатна онлайн академия за младежи

Kaufland България слага начало на поредица безплатни онлайн семинари под името We Know, You Grow. Уебинарите са насочени към ученици, студенти и наскоро завършили висшето си образование млади хора, на които предстои да направят първите крачки в своето кариерно развитие. В онлайн академията професионалисти на Kaufland България ще споделят добри практики от своята работа в компанията и ще засягат разнообразни теми, свързани с изграждането на професионални и личностни умения като работа в екип, управление на времето, креативно мислене, приоритизиране на задачи и много други.

Онлайн семинарите ще се провеждат веднъж месечно и ще са с продължителност от един час. Участващите в тях лектори работят в различни дирекции на Kaufland България и имат разнообразни сфери на дейност – от търговия и продажби до маркетинг и комуникации, човешки ресурси, финанси, счетоводство и много други.

Първият уебинар от академията We Know, You Grow ще се проведе на 30 юли, четвъртък, от 16:00 до 17:00 ч., а негов лектор ще бъде Константин Петров, мениджър кампании в отдел „Маркетинг“ на Kaufland България. Константин Петров е част от екипа на компанията от над 3 години. Има дългогодишен опит в сферата на маркетинга и комуникациите. Резултат от работата на неговия екип в Kaufland през последните 3 години са редица успешно реализирани кампании, сред които „Свежите супергерои“, „Топчовците“, и създаването и налагането на първата национална собствена марка продукти на Kaufland България „Брей!“. Константин ще сподели повече за опита и работата си в Kaufland  и какви са тайните зад успеха на маркетинговите кампании на водещата търговска верига в България. Всеки желаещ да участва в семинара, може да се запише напълно безплатно в онлайн формата за участие.

Kaufland България стартира безплатна онлайн академия за младежи

Чрез създаването на онлайн академията We Know, You Grow Kaufland България си поставя за цел да бъде верен партньор в първите стъпки от кариерния път на бъдещите млади професионалисти в България, да стимулира желанието им за професионално развитие, да им помогне да  натрупат ценни знания и да повишат своите личностни умения. Участниците в уебинарите ще имат възможност и да опознаят културата на Kaufland, нейния лидерски стил и ценности, както и да се запознаят отблизо с естеството на работа в компанията.

Като един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6000 човека в България и като Топ Работодател според независимия международен институт Top Employers Institute, Kaufland участва в задаването на тенденциите на пазара на труда и осъзнава своята ключова роля за кариерното развитие на младите хора и тяхното оставане в страната. Компанията осигурява работни места на професионалисти от почти всички сфери на дейност – от продажби и търговия, до маркетинг, IT, човешки ресурси, строителство, финанси и много други. Kaufland непрекъснато подобрява условията и средата на работа и създава възможности за професионално развитие и израстване на своя екип.

Онлайн академията We Know, You Grow е поредна стъпка от редица мащабни проекти за млади таланти и бъдещи професионалисти, в които инвестира Kaufland България. Вече трета година компанията провежда своя най-голям проект за развитие на млади таланти „Управители на бъдещето“, чрез който търговската верига дава възможност на младежи с малък или нулев професионален опит да преминат едногодишно обучение, след което директно да продължат кариерата си в компанията на постоянен трудов договор и на желаната от тях експертна или ръководна позиция. Благодарение на дългогодишните практикантски програми на Kaufland България, всяка  година между 70 и 100 ученици получават възможност да натрупат практически опит в сферата на модерната търговия, а на следващ етап много от тях стартират кариерата си в компанията.


Спонсорирани публикации