Сложи всички кредити под една шапка, като ги обединиш в едно задължение с Кеш Кредит

Спонсорирано съдържание | Обновена: 22 мар 2021 12:40 | 22 мар 2021 12:39, Александър Попов
Сложи всички кредити под една шапка, като ги обединиш в едно задължение с Кеш Кредит

Една от водещите компании за кредитиране в България - Кеш Кредит, стартира нова услуга – „Обединяване на кредити“. Чрез нея клиентите могат бързо и лесно да облекчат бюджета си, като обединят вноските си в една при това с по-добри условия. Новата услуга е достъпна от месец март във всички офиси на Кеш Кредит в цялата страна.

Удобството и комфорта на клиентите са приоритет номер едно за компанията и затова тя се стреми да предлага постоянно удобни и сигурни решения. Клиентите могат да се възползват от възможността за едновременно погасяване на няколко кредита към небанкови финансиви институции,  в един заем. Така те ще заплащат само една вноска, на една дата, с една лихва и главница. Кредитът се предоставя за суми до 5000 лв. за срок от 24 месеца. Клиентите могат да получат и допълнителна сума пари, която да използват за реализиране на плановете си.

"Обединяване на кредити" е само един от новите продукти, които компанията подготвя, за да посрещне нуждите на клиентите си. В проучване, което Кеш Кредит проведе в началото на годината анкетираните споделиха своите очаквания и потребности, в резултат на което кредитора откликва с много новости. В краткосрочен план водещата компания ще продължи да развива и да разширява портфолиото си от продукти и услуги.

Кеш Кредит съветва:

Сложете всичките си задължения под една шапка и си осигурете така ценния комфорт! Освен, че получавате по - изгодни вноски, подобрявате и кредитната си оценка, което е от съществено значение за следващи кредити. В забързаното ежедневие всеки мисли за срока за плащане  на наема или на сметките, на кредита (ами ако е повече от един?), на таксата за детска градина или за семестъра, на гражданската отговорност или винетката - най-лесния начин да си осигурите нужния комфорт е да съумеете да обедините максимално много от регулярните си плащания. С новите си продукти и услуги „обединяване на кредити“ и „плащане на сметки“ - Кеш Кредит предоставя възможността на клиентите си да заплатят всичко на едно място като им помага да улеснят ежедневието си и да спестят разходи, за да остане време за значимите неща – семейството и здравето!


Още по темата: Кеш Кредит
Още от

Спонсорирани публикации