Моден наръчник за мъже: Как да изберем най-добрия портфейл?

Какво да знаете преди да го закупите?
Спонсорирано съдържание | Обновена: 7 ное 2022 09:04 | 7 ное 2022 09:04, Александър Попов
Моден наръчник за мъже: Как да изберем най-добрия портфейл?
Снимка: Pixabay

Изборът на мъжки портфейл на пръв поглед изглежда лесен, но в никакъв случай не го подценявайте. Това е важен аксесоар от цялостния имидж на всеки един мъж и трябва да подходите към покупката с цялата си отговорност.

Портфейлът не е само необходимост и мода, той "говори" и за статут.

Първата крачка при избор на портфейл - за какво ще го използвате?

Когато избирате портфейл трябва да сте наясно какво ще слагате в него. Ако ще бъдат само банкноти е достатъчен такъв, който се прегъва на две. Ако ще има документи, визитки, банкови карти, монети, насочете се към модел, сгъващ се на три пъти.

Важно е портфейлът да отговаря на стила ви на обличане и сътветно къде ще го държите. Издут по никакъв начин не е подходящ за вътрешния джоб на сакото или в този на панталона. Ако го носите в чанта пък можете да се насочите и към по-големи портфейли, в които има повече отделения, включително за химикалка и USB-карти.

Не слагайте излишни неща в портфейла си - касови бележки, карти за отстъпка, кондоми нямат място в него.

Цената

След като сте наясно за функционалността на вашия портфейл е хубаво да си определите бюджет. Във физическите и онлайн магазините можете да откриете портфейли в голям ценови диапазон. Един съвет - зачеркнете най-евтините варианти, защото в дългосрочен вариант може да ви излезе скъпо. Всичко зависи какви характеристики искате да има, колко време искате да издържи и, разбира се, каква сума бихте могли да си позволите в момента. Евтините модели ще ви предложат същата практиност, но със сигурност няма да ги ползвате дълго време.

Портфейлът е елемент от вашата визия и положение, и не е вещ, която се сменя през месец. Затова заложете на качеството при материала и изработката. В MODIVO можете да разгледате десетки различни модели, включително и да се възползвате от предлаганите намаления.

Материали

Ако държите на собствен стил, насочете се към портфейли от естествена кожа или велур, като е хубаво да го съчетаете с цвета на дрехите ви. Специалистите препоръчват да разгледате и тези, чиято кожа е предпазена от надраскване, повреда и най-важното - от влага. Когато избирате портфейл насочете вниманието си и към шевовете, които трябва да са здрави и надеждни. Висококачественото мъжко портмоне се отличава със своята издръжливост на кожата и точност на шевовете.

За спортните натури пък са подходящи портфейлите от здрава тъкан, които най-често разполагат с множество отделения, а възможностите за карабини ще придадат по-екстравагантна цялостна визия.

Цвят

Ако не искате да правите грешка, може да заложите на класиката - черен или кафяв портфейл. Ако ексцентричността не ви плаши, може да експериментирате с модели в нетрадиционни, дори "крещяши" цветове. Допълнителни декоративни елементи на самият портфейл също биха придали акцент в цялостната ви визия.


Спонсорирани публикации