LUXIMMO представи футуристичната сграда S-TOWER

Спонсорирано съдържание | 9 фев 2023 09:00, Александър Попов

LUXIMMO представи официално новия ексклузивен проект в своето портфолио S-TOWER на ексклузивно събитие в сграда VIA BULGARIA в края на декември.

На събитието присъстваха клиенти и партньори, както и целият екип, който стои зад амбициозната сграда S-TOWER. Част от него са инвеститорите от АТГ Пропъртис ООД, създатели на VIA BULGARIA 1, номинирана за Сграда на годината за 2022, СОФАВТО ООД, арх.Ангел Захариев и инж.Генадиев.

Арх.Захариев, който тази година беше отличен със специална награда на конкурса "Сграда на годината" за офис сграда Адора 3 изрази увереност, че S-TOWER ще надмине всякакви предварителни очаквания и ще бъде изпълнена така че да се превърне в една от новите емблеми на столицата.

“Архитектурата трябва да се стреми да бъде в крак с времето, в което е създадена, да предизвиква сетивата на наблюдателите и да създава емоции сред обитaтелите.

Със своите флуидни и обтекаеми форми, плавно преливащи пространства, изобилие от светлина и усещане за простор, S-TOWER е носител на новата архитектурна естетика на 21-и век.

S-TOWER съчетава елегантност  и блясък, откроява се, обогатява  средата и допринася за цялостното  развитие на района. Специфичният  материал на плътните части  на фасадата, наподобяващ розово  злато, прави проекта уникален  за тази част на Европа, и  със своя блясък и променящ  се образ през различните части  на денонощието ще допълва  динамичните форми на сградата”, казва за S-TOWER арх.Захариев.

Инж.Генадиев, който ще бъде основен ръководител на проекта S-TOWER, също е носител на 3 статуетки от престижния конкурс "Сграда на годината", като част от отличените проекти, по които той е работил, включват Cherkovna Residence и Paradise Center.

На събитието присъстваха още Никола Стоянов, основател и собственик на LUXIMMO, Невена Стоянова, управляващ директор, и Юлита Гърбева, отговорен консултант по продажбите в S-TOWER. Тя запозна присъстващите с част от впечатляващите характеристики на сградата:

- Удобна локация на  бул."Г.М. Димитров", в близост до хотел „Вега“ и кръстовището с бул. „Н. Габровски“;

- Разгъната застроена  площ на проекта – 13 600кв.м;

- 2 подземни и 13 надземни  етажа;

- 104 апартамента, 167 подземни  паркоместа;

- 2 впечатляващи пентхауса;

- Светла височина на  апартаментите - 2,80м;

- Фоайе с височина 8м, 3 магазина, ресторант, 6 офиса;

- Футуристична визия - окачена  фасада Reynaers с троен стъклопакет и алуминиева обшивка на фасадните елементи в цвят мед;

- Централно отопление  и изградена климатична инсталация;

Резервирайте своя нов имот в S-TOWER предпремиерно! Направете крачка в бъдещето още сега!

Предварителни продажби на цени от 2 200 €/кв.м (без ДДС)!

Запознайте се подробно със сградата тук!

За повече информация свържете се Юлита Гърбева на 0882 817 572.


Още по темата: S-TOWER
Още от

Спонсорирани публикации