Executive of the Year на престижните BEGE награди стана Ћъчезар ѕетров, изп. директор на "“елематик »нтерактив"

—понсорирано съдържание | 28 ное 2023 12:39,  расимир јнгелов
Executive of the Year на  престижните BEGE награди стана Ћъчезар  ѕетров, изп. директор на "“елематик  »нтерактив"

»зпълнителни€т директор на “елематик »нтерактив Ѕългари€ јƒ Ћъчезар ѕетров бе отличен с наградата Executive of the Yearпо време на традиционните годишни BEGE Awards, които се връчват за 14 година за постижени€ в игралната и развлекателна индустри€ на ≈вропа. Ќа събитието в 22 категории б€а отличени най-успелите и иновативни компании, продукти и решени€ вбранша.

"ћного съм щастлив от наградата, но нека уточн€, че т€ не е лична, а е признание за цели€ забележителен екип на “елематик »нтерактив“, коментира Ћъчезар ѕетров. „«а мен е удоволствие да бъда начело на специалисти, способни винаги да намер€т иновативни решени€ с фокус върху клиента за постигането на ненадмината добавена стойност на нашите продукти и услуги. Ѕлагодар€, колеги!", завърши той.

Ћъчезар ѕетров има над 15 години опит в игралната индустри€. «апочва кариерата си като букмейкър и крупие в игрална зала. ѕрез 2016 г. се присъедин€ва към онлайн дивизи€та на “елематик »нтерактив Ѕългари€ јƒ, където не след дълго поема ръководството на дигиталната платформа Palms Bet. —тава ръководител и на „Ѕизнес към бизнес“ дивизи€та, ко€то през 2021 г. се отдел€ и е регистрирана като отделна компани€ под името —и“и »нтерактив. Ћъчезар ѕетров е изпълнителен директор и член на борда на директорите на “елематик »нтерактив, както и управител на дъщерната компани€ —и“и »нтерактив. ќт създаването на “елематик »нтерактив през 2014 г. подходът на компани€та е съсредоточен върху непрестанното развиване на най-добрите продукти и услуги, а успехът ѝ се основава на добри бизнес партньорства и заслужено доверие от страна на крайните потребители.


—понсорирани публикации