"Ролинг Стоунс" събраха кариерата си в Ексхибиционизъм

Експозицията с това име може да се види в Лондон
2 юли 2015 10:22, Петя Славова
4
"Ролинг Стоунс" събраха кариерата си в Ексхибиционизъм
Снимка: архив, Reuters

Легендарните британски рокаджии "Ролинг Стоунс" оповестиха "най-голямата и изчерпателна" изложба, посветена на забележителната им кариера, съобщиха световните информационни агенции и Контактмюзик.

Експозицията, "старателно обмислена и мащабно изпипана, подобно на планиране на турне" по думите на фронтмена Мик Джагър, ще бъде открита на 5 април 2016 г. в лондонската галерия "Сачи".

Изложбата, озаглавена "Ролинг Стоунс - Ексхибиционизъм", ще се помещава в девет зали на два етажа в галерия "Сачи" и ще бъде съответно 10 и 20 пъти по-голяма от експозициите на Дейвид Бауи в музея "Виктория и Албърт" и на Елвис Пресли в лондонската O2 Арина, пише БТА.

Посетителите на галерия "Сачи" ще могат да разгледат над 500 артикула, свързани с историята на група "Ролинг стоунс" - сценични костюми, редки китари, неиздавани записи и клипове, оригинални сценични декори, лични дневници, постери, обложки на албуми.

Изложбата "Ролинг Стоунс - "Ексхибиционизъм" ще остане в галерия "Сачи" в Лондон три месеца. След това експозицията ще потегли на 4-годишно световно турне със спирки в 11 града, сред които Ню Йорк, Лос Анджелис и Токио

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: лондонРолинг стоунс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-големите. Имах щастието да ги гледам два пъти на живо в Лос Анжелес, през 2002 и 2005.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Титани! Каменярите са вселена! Даже не мое го разбере...
1
1
 
1
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Титани! Но за съжаление, съдейки по липсата на коментари, явно средностатистическият българин предпочита Преслава, Румяна, Засмяна и т.н. Това обуславя и настоящата ситуация в РБ. :(((