Путин посети Крим, в Украйна негодуват

Киев прие визитата му като нарушение на суверенитета
11 авг 2019 13:45,
265
Путин посети Крим, в Украйна негодуват
Снимка: архив Reuters

Министерството на външните работи на Украйна изрази протест във връзка с посещението на 10 август на президента на Руската федерация Владимир Путин в Крим, предаде ТАСС, като се позова на сайта на министерството.

"Това пътуване, както и всички несъгласувани с украинската страна посещения на длъжностни лица от РФ във временно окупирания регион на Украйна представлява грубо нарушение от руската страна на държавния суверенитет и териториалната цялост на нашата държава", се казва в текста.

Още по темата

Путин вчера посети организираното от мотоклуб "Нощните вълци" международно шоу "Сянката на Вавилон", а по-късно гледа постановка за историята на Севастопол на новата сцена на музея-резерват "Херсонес Таврически".

Почетни гости бяха също вицепремиерът на Русия Олга Голодец, министърът на културата Владимир Медински, митрополит Псковски и Порховски Тихон и директорът на историко-археологическия резерват Елена Морозова.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
2
 
4
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Зозо продняма такъв термин "изтичане на радиация"няма такъв термин "заразяване с радиация"има термини -увеличаване на радиационния фон - увеличаване на излъчването на радиация-заразяване на местност и живи организми с радиоактивни изотопи(заразяване с химичски елементи Уран, Плутонии, Полонии и т.н.)единственото което се е случило за 30 мин нормалния радиационен фон се е увеличил 3 пътиРадиационен фон София 0.14 микро Сиверта/ч = 0.00000014 Сиверта/чОпасна доза за хора 1 Сиверт/ч
193
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До ЗозоЗозо "ЕКСПЕРТЕ"нека да ти кажа няколко факта защото ти си нямаш ама никаква представа за това което става1. САЩ Щурмовик А-10 има оръдие което се зарежда с 2,5т боеприпаси няколко стотин снаряда. В Югославия, Афганистан и Ирак пълен залп от това оръдие оставяше към 250 кг обеднен уран по пустини, полета и паланки.2. Реактора на Буревесника с ядреното гориво е с маса 250кг (2т е въпросния Буревесник)3. Чернобил реактора се зарежда с 192 тона уран няколко хиляди литри тежка вода ит.н.
192
2
 
8
 
! Отговори
джо преди 4 години
Колко лошо нещо е заради политическо късогледство,да се стоварва вината на други. Кого трябва да попита Путин за да отиде в Крим. Та той реално си е Руски , отстъпван на друга република от СССР.Държава , която Украйна отрече с закон и всичките и укази бяха обявени за нищожни.Между тях и този подписан от Хрушчов за придаването на Крим към УкраинскатаССР.
191
6
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До БобиНе са пострадали - умряли са на място всички учени. Радиацията е заразила всички населени места наоколо. Така е в диктатурите, хората са едно нищо - стигнали са в рая обещан от Путин на всички руснаци :))))))))))))))))))
190
2
 
4
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Зозо"Що не пишете за гръмналия "малък" руски реактор? Путин 1 седмица мълчи като наакано дете :) Нещо супер, хипер невидимата ракета пак си остана на анимация"1. Не греши този който не прави нищо2. има 6 или 7 типа ракети във РФ ВМС които ползват ракетни двигатели с течно гориво. Всички смятат че е гръмнал атомния реактор на двигателя на Буревесник защото пострадалите инженери са от Росатом3. Ето ти алтернативен вариант! Снабдяват класическа ракета с атомна батерия за стреля дори без ток
189
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Маторче ама С помощни колелца абе джуджеце :)))
188
4
 
1
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Що не пишете за гръмналия "малък" руски реактор? Путин 1 седмица мълчи като наакано дете :))))))))))))))) Нещо супер, хипер невидимата ракета пак си остана на анимация :)))))))))))))))))))))))))))))))
187
3
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
На Бобито пак са му пуснали интернета в психиатрията :)))))))))))))))))))))Сега ще убеди всички в руското превъзходство във вселенски мащаб :))))))))))))))))))))))Въпросът е, че никой не му се връзва на руските глупости...
186
6
 
20
 
! Отговори
Киро преди 4 години
Смешни украинци "временно окупирания"... :-)Крим е база за Черноморския флот на Русия. 94 процента от населението се определя като руско.Няма руски ръководител който ще остави Крим на САЩ. Военните няма да го позволят.Радвайте се че Путин още е на власт. Той е умерен и балансиран политик. Ако след него дойде някой като Жириновски примерно, на много от страните заобиколили Русия с американски бази може да им стане горещо.
185
8
 
15
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Къде е курск ??????"Рано или късно Крим ще е пак на Украйна пияниците ще бъдат заличени от картата на света"Браво много добро изказване. Според статистиките Украинците пият повече от Руснаците(В РФ има религиозни общности дето не близват алкохол).Та кога да очакваме разпада на Украйна и евентуално влизане на част от областите в РФ?
184
16
 
3
 
! Отговори
КУР за путин !!!! преди 4 години
Плешива *** грозна руска проста !!!
183
17
 
4
 
! Отговори
България е във НАТО преди 4 години
Най големия враг на България е *** руска никога никога вече няма да допуснем пиян и *** руснак да вилнее над бащино ми огнище !!!!!
182
7
 
4
 
! Отговори
100 рубли = 1 ДОЛАР преди 4 години
Защо русия е *** а САЩ суперсила ????
181
13
 
4
 
! Отговори
Къде е курск ?????? преди 4 години
Рано или късно Крим ще е пак на Украйна пияниците ще бъдат заличени от картата на света .
180
2
 
4
 
! Отговори
До 236 преди 4 години
А аз като се сетя за България първо ми идва Бай ***...
179
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** толкова ли не можаха да разберат че ще върнат Крим и хоро ще играят.
178
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Велико много, много велико е джуджето.Какъв мъж е само и мотор може да кара.
177
6
 
19
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Не го разбирам това вълнение,тази паника.Ама нали Крим е руски ,защо да не го посещава.Разбира се,че ще го посещава.
176
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин е велик!
175
1
 
10
 
! Отговори
До санкции преди 4 години
От толкова много санкции и изолации, да се не само изолират, който е умен разбира, който да чете още