Путин предложи Михаил Мишустин за нов премиер

Мишустин оглавява Федералната данъчна служба на Русия
15 яну 2020 19:04, Красимир Ангелов
35
Путин предложи Михаил Мишустин за нов премиер
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин представи в Държавната дума кандидатурата на ръководителя на Федералната данъчна служба на Русия Михаил Мишустин за поста министър-председател, съобщиха от пресслужбата на Кремъл, цитирани от TACC.

Още по темата
"Президентът на Русия проведе работна среща с Михаил Мишустин и го покани да заеме поста министър-председател. След изразеното от него съгласие той представи кандидатурата му за поста министър-председател за разглеждане от Държавната дума", се казва в съобщението на пресслужбата.

Мишустин оглавява Федералната данъчна служба на Руската федерация от април 2010 г. Той ще навърши 54 години след месец и половина, като е с около шест месеца по-млад от бившия премиер Дмитрий Медведев, съобщава "Фокус".

Както е известно по-рано днес правителството на Русия подава оставка, заяви премиерът на страната Дмитрий Медведев.

"Тези промени, когато те бъдат приети, по всяка вероятност, и това ще бъде направено след обсъждане, както това беше казано, те ще внесат съществени промени не само в редица текстове от конституцията, но и като цяло в баланса на властта, изпълнителната, законодателната, съдебната власт“, каза премиерът на среща на министрите с президента Владимир Путин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Даниел СоколовАз до сега не знам, някой да е тровил руснаци, но обратното се доказа.Гербев искаха да го убият защото им взима от пазарния дял в продажбата на оръжие.Та така за славянските ти братя.
29
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Адолф"Това съвецко изкопаемо Мишустин откъде се пръкна?"ЛЕЛЕ КОЛКО НАИВНИ СЪЩЕСТВА ИМАРазбираш ли умнико въпросния човек е бил все още по средата на университетското си образование когато СССР се разпада. Просто не разбирам 30 години след разпада на СССР наричат кумоняги всички други в Русия освен наистина останалите комунисти които на всичкото отгоре са се и доста модернизирали за това време и изповядват модерна версия на тъй наречения комунизъм.
28
4
 
3
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 4 години
Медведь си отдъхна, че вместо в Сибир го изпратиха на друг пост. Но все пак е възможно да е на някоя междинна гара по пътя към дъното. Вкочината наречена Россия всичко е възможно.
27
7
 
3
 
! Отговори
Адолф преди 4 години
Това съвецко изкопаемо Мишустин откъде се пръкна?
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новата Перестройка започна по-рано отколкото се очакваше, което означава, че руския Гулаг е пред разруха !Путин обаче нарече най-голямият успех е, че е направил "нови" оръжия !!!
25
4
 
5
 
! Отговори
Даниел Соколов преди 4 години
Пазете се от този Петър Гергов. *** и *** е. Плащат му от американското посолство да трови нашите славянски руски братя.
24
1
 
1
 
! Отговори
до 13 преди 4 години
много пъти е казвано, но това си е волята на обитателите в Германия.
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин е замислил голяма война и се освобождава от странични дейности.
22
8
 
8
 
! Отговори
Петър Гергов преди 4 години
Вместо да назначи пастир на стадото, който да върши работа, Путин му назначава дояч!!! Браво...Видно от това обстоятелство паричките не стигат на алкашките! Пак ще го карат на картошки и квас. Когато един гном - кагебист застане начело на държавата, резултатът винаги е плачевен!От векове начело на прогнилата Империя на злото стои диктатор (цар или ген. секретар) и около него верни касапи - помешчици... пардон - олигарси!
21
6
 
4
 
! Отговори
Тука има, тека нема преди 4 години
Ако прецените внимателно поправките в Конституцията на РФ, които Путин предложи, ще видите, че е взел най-лошото от номерата на хитрия казах Назърбаев, който се "оттегли", за да векува във властта. Отслабва президентската институция, за да има невзрачен "приемник" и да му седне на врата като председател на могъщия Държавен съвет. И насъсква като улична глутница парламента, конституционния съд и правителството за взаимно гризане на гърла. Ха познайте от първия път кой ще им е арбитър след 2024.
20
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещата в Русия са съвсем зле. Тази смяна е само друсане на вагона за да си мислят пътниците в него че влакът върви.
19
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно Медведев не се е съгласил отново да прави рокада за да може Путин да стане Президент доживотно !
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мишу сменя Медведя !
17
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Медведев намали парите за водене на войни в Украйна, Сирия, Либия и централна Африка, но Путин веднага го парира и отстрани. Тоя гологлавник обещава че ще дава много пари на Путин за да си играе на война.
16
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Края на путиновото време.
15
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рубладжиите получават ОРРГААЗЪМ
14
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изборът на Путин е чудесен, защото само Мижитуркин може да направи Русия велика.
13
12
 
14
 
! Отговори
Ай-ай-ай! преди 4 години
Защо така, Владимир Владимирович??!! Та нали досегашният Дмитрий Медведев, с когото се менкахте, остави една цветуща страна, на завидното 68-мо място в света по покупателна способност на населението! Дано новичокът Мишустин поне ви построи един кораб, с който да положите собствените си тръби на така славно сецнатия Северен поток-2. Жалко все пак за тоз по детски чист Дмитрий Медведев - той наистина се радваше като дете на айфона, който Стив Джобс му подари навремето.
12
10
 
3
 
! Отговори
Таню преди 4 години
До И този е бушонДобре си го написал. Нямам какво да добавям за т'ва пародийно жуже в повече...
11
5
 
15
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
И аз съм против векуването на Путин, но защо не казвате нищо за баба Меркел?