Навални отровен с бутилка вода в хотелска стая, не на летището

Това съобщи екипът му в коментар към видеоклип
17 сеп 2020 12:10, Елка Василева
111
Навални отровен с бутилка вода в хотелска стая, не на летището
Снимка: БГНЕС

Критикът на Кремъл Алексей Навални е бил отровен от бутилка с вода в хотелската си стая в сибирския град Томск, а не на летището, както се смяташе досега, предаде Ройтерс.

Информацията беше съобщена от екипа му в коментар към видеоклип, публикуван в акаунта на Навални в Instagram.

Още по темата

Опозиционният лидер се почувства зле по време на вътрешен полет в страната миналия месец и впоследствие беше отведен в Берлин за лечение.

Според Германия той е бил отровен с нервнопаралитичното вещество Новичок. Москва твърди, че няма доказателства за отравяне, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиДругарю, аз вече установих, че ти дори не знаеш какво е БОВ, камо ли да ми даваш "описания".Спри с "обясненията", ставаш смешен.
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиДругарю, ние си раменяме тук постове от днес/вчера, тъй че опита ти да заметеш под килима пълното си невежество и да ми говориш какво е било "по-рано" не минава.Или вчера докато ги пишеше тия глупости това което сега драскаш не ти беше известно?
68
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиДругарю, нали БОВ бяха вещества които трябва да са в "микроскопични дози" и да се "изпаряват"? Какво стана?Или след като ти дадох пример с БОВ което не трябва да е така мина по-нататък в наръчника по тролене, в който пише да заметеш под килима глупостите които дрънкаш при разобличаване?
67
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"АКО Е БОВ - то бързо се изпарява за да убие колкото се може повече хора при микроскопична концентрация"Неграмотен си. БОВ не се "изпаряват". БОВ се разпространяват. Нито има нужда да е "микроскопична концентрация". Белия Фосфор е класифициран като химическо оръжие по Конвенцията за химическите оръжия, въпреки че не действа в "микроскопични концентрации". Явно не си запознат и с дефинициите за това.Като цяло си личи, че само си изпълнявал заповеди.
66
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"става дума за едно и също нещо"Неграмотен си.
65
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"КГБ е реформирана ..... Има ФСБ която е изградена практически от нулата организация."ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААА
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиДругарю, ти коментираш политиката на Путин да мачка политическите си опоненти, включително и чрез убийства все едно гледаш епизод на Биг Брадър.
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"Организация която позва чуждо финансиране за да се меси във вътрешната политика - тъй наречените чужди агенти???"Другарю, в цивилизованите страни където има демокрация, всички финансирания за политически цели се декларират, както и целите на финансираните. Досега не съм чул Наваални да е обвинен в това че работи срещу Русия или това да стане демократична държава, тъй че явно под "вътрешната политика" имаш предвид диктатурата на Путин.
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"*** примерно в Германия или Франция изтъпанчи се на площада и кажи че те такова те като ХОЛОКОСТ няма. Моля направи го. Страшно ще се радвам на това което ще ти се случи."Сравнение между геноцид и "обида". Само руски каскет може да оприличи двете неща. И дори и тогава няма да отидеш в "колония", намек за зловещите трудови лагери на Сибир, които съществуват и до днес, както се полага само на една варварска диктатура като тази на Путин.
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"Изборите минаха Я кажи какви са резултатите на подръжниците на Недоотровени?"Даже и в подбраното от теб заглавие има намек за това, че са успели да постигнат символични победи, въпреки зловещото сплашване от Путин. Разбира се, страната е така оплетена от КГБ, че за да се случи нещо сериозно трябва масови възстания, за които както виждаме от Беларус, руските диктатори се готвят от доста време и ще удавят в кръв, ако се налага.
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"А според теб всичко що е с основа на молекулата PN2O2 или PNFO2 е групата на НОВИЧОК така ли?"Не, другарю, аз говоря само за регистрираните като отровни вещества с потенциално бойно приложение вариации, от които има поне 8 различни, но реално никой не знае колко още разработки съществуват. Това за Шанел 5 няма нужда от коментар. Малоу*ие на полуграмотен шапкар.Само да кажем, че веществата от типа на Новичок са едни от най-зловещите вещества за атакуване на човешкия организъм.
59
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Москва твърди, че няма доказателства за отравяне, припомня БТА."Хи хи, те нямат доказателства и за централна канализация в големите градове като кУмсомУлск на аМуР.
58
1
 
9
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Постановка, съшита с бели конци
57
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"Купен политик е"ХАХАХАХАХАХА. Защото Путин ти каза така ли?Дело за "обида на ветерани". Само в мракобесната Империя на злото такова нещо може да просъществува като повод за "лежане в Колония". ФСБ и Прокуратурата на Русия се занимават с "фалиране на фондове" ХАХАХАХАХАХАХХАаСамо пълен *** не разбира, че това е директно признание, че в Русия властите си правят каквото си искат. А за РЕАЛНИТЕ причини за опита за убийство - виж местни избори в Русия 11-13.09
56
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"Много съм ДОБРЕ"След което следва глупост след глупост. Казах ти да прочетеш за случая на Шелесняков, ти ми говориш празни приказки.Между другото, знаеш ли как се дефинира БОВ във връзка с изказването "последния е бинарен вариант"?Последния ти въпрос показва, че си неграмотен дори и за малкото, което претендираш, че знаеш.За вариантите на веществата от групата Новичок се знае от техните създатели (различни) както и от изследователите на химичните им формули.Те са МНОЖЕСТВО (не 4)
55
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле, колко много свръх комптентни и зли хора за нещо, което е дълбоко засекретено от Москва
54
1
 
2
 
! Отговори
боже господи преди 3 години
Тия ингилизи за толкова ... ли ни мислят. Първо да трепеш 1 персона с вещество БОВ от тая група е равносилно на: стрелба по човек с атомна бомба ! Нелепо е да разредиш 1/100 000 от грама ! 1 грам - за толкоз хора ще стигне АКО успее някой да го разпредели равномерно. Хората не са овце за бога!
53
2
 
4
 
! Отговори
Истина ще да е... преди 3 години
Да не се окаже че Навални са го отровили от неговите хора от завист че без да си мръдне пръста му превеждат "едни пари " от разни фондации да си ги харчи както си иска и да обикаля страната.
52
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 74/77Другарю, неграмотен си. Новичок има множество версии разработени от различни хора в СССР.
51
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиМного си зле. Прочети за случая на Шелесняков, който се е отровил по невнимание докато е експериментирал с вариант на веществата от тази група. Оцелял е въпреки директния контакт и критичното състояние в което е бил. Това какви концентрации са се ползвали за коя версия е въпрос на примерите, които даваш, за които ти не знаеш абсолютно нищо. И така пак опираме, че понеже си неграмотен, всичко ти изглежда еднакво.