Очакват се нови санкции от ЕС за Русия от следващата седмица

Те вероятно ще включват замразяване на авоари или забрани за пътуване
27 фев 2021 07:44,
70
Очакват се нови санкции от ЕС за Русия от следващата седмица
Снимка: БГНЕС

Нови санкции на Европейския съюз срещу Русия, които са в отговор на лишаването от свобода на опозиционния лидер Алексей Навални, се очаква да влязат в сила в началото на другата седмица, заявиха днес източници, цитирани от ДПА и БТА.

Според източниците писмените заповеди се предвижда да бъдат предадени в понеделник, което означава, че те могат да бъдат публикувани още във вторник и тогава да влязат в сила.

Сред евентуалните мишени на санкциите може да бъдат руският генерален прокурор Игор Краснов и ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин. Други възможни мишени са началникът на службата на затворите Александър Калашников и директорът на Националната гвардия Виктор Золотов.

Санкциите вероятно ще включват замразяване на авоари или забрани за пътуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: РусияЕСзабранисанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
първо беше: следващите днипосле, следващата седмицаочаква се следващия месецнайвероятно след следващата годинаВаско кръпката ще им пейне Надуван Плюс Банд некоя триакордна прокопирня блузи блузи панталонависи виси гъзьо на балконаиес блузи ъессъъ панталона на балкона с лампиона, майна филибето
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 54Приятелю, уважавам желанието ти да просветиш плебса, но съм песимист! Липсата на елементарна култура е много характерна за тези "мислители". Сигурен съм, че не знаят нищо за изброените от теб титани.Да, въпрос на чест е било да работиш за Руската империя, да можеш да разгърнеш целия си талант!Аз с учудване разбрах, че генуезци са направили бойниците на Московския Кремъл и намерих прототипа им в Генуа. Или че Боалдийьо е творил в Санкт Петербург!Това е Русия - страна на културата
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С едната ръка гласуват санкции, а другата ръка протягат към Путин да про.сят ваксини. Пов.ръща ми се...
51
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 54"Западните архитекти са работили там, защото е било признание да ги поканят."Кво, кво? ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААНе моето и тогава и сега ходят там където плащат.Нито Англия, нито Германия, нито Франция са разчитали на чужденци за идентичността си.За разлика от рубашките, на които всичко хубаво им е направено от някой друг.Примирете се, тия могат само да рушат и да сеят смърт.
50
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чехия е въвела първата санкция. Поръчали са руска ваксина. След което ще ни покажат как групово чехите нежелаят да се бъцат с руската игла крещейки Хавел, 2000слов и Вълнатава
49
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 52Западните архитекти са работили там, защото е било признание да ги поканят. Навремето и сега се прави. Същото е било и в обратна посока. Да не би някой да казва, че Англия е изостанала, защото Хендел е творил в Лондон, а не в родния си град Хале? Или пък Саксония, защото Каналето е творил в Дрезден? Ами Франция, защо Леонардо да Винчи живее и рисува последните си картини в Амбоаз?
48
5
 
5
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
За русия санкции - добре! Ама за Китай няма ли да има? Или ще им пристанем от любов към ККП? Щото пълнили добре гуши на политици и глобални корпорации.
47
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 46 съм, продължение"Това,че там са творили Росси, Растрелли, Монферан, Камерон недостатък ли е?"Не е недостатък, просто не става ясно за какво "руско" говорите, като всичко хубаво направено в тия два града е направено от нерсунаци и е неруско. Руснаците се тупат в гърдите с чуждите постижения! Отново!
46
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 46 съм, продължение"А как ни обичаха - чисто, по детински наивно ... "Ахахахахахахаххахахахаххахахаааааааааа.Я, русофилска кратуно, я виж как са ни "обичали":Иван Аксаков:Всяко тържество на българите е смърт за Русия ......те трябва да бъдат притежание на русите .......
45
14
 
2
 
! Отговори
До Великия град преди 3 години
Създаден от един император-западно поклонник, дето им отрязал на руснаците брадите и ръкавите та да ги вкара в Европа и построен от династия- роднини на английската кралица - изклана до крак от днешните дедите на днешните олигарси
44
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво !!! Санкции до дупка.
43
7
 
15
 
! Отговори
46 съм, продължение преди 3 години
...Великия град. Това,че там са творили Росси, Растрелли, Монферан, Камерон недостатък ли е? Ти ли ще ме учиш, амебо? Русия е Европа,това такива като теб не можаха да разберат! А как ни обичаха - чисто, по детински наивно, не можаха да допуснат какво предателство се таи у някои от нас! Затова днес въобще ни отписаха! Нищо не можеш да прочетеш за България! Нула! Благодарение на националните предатели, получаващи грешни пари от факания Запад! Ако нещо ни се случи, не викайте "Дядо Иване, помогни!"
42
2
 
16
 
! Отговори
До истеричния смях преди 3 години
До Анонимен 44Ама кълвеш на сиренце, а! Това е изпитан похват - нещо като белязани атоми в разни изследвания. Глупав рибок!Но е истина, че обичам хубави сирена. В нашата къща почти не влизат пресолени гранясали мръвки. Въпрос на вкус!До 45Напротив, знам достатъчно за Германия. И за фрицовете. Мога да ги сравнявам с руснаците. Руснаците са много по-бедни, но по-широко скроени, просветени, сърдечни! В Санкт Петербург съм изкарал 6 години и мога да ти кажа предостатъчно за строителите на Велики
41
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" В Германия .... "Ти не знаеш нищо за Германия. То и за Русия не знаеш също. И двата "руски" града са проектирани от чужденци, а архитектурата на всичко по-забележително е западноевропейска и/или ориенталска.
40
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До крети 39/43Ооооо, какво става г-н четирите годишни сирена.ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАААП.П. Жалък
39
2
 
12
 
! Отговори
До крети №39 преди 3 години
До 1Бихте натопил в блатото до устенцата!Ти, крети, ако видиш Москва или Санкт Петербург, ще си глътнеш езика,после ще трябва да ти го вадят! Ще се почувстваш дълбоко унижен откаква дълбока дупка си изпълзял, за да видиш свят! Русия е страна на културата, за разлика от многоот твоите западноевропейци! В Германия единственствените теми за разговор на масата, на която си, ако си включен в списъка, са - Цената на гардероба в един или друг магазин и цената на месото(или кренвиршите) в друг!
38
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Айде"Навални не го приемам като опозиция."Е, щом ти не го приемаш .....
37
14
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До В Русия"Не искат да седят даже и рускините. Със зъби и нокти гледат да докопат някой шаран да се омъжат, а после обясняват на децата му колко е велика Русия и го учат на руски език."Хахахха.Факт.Познавам поне 5 такива случая. Омъжват се за нормален европеец и започват да го влачат по руските магазини и понеже го е хванала за ... , а европейците не са кой знае колко политизирани и търпят блатните простотии.
36
2
 
3
 
! Отговори
до и Гришо преди 3 години
Завиждаш ли?
35
2
 
4
 
! Отговори
И Гришо преди 3 години
Май ще го женят за някаква рускиня.