Кремъл предупреди: НАТО да не праща войници в Украйна

Алиансът: Има руско военно струпване край Източна Украйна
2 апр 2021 14:07, Елка Василева
258
Кремъл предупреди: НАТО да не праща войници в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Кремъл предупреди, че разполагане на войници на НАТО в Украйна ще доведе до допълнително напрежение край руските граници и ще принуди Москва да предприеме още мерки да обезпечи сигурността си, предаде Ройтерс.

НАТО изрази вчера безпокойство от „голямото руско военно струпване край Източна Украйна“, след като Русия предупреди, че сериозна ескалация на конфликта в Донбас може да „унищожи“ Украйна, припомня БНР.

Още по темата

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви днес пред репортери, че ситуацията на контактната линия в Източна Украйна между правителствените сили на Киев и подкрепяните от Русия сепаратистки сили е доста плашеща и че там е имало многобройни провокации.

Шефът на Пентагона Лойд Остин разговаря вчера с украинския си колега Андрий Таран и „осъди скорошната ескалация на агресивните и провокативни действия на Русия в Източна Украйна“, съобщи Пентагонът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЩеревЩерев ,моето сладко момченце да те осведомя ,щото явно нещо си като албански реотан.Крим е завинаги руски ,понимаеш?Украйна ще се разпадне до 20 години.
217
8
 
4
 
! Отговори
Щерев преди 3 години
А Кремъл що праща руски войници и техника в Украйна? И Крим не е руски.
216
4
 
13
 
! Отговори
Знае се! преди 3 години
Както са казвали от дълбока древност - накрая винаги идват руснаците!
215
0
 
13
 
! Отговори
ЦУНИ преди 3 години
МНОГО ШОРОШ, МНОГО ПРОСТОТИЯ.
214
2
 
5
 
! Отговори
до Ужасена преди 3 години
Ужасена, кво ти пука - ти нали ще умреш от коронавирус.. да не ти дреме дали ще има славяни или не хахахахахахаха
213
4
 
10
 
! Отговори
България над всичко преди 3 години
като наближи руски самолет и от 10 уплашени държавици от нато тръгват самолети са го съпровождат хахахахахахахастрахливци
212
8
 
15
 
! Отговори
България над всичко преди 3 години
нато се напикава от страх само като чуе за Русиябезсмислен алианс, който 3 отдавна мъртъв! смятайте за какъв военен съюз става дума щом съюзниците в него Гърция и Турция са пред война хахахахахахаха
211
13
 
5
 
! Отговори
Дик Марчинко преди 3 години
И какво ще направи джуджи.?В Сирия още мирише на изгоряло от 600те "вагнеровци"
210
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън иска да подари и останалата част от Украйна на Русия!Трябва да завърши делото на Барак Хюсеин!
209
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 228Точно ,така Русия се дзвери само на приятелски страни като иска тези приятелски държави,да станат част от Русия.Грузия и Украйна са прекрасен пример ,същото важи и за Армения.Точно затова Русия даде зелена светлина на Азерите за нападение на Н.Карабах.Кремъл искаше да накаже премиерът Пашиян който иска по-широко връзки с ЕС и отдръпване от Русия.
208
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 225Напълно сте прав,даже има руснаци в армията на САЩ.В US армия на професионален договор ,може да е всеки човек законно пребиващ в САЩ .Просто службата в армията е като всяка професия.
207
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Краино време е кремъл да напада , не само да плаши.
206
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До224. Има много славяни като Поляци Латвиици, Украици, Словенци, Чехи, Сорби , които са с НАТО и служат в армията на НАТО над 30 години, както и православни и католици. Вземи се инф2ормирай.
205
23
 
3
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
Да се надяваме русия завинаги да бъде заличена от картата на света. Света ще е по добър, ако изчезнат всички руснаци и всички слвяни и православни
204
22
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
те...мафията...убийците обяваха световна биологическа война г-н Президент на САЩ,посегнаха на светая светих Конгреса на САЩ...сърцето на Свободата на Човечеството,искат световна война...да им я дадем г-н Президент,за да имат бъдеще децата ни...Свободен и Справедлив Свят!!!милиарди го сънуват!готови да воюват за Свободата си!!!Война!!!Доброволец съм за Украйна!!!Украйна е Свободна Държава!!!
203
27
 
14
 
! Отговори
ББ преди 3 години
НАТО ще прати войници в Украйна ако поискат!!!Нато не е мафиотско-диктаторска структора...Нато е гарант за Свободата на Народите населяващи Света ни...искате война...имате я!!!Свободен и Справедлив Свят!!!Смърт на диктатори-мафиоти!!фашисти,националисти...убийци ограбващи невинни човешки...Бог да Пази САЩ и Съюзници!!!
202
13
 
10
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До БПФбез рамбовците,сега щеше да чакаше реда си пред някоя газова нещастнико...децата ти да къртят камъни не да чакат пред американските посолства за визи,САЩ спечелиха ВСВ...руснаците си крадат историята както СРМ от България...както путин кирилицата от България...суровини,оръжия...умираха децата ни...децата на САЩ...Бог да пази САЩ!!!
201
11
 
10
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Доброволец съм!!!Справедлив Свят или ви очакват лагерите на путин и господарите му от китай!!!Украйна е Свободна Държава...опитите да ги превръща в крепости путин са обречени на неуспех...предупреждаваме ви...милиони сме готови за доброволци!!!елате ни!!!
200
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми хвалете руската армия,там стават такива издевателства ,каквито не е имало и през Средновековието!Тъй наречената ,,дедовщина"е широко разпространена в техните поделения!Лошото е че някой войничета умират от системен тормоз и бой.Такива отношения между войници няма в нито една Западна армия,там ги гонят по-устав с физически натоварвания и учения!
199
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 200За твое сведение Наполеон няма изгубена битка в Русия.Руснаците отстъпват и горят всичко,подпалиха и Москва,самата огромна територия запази руската армия.Войските на Наполеон нямаха ресурси да водят продължителна,завоевателна война и затова се прибраха в Европа!ВСВ руснаците с техните 30млн.жертви спокойно може да ги сложим при загубилите войната.