Путин за кризата Полша-Беларус: Това не е хуманно

"Не може да поливате хората с вода с добавени пестициди и хербициди"
6 дек 2021 11:07, Ния Христова
58
Путин за кризата Полша-Беларус: Това не е хуманно
Снимка: БГНЕС
Руският президент Владимир Путин призова за деполитизиране на ситуацията с мигрантите на границата между Беларус и Полша, съобщи БНР. 
 
По време на разговор с ръководителя на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец Франческо Рока руският лидер обвини полските власти в нехумантно отношение към мигрантите.
 
"Трябва внимателно да следите какво се случва на грницата и какво правят властите на съседната полска държава. Не може да поливате хората с вода, в който сте добавили пестициди и хербициди, за да предизвикате изгаряния и други сериозни последствия, сред които има жени и малки деца. Това нарушава приниципите за хуманно отношение към мигрантите", каза Петин.
 
В същото време Беларус предупреди, че е готова да предприеме контрамерки, ако западните страни въведат нови санкции срещу Минск заради ситуацията с мигрантите на границата с ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
3
 
! Отговори
cazzo duro преди 2 години
Забелязал съм, че яко напишеш ***. или някоя друга неприлично дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще влиза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на путин. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено, че не е хуманно. Афганите са дали последните си останали средства от американските помощи за да стигнат до просперираща Белорусия, а Лукашенко иска да ги изгони в мизерстваща Полша!
43
8
 
11
 
! Отговори
Пан Дедуш преди 2 години
Най-добре е Полша да си дойдат германците и руснаците.Видяло се че от поляк става само берач на картофи и ягоди из германските и английски ферми.
42
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 33 Само много глyпав (меко казано) човек, може да говори за съд когато става въпрос за специални служби и разузнаване! Има няколко случая, но те са формални и непълни. Няма как да се използва в съд информация и данни, които са секретни! Та в тоя ред на мисли - всички подобни организации по света имат структури със задачата да неутрализират предателите. И който е бил достатъчно наивен да си мисли, че НЯКОЙ може да го спаси от ГРУ нека си носи последиците! Анадънму?
41
9
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Ами Путин да си ги прибере бе, щом е толкова "хуманен"! Все ще им намери място къде да живеят, а и като гледам, те всичките искат да работят!
40
10
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Беларус предупреде,че ще предприеме контрамерки.Интересно какви контрамерки може да предприеме Беларус спрямо ЕС?Палячото Лукашенко съвсем изперка.Опита да изнудва ЕС нещо не му се получи.
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 34 Всъщност войната започна с нападение срещу Чехия. От едната страна я нападна Германия, а от другата - Полша.
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои хора тук явно считат, че във водата обязателно трябва да има нещо. И ако не е Новичок, то поне пестициди да са.
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 43 Ти от тези лагери сега ли се върна? Посети и Гуантанамо за сравнение.
36
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОЙ говори за ХУМАННОСТ?? И днес лагерите му са пълни, и днес се измъчват хора и днес нищо не се е променило. Комунизъм парексаланс.
35
0
 
3
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
малко се повтвърди тона не мислите ли ?
34
5
 
7
 
! Отговори
путин преди 2 години
Наследника на "има човек има проблем няма човек няма проблем".
33
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До българка Ако е имало новичок във водата, то поне е ясно защо е бил сложен. А как ще обясниш пестицидите във водата?
32
9
 
6
 
! Отговори
някой преди 2 години
Провери колко "Байрактарина" са вече свалени в Сирия и Либия и може и да проумееш някой неща. По едно време бяха 47 - има достатъчно снимки, но сигурно вече са станали повече.Турция произвежда и ги продава на Украйна, пък "лошите" руски системи ги унищожават. Карай да върви алъш-вериша е важно!
31
9
 
11
 
! Отговори
българка преди 2 години
Ами да, не е хуманно. По-добре с новичок във водата, нали товарищ Путин ?
30
4
 
8
 
! Отговори
някой преди 2 години
Защо тук ми се струва, че бишат двама или трима трола. Нали се сещате, че ако Путин каже "Едно" и цяла Западна Европа ще се грее на свещи. Да ви напомня и един вече поостарял виц : Меркел се обажда на Путин - признайте, че сте отровили оня в англия, за да отровим още няколко души!
29
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Втората световна война започна с нападение над Полша.От едната страна я нападнаха германските комунисти(фашисти),а от другата страна я нападнаха руските комунисти (съветски другари).
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 31 Наказания без съд и присъда са престъпления, другарю, но на човек, на когото думата "морал" му служи за да оправдава престъпления, няма много какво да му се обяснява: той е безнадеждно затъна в живота и спасение за него няма.
27
4
 
7
 
! Отговори
Плютин преди 2 години
Заточете ги в ГУЛАГ по добре според него.
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 26 Това не е убийство! Това е наказание. Справедливо. Да служиш в специалните служби в цял свят се приема за върховна чест и привилегия. И когато си решил да играеш двойна игра, трябва да си готов да си понесеш последиците. Един велик китайски император е каза ,,справедливостта е по-ценна от човешкия живот,, Но представител на третия пол няма как да го знае!