Путин за кризата Полша-Беларус: Това не е хуманно

"Не може да поливате хората с вода с добавени пестициди и хербициди"
6 дек 2021 11:07, Ния Христова
58
Путин за кризата Полша-Беларус: Това не е хуманно
Снимка: БГНЕС
Руският президент Владимир Путин призова за деполитизиране на ситуацията с мигрантите на границата между Беларус и Полша, съобщи БНР. 
 
По време на разговор с ръководителя на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец Франческо Рока руският лидер обвини полските власти в нехумантно отношение към мигрантите.
 
"Трябва внимателно да следите какво се случва на грницата и какво правят властите на съседната полска държава. Не може да поливате хората с вода, в който сте добавили пестициди и хербициди, за да предизвикате изгаряния и други сериозни последствия, сред които има жени и малки деца. Това нарушава приниципите за хуманно отношение към мигрантите", каза Петин.
 
В същото време Беларус предупреди, че е готова да предприеме контрамерки, ако западните страни въведат нови санкции срещу Минск заради ситуацията с мигрантите на границата с ЕС.

58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
3
 
! Отговори
cazzo duro преди 1 месец
Забелязал съм, че яко напишеш к.О.р. или някоя друга неприлично дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще влиза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на путин. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.
54
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Естествено, че не е хуманно. Афганите са дали последните си останали средства от американските помощи за да стигнат до просперираща Белорусия, а Лукашенко иска да ги изгони в мизерстваща Полша!
53
5
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Прав е!Батката демонстрира славянската хуманност на фона на терористите от варшава.
52
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този нискостеблен проплоепитек е само за екарисаж.
51
8
 
11
 
! Отговори
Пан Дедуш преди 1 месец
Най-добре е Полша да си дойдат германците и руснаците.Видяло се че от поляк става само берач на картофи и ягоди из германските и английски ферми.
50
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 33 Само много глyпав (меко казано) човек, може да говори за съд когато става въпрос за специални служби и разузнаване! Има няколко случая, но те са формални и непълни. Няма как да се използва в съд информация и данни, които са секретни! Та в тоя ред на мисли - всички подобни организации по света имат структури със задачата да неутрализират предателите. И който е бил достатъчно наивен да си мисли, че НЯКОЙ може да го спаси от ГРУ нека си носи последиците! Анадънму?
49
4
 
6
 
! Отговори
АСЕН ИЛИЕВ преди 1 месец
А КОЙ СЕ ОБАДИ НА ПОЛСКИТЕ ПРАСЕТА, ДА НЕ ДАВАТ КОРИДОР НА БЕЛАРУС ДО КАЛИНА ГРАД? :) ХУМАННО ЛИ Е?
48
9
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Ами Путин да си ги прибере бе, щом е толкова "хуманен"! Все ще им намери място къде да живеят, а и като гледам, те всичките искат да работят!
47
10
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Беларус предупреде,че ще предприеме контрамерки.Интересно какви контрамерки може да предприеме Беларус спрямо ЕС?Палячото Лукашенко съвсем изперка.Опита да изнудва ЕС нещо не му се получи.
46
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 34 Всъщност войната започна с нападение срещу Чехия. От едната страна я нападна Германия, а от другата - Полша.
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някои хора тук явно считат, че във водата обязателно трябва да има нещо. И ако не е Новичок, то поне пестициди да са.
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 43 Ти от тези лагери сега ли се върна? Посети и Гуантанамо за сравнение.
43
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КОЙ говори за ХУМАННОСТ?? И днес лагерите му са пълни, и днес се измъчват хора и днес нищо не се е променило. Комунизъм парексаланс.
42
0
 
3
 
! Отговори
ля ля преди 1 месец
малко се повтвърди тона не мислите ли ?
41
5
 
7
 
! Отговори
путин преди 1 месец
Наследника на "има човек има проблем няма човек няма проблем".
40
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До българка Ако е имало новичок във водата, то поне е ясно защо е бил сложен. А как ще обясниш пестицидите във водата?
39
8
 
5
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 месец
до българка 36: Не искам да защитавам товарищ Путин, но определено смятам, че предателите на собствената си страна заслужават възмездие, при това страшно възмездие. Така че точно за новичок-а смятам, че ако гледаме от руска гледна точка нещата са се развили както трябва.
38
9
 
6
 
! Отговори
някой преди 1 месец
Провери колко "Байрактарина" са вече свалени в Сирия и Либия и може и да проумееш някой неща. По едно време бяха 47 - има достатъчно снимки, но сигурно вече са станали повече.Турция произвежда и ги продава на Украйна, пък "лошите" руски системи ги унищожават. Карай да върви алъш-вериша е важно!
37
8
 
8
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 месец
По- долу виждам активирани много "громители на СССР и Путин". Разгромихте го господа и дами. Бас държа, че Путин някъде се е сврял на тъмно- плаче и подсмърча задето така го наредихте и "нахранихте".
36
9
 
11
 
! Отговори
българка преди 1 месец
Ами да, не е хуманно. По-добре с новичок във водата, нали товарищ Путин ?