Кремъл: Успехът ни в Украйна не подлежи на съмнение

Организацията на договора за колективна сигурност зависи от "спецоперацията"
24 ное 2022 12:20, Йоана Цонева
126
Кремъл: Успехът ни в Украйна не подлежи на съмнение
Снимка: БГНЕС

Успехът на руската "спецоперация" в Украйна не подлежи на съмнение, заяви прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков на брифинг, цитиран от РИА Новости.

Запитан от журналисти дали е съгласен с мнението на президента на Беларус Александър Лукашенко, че бъдещето на Организацията на договора за колективна сигурност (ОДКС) зависи от успеха на спецоперацията в Украйна т.е. от изхода на войната, Песков обяви, че е съгласен, но с условието, че този успех изобщо не подлежи на никакво съмнение.

Още по темата
Самият руски президент Владимир Путин е пристигнал вчера, на 23 ноември, в Ереван, за да участва в съвета на ОДКС и накратко е информирал там колегите си за случващото се в рамките на "специалната военна операция", поясни още Песков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайл химарс. Тъб, по-тъб, най-тьп, русофил.
84
1
 
3
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Да, така е, прав си!Само дето някой е допуснал грешка, като вместо дърводелски цех, ти е дал да управляваш държава!
83
1
 
2
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 1 година
Това е добре, тоя каквото каже винаги се оказва лъжа.
82
0
 
0
 
! Отговори
чочко преди 1 година
До Слава КокаинаПрез 2013 Зеленски не е президент.Той встъпва в длъжност през 2019.
81
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нагъл, по..., най..., руснак
80
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайл химарс. Дъб, по-дъб, най - дъб, русофил.
79
21
 
15
 
! Отговори
Кос преди 1 година
Родните кравари мучат, кервана си върви.
78
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайл химарс ***, по-***, най-тьп, русофил
77
29
 
21
 
! Отговори
тя преди 1 година
Ако бяхте по- решителни в началото ,отдавна да сме забравили, че е имало някяква си територия -украйна !
76
15
 
10
 
! Отговори
Зелко преди 1 година
Кличе, в Херсон бях, *** Владимирович и там спря водата. Чакам те на немско-полската граница. Баба Урси и Чичо Бади имат по кошче за нас.
75
13
 
13
 
! Отговори
Кличко преди 1 година
Зелка, извинявай, и аз ще емигрирам вече. Ти къде си?
74
17
 
16
 
! Отговори
Тримата глупаци преди 1 година
Забравих и третия *** да добавя, Кулеба,все отбор мъжаги от телевизионните предавания. Та тва са, майсторите на Украйна, Шут, *** и ***. За 8 месеца, 10 милиона бежанци. Евала! Продължавайте в същия дух и напролет руснаците ще влязат в празен Киев.
73
22
 
19
 
! Отговори
Сбогом Украйна преди 1 година
Ми то в общи линии руснака си свърши работата. Взе си Донбас, АЕЦ ЗАЗ и Азовстал и досвидания Залужни, Зеленски и секви други смехурковци. Весела Коледа! Жалко е само че бедните хора ще гладуват в студ, а въпросните *** ще фъснат с кинтите. Но кой е казал че светът е справедлив?!
72
21
 
19
 
! Отговори
Блицкриг преди 1 година
Някои романтици и идеалисти тук си представят войната нещо като детска игра,където всичко е предварително договорени и се спазва.Не драги идеалисти,войната е сериозно нещо.Руснаците ударят всичко,което може да послужи за военни цели с(двойно приложение) и по-бързо капитулиране на украинците.Имат ясна представа какво унищожават и не си хвърлят ракетите, хей така безцелно.И пак са меки в това.Ако беше на пример друга държава,до сега да ги бяха изравнили със земята..кота О.
71
26
 
22
 
! Отговори
Блицкриг преди 1 година
Не съществува никаква "украинска"нация,както ни македонска.Това е сбирщина (микс)от народи живеещи на тази географска територия.Основната маса от хората там са си чисти руснаци,както са си били и преди векове.Но благодарейки на обилно финансиране са се пръкнали някакви измислени националисти,който работят срещу себе си и ширят антируска омраза.Позната история от балканите.На война като на война и няма глезене на противника.Каквото повикало,такова се обадили.
70
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеленски вярно е комедиант ама песков е чист клoyн хахахах
69
33
 
29
 
! Отговори
Слава Кокаина преди 1 година
Америка започна тази война през 2013г. по познатия сценарий, който разиграват по целия свят. Големите хуманисти мълчаха като п**ки когато зеления наркоман избиваше руски жени и деца. Някой ден господ ще ги съди всичи.Слава Кокаина
68
25
 
25
 
! Отговори
Стоедин преди 1 година
ей, *** скапан руски! Как живеят обикновенните украински майки, деца, възрастни хора според вас? Тъпкано да ви се върне дано. Ф Ю
67
27
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Целта на Русия е да унищожи украинския народ, когото мрази от векове. Защото цивилизацията и културата са дошли оттам.В момента руските войски се оттеглиха на изток от Днепър, но обстрелват с ракети цялата украинска територия. Унищожават електро и термоцентрали, водопроводи и газопроводи. Украинците се крият в убежища, там как се живее с малки деца, помислете сами. И тази Русия се смята за християнска държава. Води нападателна, завоевателна война и нарича това "спецоперация". Каква гавра!
66
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 73 и как точно русия ,ще смачка Полша :) Като още пълзи в източна Украйна . Спри да пиеш водка, че вече си станал гладък горе . Полша си е научила урока от ВСВ и се е въоръжила добре . Такъв шамар,ще им опъне на пиянките :))