Путин: Целта ни е защитата на хората и на самата Русия

Защитата на "брака, като съюз между мъж и жена" ще е принцип за страната
25 яну 2023 18:00, Александър Попов
258
Путин: Целта ни е защитата на хората и на самата Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Целите на Русия в Украйна остават непроменени, заяви днес руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Путин говори на среща със студенти по повод Татянин ден, който в Русия е и Ден на студента.

"Целта на специалната военна операция, както съм казвал много пъти преди, е преди всичко да бъдат защитени хората и самата Русия от заплахите, за които се правят опити да бъдат създадени в нашите собствени исторически територии в съседство с нас. Не можем да позволим това да се случи", заяви руският президент.

Още по темата
Путин припомни, че след Втората световна война окупирана Германия е била разделена на четири сектора - американски, английски, френски и съветски. По неговите думи Съветският съюз е прекратил действието на този окупационен статут чрез юридически стъпки, а САЩ не са направили това.

"Строго погледнато, формално и юридически на територията на Федерална република Германия има американски окупационни войски. И всъщност това е точно така - там има много войски", заяви той.

Путин подчерта, че Русия е само част от световната култура, но много важна част, и трябва да бъде разбрано значението и ролята на руската култура за световното многообразие.

Защитата на "брака, като съюз между мъж и жена", се е превърнала в принцип на руската културна политика, изтъкна още той.

В указ на държавния глава, публикуван днес на официалния портал за правна информация на Русия, пише, че "защитата на традиционните семейни ценности и институцията на брака като съюз на мъж и жена" ще бъде част от основните държавни политики в областта на културата./БТА, Владимир Арангелов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
защо се пишат в този сайт такива лъжи и инсинуации?
181
1
 
12
 
! Отговори
цел на путин преди 1 година
да защити руснаците. Явно 200 000 души убити са малко,...гответе се за още кръв ,докато се насити кръволока путин.Но, дали има насищане....?
180
5
 
0
 
! Отговори
Случаен преди 1 година
Проблемът е - че навремето Хитлер е изколил над 6 милиона руснаци - просто по същият начин, - заблуда и внезапна атака и руснаците са недоверчиви.
179
3
 
25
 
! Отговори
Ангелов преди 1 година
Ами като искаш да си защитавате страната и гражданите в нея стойте си там,а не да нахлу вате в чужди държави и да безчинаствате ! Големи пък човеколюбци се извъдихте - уж за харат така,пак за хората иначе,а то само едно-СЕЕТЕ СМЪРТ И РАЗРУШЕНИЯ ?!Това грижа за хората ли се нарича и откога ?!
178
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственото нещо, което ме учудва е, че в Русия няма никакви протестни действия срещу войната. Ако ти избият 130 000 деца би следвало да се ококориш и да излезеш на пътя да питаш дорогой вожд за чий сме там и какво дирим? Кой вярва, че някой ще нападне Русия? Има ли човек на планетата, който да си въобразява, че НЯКОЙ би атакувал Русия? Ако има, то този човек е психично болен. Съответно версията, че Русия я е страх, че някой ще ги атакува е парлама. Истината е че цар Путин иска нова империя!
177
2
 
21
 
! Отговори
оьяо преди 1 година
Този гном ми говори за човешки ценности при положение, че няма семейство и морал. Дърт коч заради когото умират хиляди млади руснаци, това е геноцид спрямо своя народ, хората там нямат права,живеят в страх от репресии! Идва края на един пропаднал строй!
176
3
 
22
 
! Отговори
реалист преди 1 година
Днес 500 руснаци умряха и още толкова останаха инвалиди за да живее едно 70 годишно крадливо джудже 1 ден повече
175
1
 
23
 
! Отговори
реалист преди 1 година
русия няма бъдеще путин се погрижи за това ...сега единствената му цел е да си спаси кожичката
174
0
 
17
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Целта на путин не е да защити русия,а да възроди се си се ре,което само по себе си е утопия.Или казано по-просто:путин руши русия и един ден ще бъде съден за това и от международния съд,и от самите трезво мислещи руснаци.
173
0
 
14
 
! Отговори
И къде са преди 1 година
До Анонимен 168...Тези био-лаборатории?В болния ти мозък ли?Че то ако имаше даже една епруведка там руснаците такъв вой щяха да нададат,че и на Луната чак щеше да се чуе!Щеше да има снимки,интервюта,медии,вестници всичко щеше да гърми!Да не говорим пък,че Китай,Иран,Северна Корея щяха също да се намесят...А то - НИЩО.Тишина и ...шум в болните глави на безнадеждните русофили изгубили реална връзка с живота!
172
1
 
15
 
! Отговори
Не съм чувал преди 1 година
Русия да е нападната от някого.Така,че кого защитавате Г-н Путин?
171
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин вероломно нападна Украйна,хубавото е украинците ги спряха,щеше да продължи към Румъния,Молдова и т.н.т.
170
9
 
29
 
! Отговори
Съд преди 1 година
Съд за путин и неговите придворни дами -песков лавров и т,н. Сам руския народ един ден ще осъзнае и ще го затрие. Никой диктатор на тоя свят в цялата човешка история не се е оттървал от собствения си народ. Главния въпрос обаче е колко още знини и нещастие ще причини на човечеството.
169
10
 
14
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 година
Дай да почбем още 10-тина "специални операции" за да възстановиме соцлагера и СИВ в защита на руското семейство и на руските имперски апетити
168
10
 
27
 
! Отговори
Унуфри преди 1 година
Какво значи руска култура, да копираш, крадеш и лъжеш, друго там няма.
167
6
 
27
 
! Отговори
товаришч преди 1 година
Голям хуманист.Само за хората мисли.Ето сега ще строят 25 концлагера в Украйна,да осигури на хората труд и превъзпитание.
166
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега ясно ли е кой плаща за либерални закони, за да може да се изтъква нормалност?
165
5
 
22
 
! Отговори
Тито13 преди 1 година
Леопардите идват и путин се *** от страх
164
9
 
38
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
Абееее джуджи, къде е твой та жена, за какви ценности говориш като ти имаш няколко ,@ и защо ги изпрати в Швейцария с копе лен цата,нали Русияе рай
163
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Маленкия ги еб натовсите с голям член.