Къде няма да има вода в София на 10 февруари

Причината е авария на водопровод
8 фев 2015 15:06, Екип на Dnes.bg
1
Къде няма да има вода в София на 10 февруари
Снимка: Софийска вода

На 10 февруари 2015 г. (вторник), във връзка с отстраняване на авария на водопровод, захранващ резервоар „Градоман“ кв. „Градоман“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

вилна зона „Градоман“
Клисурска махала – ул. „Родина“, ул. „Козлодуй“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Захари Стоянов“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Христо Ясенов“
местност „Старо село“ – ул. „Персенг“, ул. „Вискяр“,по  ул. „Коста паница“ от ул. „Персенг“ до ул. „Люлин“
кв. „Михайлово“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Михайлово“ – на площада от 22.00ч. ; Клисурска махала – ул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Родина“ от 22.00 часа.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
На 10 февруари 2015 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Княжевска“ кв. „Карпузица“  , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Княжевска“ №43А, бл. 47, бл. 48, бл. 41.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Княжевска“ до бл. 48.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 10 февруари 2015 г. (вторник), във връзка с ремонт на спирателен кран на бул. „Никола Йонков Вапцаров” жк. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Никола Ѝонков Вапцаров” от бул. „Черни връх“ до ул. „Козяк“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Никола Йонков Вапцаров” ъгъла с ул. „Козяк”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
На 10 февруари 2015 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съзнание” кв. „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Съзнание“ от ул. „Железопътна“ до ул. „Христо Батанджиев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Железопътна” до магазин „Била“.

На 10 февруари 2015 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шумако” кв. „Горубляне”, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Шумако“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шумако“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари