Къде във вторник няма да има вода в София

"Софийска вода" извършва планови ремонти и отстранява аварии
4 яну 2016 08:22,
1
Къде във вторник няма да има вода в София
Снимка: Софийска вода

На 5 януари  2016 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на уличен водопровод на ул. „Иван Радоев“ кв. „Витоша“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Радоев“ от ул. „Проф. Жечо Атанасов“ до ул. „Проф. Иван Панталеев“, ул. „Проф. Жечо Атанасов“, по ул. „Емануил Попйорданов“ от ул. „Георги Райчев“ до ул. „Ангел Каралийчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Радоев“ 16-18.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 5 януари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, от ул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Петко Д. Петков“, ул. „Шейново“, ул. „20-ти април“
по ул. „Георги С. Раковски“ от ул. „Шейново“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Георги С. Раковски“.

На 5 януари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“ с. Чепинци , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 12:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Отечество“, ул. „Читалищна“, ул. „Старата ливада“, ул. „Зора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Просвета“.

На 5 януари 2016 г. (вторник), във връзка с разкриване на уличен водопровод  на ул. „Охридско езеро“ вилна зона „Градище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:ул. „Българка“, ул. „Охридско езеро“, ул. 5-та, ул. 19-та.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Българка“ ъгъла с ул. „Охридско езеро“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари