В междучасието: Нов сигнал за ударено дете в училище

Момиче от 4-и клас твърди, че е бито от съученик
8 мар 2017 15:44,
7
В междучасието: Нов сигнал за ударено дете в училище
Снимка: Flickr.com

Полицията в София разследва сигнал за ударено от съученик дете. Инцидентът е станал в понеделник в 21-во училище в столичният квартал "Лозенец", информира БНР.

Момиче от 4-и клас в столичното училище твърди, че е ударено в корема от момче от същото училище. Инцидентът е станал в коридора по време на междучасие.

Момичето е отведено в болница, където е прегледано и е установено, че няма тежки травми.

В училището са извикани полицаи, които са иззели записите от камерите в училището. До момента на видеозаписите не е открит подобен инцидент.

Разследването по случая продължава. Разпитват се деца и преподаватели за изясняване на сигнала за евентуално насилие в учебното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четвъртокласничките сега сами си търсят боя.Нагли и невъзпитани .Гонят момчетата, а ония пубери не разбират намека и направо ги свалят с ритник. Агресия има и при момчета и при момичета.
4
1
 
10
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Имаше да. И през 80 -те години имаше, но нямаше животинска жестокост и безскрупулност!!!
3
3
 
11
 
! Отговори
НЕДОУМЯВАМ преди 7 години
Свършиха ли се важните новини в страната,че взехте да пишете за всяко ударено дете в държавата.Ами идете и на улицата -и там се удрят,и в детската градина,на спортната площадка,възрастните пък се бият за щяло и нещяло....БРЕ ЧЕ НОВИНИ!!!!
2
1
 
11
 
! Отговори
Драган преди 7 години
Агресията в училище я имаше още по мое време преди 13 години, само че защо чак сега се говори за нея, къде спахте досега ?? Нищо ново не е, просто сега се шуми повече, но нищо не се прави !
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе боже господи, *** история