Части от София остават без вода в понеделник, 3 юли

Причината са строително-ремонтни дейности
2 юли 2017 13:32, Елка Василева
0
Части от София остават без вода в понеделник, 3 юли
Снимка: "Софийска вода"

На 3 юли 2017 г. (понеделник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Черни връх“ , кв. „Лозенец“ ,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Черни връх“ от №6 до №14.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:бул. „Черни връх“ №12.

На 3 юли 2017 г. (понеделник) във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панайот Пипков“ , кв. „Драгалевци“ ,  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Вера Недкова“
ул. „Наум“, ул. „Панайот Пипков“, ул. „Ябълкова градина“, ул. „Свети Горазд“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Наум“ ъгъла с ул. „Горски синчец“.

На 3 юли 2017 г. (понеделник) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Рожен“ , кв. „Илиянци“ ,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Рожен“ от ул. „Жасмин“ до ул. „Братия“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Рожен“ на площада пред кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари