Без вода в части от София в петък

За засегнатите са осигурени водоноски
13 юли 2017 10:43, Мария Захариева
0
Без вода в части от София в петък

На 14 юли 2017 г. (петък), във връзка с превключване на нов уличен водопровод на ул. „Сочи“ кв. „Вердикал“ гр. Банкя  се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Варна“, ул. „Христо Смирненски“, ул. „Стефан Стамболов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  на площада в кв. „Вердикал“.

На 14 юли 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно тклонение на ул. „Стоил войвода“ кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Георги Обретенов“, ул. „Зора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Георги Обретенов ъгъла с ул. „Зора“.

На 14 юли 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно тклонение на ул. „Любен Каравелов“ с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Любен Каравелов“, ул. „Мито Войнишки“, ул. „Никола Петков“, ул. „Кръстю Пастухов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Любен Каравелов“ ъгъла с ул. „Цар Борис“.

На 14 юли 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Иван Багрянов“ жк. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Иван Багрянов“, по ул. „Проф. Георги Брадистилов“ от ул. „Иван Багрянов“ до ул. „Проф. Боян Каменов“, „Минстрой Холдинг“ АД.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  до Община „Студентска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари