Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 15 август 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  ул. "Николай Павлович", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Николай Павлович", от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" до ул. "Любен Каравелов".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Любен Каравелов", ъгъла с ул. "Николай Павлович".

На 15 август 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  ул. "Софроний Врачански", жк. "Банишора", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Софроний Врачански", от ул. "Козлодуй" до бул. "Сливница", по бул. "Сливница", от ул. "Софроний Врачански" до ул. "Антим I".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Софроний Врачански", ъгъла с бул. "Сливница".

На 15 август 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Караджин", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Караджин", от ул. "Заградена поляна" до ул. "Иван Пешев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Караджин", ъгъла с ул. "Альовица".

На 15 август 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Рилска обител", кв. "Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Д-р Иван Селимински".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Рилска обител" №12.

На 15 август 2017 г. (вторник) във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. "Хаджи Димитър", кв. "Филиповци", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Хаджи Димитър", ул. "Стефан Караджа",
по ул. "Георги Стоянов", от ул. "Люлин" до ул. "Хаджи Димитър".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Хаджи Димитър", ъгъла с ул. "Стефан Караджа".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари