Пак агресия на пътя: Засичане, псувни, бутане, бой...

Случката на столични булеварди, заради чукване на брони
1 дек 2017 08:45, Петя Славова
65
Пак агресия на пътя: Засичане, псувни, бутане, бой...
Снимка: архив, Булфото

Нов случай на агресия на пътя – шофьор се оплака, че е бил нападнат и се е наложило да отвърне на удара.

Малко преди 8 сутринта в понеделник Илия Пчеларов пътува за работа. По думите му на натовареното кръстовище на улиците "Тодор Александров" и "Вардар" го засича друг автомобил и спира на зелен светофар.

"Той тръгва за малко и спира рязко. Аз вече съм тръгнал зад него, чукнах го леко по бронята", разказва Пчеларов пред bTV.

По думите му последвала неочаквана агресия от страна на другия шофьор.

"Идва към моята кола с ръкомахане, викане, псувни. Той започна да ме удря в лицето директно. И аз започнах да се бия с него, да се защитя. Меле, бутане, дърпане, ритане. Аз го уцелих веднъж, той побесня и ме удари втори път", разказва Пчеларов.

Сблъсъкът между двамата шофьори продължава около 10 минути и приключва едва след намесата на полицаи.

Засега от МВР не са намерили запис на случая, а двамата шофьори са подали жалби.

Версията на другия водач била, че той е бил нападнат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Митко преди 4 години
Всичко е от беднотия. Има ли пълни застраховки- няма проблеми. На запад нещата са много по- уредени и хората при ПТП не се бият като диваци. Гордеем се с историята си а се държим като бедно дивашко племе. И в крайна сметка става въпрос за пари, а когато народа е беден се случва така- джунгла.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За самоуправство
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Америка глобата за самоуправляваща на пътя е 5000 гущера - и там викат и псуват, ама не смеят да слязат от автомобилите.
49
1
 
11
 
! Отговори
бг преди 6 години
Всичко е въпрос на пари , които единия застраховател трябва да плати на другия .И щом е така за какво е цялата тупурдия? Разменят си телефони и карат ,щом няма жертви и големи повреди.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно агресията е заради фактът, че КАТ не работи. В този случай, първо задният шофьор като всички шофиращи в България, вкл. и чужденците, не спазва правилата - да осигури възможност да спре при рязко спиране на предният. Второто е, че предният шофьор знае какво го чака - многочасово закъснение заради задният. Ако чакат КАТ ще чакат няколко часа. Ако не викат КАТ, не е ясно задният дали има застраховка, дали е готов да подпише протокола и колко часа ще се бавят с това подписване.
47
0
 
14
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Проблемът в България е че КАТ не работи от 28 години. Поради липсата на контрол шофьорите не спазват правилата, а най-много ги нарушават чужденците, които в България са като отвързани и избиват комплексите си. Над 95% на нарушенията в България са пряко следствие на фактът, че КАТ в България не работи, но 80-те процента обвиняват шофьорите. Най-лесно е да не мислиш - колата блъска някого, виновна е колата, в краен случай виновен е шофьорът, а че всички шофьори нарушават правилата, за 80-те процен
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите и руснаците като седнат в колата си мислят че са седнали в изтребител и могат да летят! - Е ДА АМА НЕ !!!А пък да не говорим че баровците купуват книжките на синовете и дъщерите си ,после им дават коли по 300 - 400 коня и им пожелават колкото може по-бързо да се самоубият.Много са отворени ама гробищата са пълни с такива тарикати !
45
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на мен много пъти ми идва да слезна от БМВ-то и да смеля някой от бой. Има супер нахални и некадърни типове, отнемат предимство, не се оглеждат, не могат да карат. Представете си че ви засече някой такъв, а на всичко отгоре като слезнете от колите почне да ви философства и да се прави на интересен, ми направо ще го нокаутирам, няма да мога да се стърпя.
44
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Софиянците са абсолютни селянджъри. Всички градове около София, които пък отиват да живеят и работят там са пълни неадерталци. Какво друго да се очаква? А жените пък как карат напоследък, нямам думи. Седнала зад волана, надула се като балон, нито се оглежда, нито спазва правила, забила очите напред и толкова. Цялостно опростачване и оскотяване на българите.
43
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема се решава точно за месец. Но КАТ нямат интерес. Освен всичко друго за 2 седмици ще се напълни бюджета на КАТ за цяла година. И ще остане. Има кръстовища с по над 200 нарушения на час. Ако се таксуват по 50 лева и половината да бъдат принудени да платят за 50 000 лв/ден. От едно кръстовище. Като на някой джигит му се съберат 5-10 000 лв на месец от нарушения - да продължи да кара като състезател.
42
4
 
8
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
Естествен подбор - най-тъпите и най-непредпазливите умират на пътя. Лошото е, че покрай тях има и косвени жертви. Ама така е, като е война. Трошете ги колите, колкото можете повече, монтьорите и те са хора и те семейства хранят.
41
5
 
12
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
много ми смешно как за "софиянци" всички неродени и неживеещи в София са селяни, независимо от кой друг град са...сякаш синя кръв тече във вените им, а не осъзнават к'ви *** са връщност...повечето :)
40
1
 
25
 
! Отговори
Спри автомобилите! преди 6 години
Диагнозата е тежък случай на автомобилно оскотяване. Качваме се в колите и преставаме да бъдем хора...Дива комплексарщина включително и на образовани хора с престижни професии - лекари, ИТ... Висят в мобиле.бг, взират се часове наред в работно време...Жени с джипове или тунинговани коли незчитащи никакви правила. Пълно оскотяване!
39
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левскар съм бе тозиии...39-ти, но факт е че на Гришата Мафиота клуба му е на второ място и ламти за титлата и е само на точка зад на другия мафиот Гела от Делиормана отборчето. И когато тоя на Ганчев( не дай си боже) стане шампион, никой няма да казва че Чавдар или Литекс от еди си кое поле е шампион, а ще кажат и ще е ЗАПИСАНО със златни букви в историята на българския футбол че за рекорден 32-ри път Чорбата е станала шампион на България. Кое не разбра?
38
1
 
11
 
! Отговори
Do 38 преди 6 години
Какво общо има Литекс (чавдар от Етрополе) с тази агресия на пътя?
37
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 34 Оня с голата глава дебелия руснак е известен в цяла Европа като луд фен на Локомотив Москва и на мача с нашия ЦСКА си мислеше, че пловдивчани ще го подкрепят, но накрая се оказа че пловдивчани избягаха по трибуните и той остана да се бие с 20 човека от агитката на ЦСКА. Направо го смляха от бой...докато дойдат ченгетата.
36
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В София най-нагло кара работническата бедняшка класа от крайните квартали. Фактите са си факти. Пришълци и простотия. На няколко пъти най-културно съм спорил с подобни индивиди (предрежда се по светофарите, прави втора колона за ляв завой)- ами заслужават си и ниското заплащане, и съдбата. Прости хора. Толкова им е комплесирано мисленето, че се нaсират, когато някой като мен с нов автомобил им направи забележка. Ако е някой с по-стар- скачат моментално. Мечтая да върнат софийското гражданство.
35
1
 
15
 
! Отговори
Чарлз Бронсън преди 6 години
до 36 Вие задминахте и дивия запад!Хвърлям си хармониката...
34
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да вземат да отменят законите, че да не се мъчим. Да оставят само един - "Правото е на страната на по-силния" И толкоз. Тогава поне ще се знае: по-здравата кола е с предимство, по-големите мускули, по-якия пищоф, по-твърдата глава. Просто и ясно, като за българи!
33
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам, но аз като Левскар се накефих оня ден как чорбарите смляха от бой няколко руснака и няколко майни в агитката на Локото Пловдив на собствения им стадион. Муахахахаха...