Ученичка от Русе изчезна след матурата, откриха тялото й в Дунав

През целия ден вчера водолази са претърсвали реката
61
Ученичка от Русе изчезна след матурата, откриха тялото й в Дунав
Снимка: БГНЕС

Ученичка от Русе изчезна мистериозно след полагане на матура. Близките на Ивелина Банкова споделиха призив в интернет за откриването ѝ, съобщи "Монитор".

През целия ден вчера водолази са претърсвали река Дунав в района на бившата корабостроителница, тъй като е получена информация, че нейни дрехи и вещи в близост са открити в близост до лимана в Русе.

По късно тялото й е намерено.

Екип на Сектор „Спасителни оперативни дейности“ /ССОД/ в Русе, заедно с екип от ССОД-Варна, са оказали съдействие на Гранична полиция за откриването й.
 


61
Още по темата: Дунавученичкаводолази
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дете, защо такате, твоите, ще те приберат и срешатбаба синджирче с кръст ще ти дадемомчето от съседна къще - цветезашо така детеДънавът прелива от сълзи
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкото момиче! Сигурно някой от престъпният етнос е допринесъл за смъртта на момичето?
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкото момиче! Само да не се е самоубила! А бе,деца, важното не е да имате шестици в бележника, а добро възпитание в училището и да проявявате старание да разбирате уроците.
21
2
 
10
 
! Отговори
До 4 - продължение преди 1 година
Девойката току що се била прибрала и казала на техните, че не е успяла да получи (6). После съседите чули отчаяни писъци. Оказало се, че подлуденото от родителските крясъци и обиди момиче пред очите им скочило от балкона, който бил на висок етаж. Това станало няколко дена преди абитуриентския бал да девойката. Ужасяваща история, но явно нервите на някои деца не издържат на тормоза, който по неволя търпят от родители или от учители.
20
2
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
Не знам дали ти нямаш някакви лични наблюдения относно това семейство, щом пишеш това. Аз помня разкази на родителите си относно много тежък случай. Станало е през 80-те години. Наша близка познавала съседи на много амбициозни родители, чиято дъщеря била отличничка. Само по един предмет имало колебание дали ще има (6) или (5.66) в дипломата. Няколко дена преди края на последната учебна година щели да я изпитат, за да оформят оценката. Съседите чули истеричните крясъци на родителите. Оказало се,
19
0
 
7
 
! Отговори
Продължение - преди 1 година
Това каза пред телевизионен репортер човек от училищното ръководство - нямало законово основание да я уволнят. А когато репортерката причака самата учителка и я попита защо не си подаде оставката, онази нахалница най-нагло заяви, че точно тогава предстои да бъде отчетена успеваемостта на учениците, на които преподава и направо заяви: "Няма да допусна друг да бере плодовете на труда ми" и избяга от репортерката. Не знам какво е станало после, но явно законът куца относно такива случаи.
18
0
 
6
 
! Отговори
До 8, 9 ,19 преди 1 година
Спомняте ли си, че преди десетина години посегна на живота си момче от софийския техникум Джон Атанасов и че беше доказано, че това е следствие от тормоза, оказван от много амбициозна млада учителка?Освен че е жалко за момчето, случаят беше и много скандален, защото родителите на останалите ученици се оплакаха от тормоз, оказван от същата жена и върху тях самите - звъняла им късно вечер по телефона и т.н. Родителите поискаха уволнение на тази, но се оказа, че нямало параграф, по който да я уволн
17
1
 
12
 
! Отговори
Ристу преди 1 година
Тези матури бяха напълно излишни. Защо е този допълнителен стрес за децата? Матури, изпити, глупости. Нали има оценки по всички предмети през всички години от първи до дванадесети клас? По 3-4 или 5 оценки по време на срока и накрая срочни и годишни. Кому е нужно накрая и матури да има?! Пълни глупости. После колко важни били тези изпити, голямо надуване, големи очаквания към малки деца. Има време да се стресират от работа. Не трябва още от сега да се подлагат на такъв стрес.
16
1
 
12
 
! Отговори
Iliana преди 1 година
Жалко! Един млад живот си е отишъл. Съболезнования на семейството й.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Веселинъ 7112136860 -Има ли такива улики?
14
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната на радеФ идва в повече на много хора!!!
13
45
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-вероятно се е щракала н брега и случайно гола е паднала и се е удавил. Голям смях:)
12
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Животът става все по-стресиращ за млади и стари с всяка изминала година. Изискванията непрекъснато се увеличават, летвата непрекъснато се вдига, натискът от "умните, красивите и богатите", който медиите лансират, вече не се издържа. На това отгоре цените не спират да вървят нагоре и дори и да работиш прилична работа си обречен на бедност и стрес до края на живота си.
11
28
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е и какво това, не се е подготвила за матурата или и е станало топло и е решила да се топне във водите на река Дунав. Хаха:)
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да го прости момичето!Ако е имала намерение да умира,защо ще се явява на матура?
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бог да я простиТе и на онова убитото момиче от Бургас намериха дрехите и телефона и. А приятеля и полцай,се съдра да лъже и уж се беше "удавила" ,а я намериха на тетраподите,с избити зъби и изобщо не е влизала във водата.Този случай от Бургас,прилича на този от статията - оставени дрехи и телефон.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как може да си толкова *** да си дадеш егн-то в интернет бе :D
7
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкото дете! Има някои по-чувствителни хора, които са си такива още от деца. Освен това и страхът от провал също ги събаря и изпадат в паника. Явно това се е случило. Тъжно!
6
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В друг сайт вчера писаха, че е имала затруднения "по един от предметите". Вероятно е бил БЕЛ. Изчезва след изпита.Вероятно е решила, че се е провалила.Нямаше ли кой да му обясни на това дете, че всичко не приключва след един изпит.Ама като се обърне колата, пътища много.
5
5
 
15
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Тези,които са изнасилили и убили това свято българско момиче ще бъдат ...са вече на съд от Българските Мъже и етносът на изнасилвачите -турско-ромски ще бъде.....