Без вода утре ще са улици в Драгалевци, Кубратово, Градоман

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
26 май 2021 10:53, Анисия Иванова
18
Без вода утре ще са улици в Драгалевци, Кубратово, Градоман
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 27 май, съобщиха от дружеството.

В четвъртък във връзка със строително-монтажни работи в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 07:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Крайречна“, ул. „Нарцис“, ул. „Чемшир“ и ул. „Мавровец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лешникова гора“ на кръстовището с ул. „Нарцис“.

На 27 май във връзка с подмяна на спирателни кранове на резервоар „Градоман“, в.з. „Градоман“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: в.з. Градоман и в.з. Банкя - ул. „Цар Симеон“ от ул. „Рила“ до ул. „Нарцис“, ул. „Венера“, ул. „Кукувица“, ул. “Искра“, ул. „Кос“, ул. „Железничарска“ и ул. „Средна гора“ от ул. „Зора“ до ул. „Искра“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: в.з. Градоман - на площада.

На 27 май (четвъртък) във връзка с диагностика на уличен водопровод в с. Кубратово се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Железопътна“ и ул. „През линията“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ на кръстовището с ул. „Кирил Христов“.


 


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари