РЗИ набира доброволци да следят мерките в София, без пари

Доброволците ще извършват тази дейност безвъзмездно
Обновена: 20 окт 2021 12:42 | 20 окт 2021 12:42, Ния Христова
116
РЗИ набира доброволци да следят мерките в София, без пари
Снимка: БГНЕС
Столичната Регионална здравна инспекция търси доброволци, които да следят за прилагането и спазването на противоепидемичните мерки в София-град, съобщи bTV. 
 
Каква дейност ще извършват: 
 
- Ще попълват Карти за епидемиологично проучване на заразно болен - по образец на Министерство на здравеопазването 
 
- Ще събират данни на заразени и контактни лица 
 
- Ще въвеждат данни в Регистъра, който е част от Националната информационна система 
 
Доброволците ще извършват тази дейност безвъзмездно. СРЗИ за тази цел ще им осигури електронен подпис. 
 
Те ще подписват договор за доброволен труд и декларация за конфиденциалност.
 
 

116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
2
 
! Отговори
Сопата преди 1 месец
До Анонимен 92Лъжеш, бебо, не само че не си свидетел на събитията, щото ти е жълта човката, ами лъжеш като дърт м.нгал. Никога комсомолците не са дежурели по улици, булеварди, мегдани или каквото там се привижда на болната ти фантазия. Нито пък са донасяли, слухтели, докладвали някому нещо. Това е грозна, свинска, тлъста лъжа заради, която заслужаваш як пердах. На лъжата краката са къси и рано или късно ще загазиш здравата. Лекувай се!
101
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До azПротестирайте на воля, обаче ако случйано се разболеете, не простестирайте, защо здравната система се срива и няма достатъчно легла за болните от ковид и всички останали болни. В Дания където 80 % от местното насление е васкинирано, смърнтостта е едва около 2000 души, в България, където са 20% смърнтостта е повече от 22 000 души. Правете си извиодите сами.
100
5
 
15
 
! Отговори
az преди 1 месец
До АнонименСтига с тая опорка, при много по-голям процент ваксинирани навсякъде в Европа има жестоки протести за които тукашните преститутки мълчат като ...
99
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цяла Европа се ваксинира само, *** мисли, че covid -19 е световна конспирация, обикновено безобидно грипче, че ваксините са конспирация, а в момента заемаме челните позиции по смърнтост в Световната статистика! В много от болниците вече, няма легла за спешните случаи! Браво българи! Инатът струва животи! Ням,аме достаъчно лекари, обаче имаме достатъчно дървени философи, които не ги е *** от нищо и смятат, че са безсмъртни! Безотговорна нация!
98
3
 
19
 
! Отговори
славянин преди 1 месец
А на тези доброволци рзи-то ще им направи ли застраховка ''живот''!? Питам защото ще има много изпратени на ''почивка'' в реанимация!
97
2
 
7
 
! Отговори
Еничарство.... преди 1 месец
Ще може ли да се носи оръжие , а да се стреля без предупреждение по нарушителите...?!?!?!?
96
0
 
7
 
! Отговори
ДОТ преди 1 месец
До Анонимен До До ДОТ Така беше. Ще уточня дори, през 83-85-та, в разгара на "възродителния процес". И в университета притискаха по комсомолска линия за това, но трудно им се получаваше. Обаче доста "слушалки" насъбраха тогава. В компанията ни се завъди един такъв и се бъзикахме с него: Излез да си кажем по един виц, бе! След 1989 г., това сиромашко момче от н*ам къде си, стана бизнесмен...
95
0
 
9
 
! Отговори
Е, писна ми! преди 1 месец
Ще събират те данни. Шамари ще събират. Тия полицаи ли са, какви са? Какви са тия карти? Като отидеш до магазина и всичките тия хора, дето са вътре?? Ами не ги познавам. Не познавам момчето от бензиностанцията. А той трябва да записва като пъдарин всеки, който зарежда бензин ли? Неприкосновеност на личните данни. И така ще се съдим, ще и чорапи няма да им оставим на тия.
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая работа ще е нещо като министъра без портфеил , заплата не получава и го возят в - бентли
93
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде стига бре! Тия съвсем изнагляха! Как доброволци ще набират? 1 лев не дадоха за нищо! Сега някой и без пари да им върши черната работа, да си проси боя някъде! Тва вече е прекалено!
92
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ДОТ: Понеже съм съвременник на събитията ще вметна, че в началото на 80-те години не трябваше непременно да си верен на партията, а "доброволно" задължаваха комсомолците от предприятията да дежурят по кварталните улички вечер и да слухтят и докладват за противообществени прояви. Нямаше мърдане, искаш, не искаш, иначе комсомолско наказание! Мислех си, че тези години са безвъзвратно отминали. Уви...
91
0
 
0
 
! Отговори
и преди 1 месец
иренка дето дави стареца
90
0
 
1
 
! Отговори
Болшевик преди 1 месец
Има ли матрял за прасетата
89
0
 
11
 
! Отговори
сдд преди 1 месец
И на какво основание ще ми събира данните. Или те просто ще доносничат на полицията.Усещам че доста шамари ще ядат.
88
0
 
6
 
! Отговори
ъъъ преди 1 месец
Ооо, ще си имаме и Зелена гвардия.. Готинко.
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хихихихихох
86
0
 
10
 
! Отговори
Болшевик преди 1 месец
Кога отваряме белене и скравена за другарите несьгласни с партиината линия
85
1
 
1
 
! Отговори
Да живее рокендрола преди 1 месец
Агенти на ОФ-ето извикаха ченгетошапката му хвръкна, да я гони бързо хукна.Да живее рокендрола да живее рокендролада живее рокендрола чак до края на света
84
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комунист с анадолски гени само съдизъм може да измисли. Назначете си нов бай Тошо. Ама не останаха много българи за масовите ви гробове.. избихте ги и ги прогонихте по света.
83
1
 
12
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 1 месец
Остава да им раздадете и едни светлокафяви униформи и ще сте тотално в мейнстрийма. Радев да не ви е накарал да метете майнкампф?