Ремонтът на ремонта на жълтите павета приключи, никога няма да е същото

Движението бе пуснато
231

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ремонтът на ремонта на жълтите павета приключи и движението бе пуснато. Едно е ясно, никога няма да бъдат наредени така, както са били в миналото.

Напукани и неравномерни фуги, парчета, наслагвани както дойде, на места липсват и са запълнени с материал, който до няколко месеца ще липсва.

Различният цвят отдавна не прави впечатление.

Вижте как изглежда ремонтирания участък в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още по темата: Софияжълти павета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Които са редили тези хубави павета без съд в затвора.
99
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ваня Григорова ако стане кмет, ще нареди както трябва паветата. Все пак тя има пряк контакт с майсторите на павета.
98
2
 
14
 
! Отговори
Закривай преди 7 месеца
След управлението на Лойко, сме пред закриване на държавата, а след управлението на Юрданка - пред закриване на столицата...
97
7
 
10
 
! Отговори
Васи Терзиев ПП ДБ преди 7 месеца
Васко Терзиев, като стане кмет, да инвестира няколко милиона за чисто нови павета, може да не са жълти, но да не са като на графа и като на Борис. Трябва да са готЕни павета, да се гордеем с тях. Уникални ако щеш.
96
3
 
31
 
! Отговори
ГЕРБ-аво Бедствие преди 7 месеца
Танкове минават от там и не се разместват. Но минаха два пъти ГЕРБ-аджиите и вече може да закриваме центъра на Столицата.
95
2
 
12
 
! Отговори
toti преди 7 месеца
Те тъкова поколение сме отгледали...НЕКАДЪРНО и паветата почерняха от ЯД !!!
94
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Криви та криви линии, на всичкото отгоре фугите са запълнени речен пясък. Много грозно направено и то в центъра на столицата. Браво на майсторите и нашта фирма. Излагация 99 ниво.
93
1
 
19
 
! Отговори
Фънди, да си избира преди 7 месеца
Или връща парите, или ефективна в Сливен.
92
1
 
21
 
! Отговори
Стига Кражби преди 7 месеца
ГЕРБЕДУХИТЕ си напълниха гушите 3 пъти с тия павета.
91
11
 
3
 
! Отговори
IQ 40 преди 7 месеца
Майсторите не са виновни. Правят каквото могат хората. Проблемът е самата технология по която се прави. Великите управници са решили че искат да е "автентично" като едно време. Но не им идва на акъла че тая технология с тия павета не е съвместима със сегашния трафик. Колкото и да ги редят, както и да ги редят, винаги ще се разместват още след първата зима. 1000 пъти е обяснявано това. Но те си знаят тяхното. Искат да е като едно време. Ами щом искат ще ги пренареждат всяка година.
90
0
 
9
 
! Отговори
Ами да връща парите. преди 7 месеца
Анонимен
89
3
 
8
 
! Отговори
Мислещ преди 7 месеца
А как да стане този ремонт, като такива павета не се произвеждат вече от доста време, а и не са били българско производство още повече?
88
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Обаче селяните, придошли в София продължават да си гласуват за Фандъкова, бездарното и невзрачно протеже на Тиквата. Сега пак ще гласуват за Цецка Цачева-2 и Росен Плевнелиев-3, а именно за арменското лакейче Хъката Мъката Мян.
87
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Просто няма майстори, това е. И обикновените сиви павета ги плюха, плюха, махаха, даже един тук преди дни се изцепи, че не щял "примитивен калдъръм". И така с години докато от старите павьори никой не остана. Сега само от "братята" се навиват на тая работа и то се видя - мозайка, но не римска, а нашенска шарения. И чорапите да си разплетете и гърлата да си съдерете, толкова. Така е като делим работата на "примитивна" и "престижна", в един момент за "примитивното" вече няма кой.
86
1
 
12
 
! Отговори
жалка история преди 7 месеца
Сравнението между делата на съвременните "майстори" , и съпътстващите ги чиновници от всякакъв калибър , и сътвореното от Уста Колю Фичето, майстор Манол и други знайни и незнайни строители от преди век, се натрапва от само себе си!
85
2
 
16
 
! Отговори
Крундел преди 7 месеца
както казах преди, до максимум нова година... ако няма сняг и лед евентуално ще изкара ремонта на ремонта и после пак отново, явно просто не искат да ги направят като хората, няма друго обяснение...
84
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Кризисен...Онзи не знам колко помниш, но по Тошово време по тези павета минаваше парада на Бългаската армия танкове артилерия и каквото се сетиш, и нямаше проблеми.
83
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 1-ви Октомври догодина ще сме прочели новината "почина йорданка Фадъкова".
82
0
 
20
 
! Отговори
До Jeep преди 7 месеца
Приятелю, цял живот живея в София и помня отдавна. По Тошово време за парадите по тези плочки минаваха без проблеми дори танкове. И нищо не им ставаше, не мърдаха. Имам предвид бившите , оригинални жълти плочки, редени от майстори, а не сегашния ***.
81
1
 
26
 
! Отговори
гербави некадърници преди 7 месеца
оcpaxa жълтите павета. Символа на София. Още една причина reйчеmo Хънкамян да изгуби изборите.