Опасен терорист е задържан у нас, бил член на Хамас

Той е издирван от Австрия
Обновена: 24 ное 2023 13:24 | 24 ное 2023 13:23, Нели Христова
27
Опасен терорист е задържан у нас, бил член на Хамас
Снимка: БГНЕС

В резултат на съвместни действия на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС), МВР и прокуратурата е задържан гражданин на държава членка на Европейския съюз - Е.А., на 37 г. Той е обявен за издирване от австрийските власти за участие в престъпна дейност, свързана с терористичната организация "Хамас", съобщиха от прокуратурата.

Е.А. е задържан в гр. София на основание Европейска заповед за арест (ЕЗА), издадена от прокуратурата в гр. Велс, Австрия.

Предстои материалите да бъдат докладвани на Софийската градска прокуратура (СГП), в чиято компетентност е да постанови задържане на лицето за срок до 72 часа и да внесе искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ в Софийския градски съд. Това се налага с оглед осигуряване на чуждестранния гражданин за нуждите на производството по Закона за екстрадицията и Eвропейската заповед за арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
МЕРКЕЛ преди 5 месеца
ГИ ДОВЛЕЧЕ ТИЯ-ИЗПРАТЕНЕ ГО НА НЕЯ
23
0
 
2
 
! Отговори
Ужас преди 5 месеца
Малко ми е трудно да приема - член на хамаз арестуван а ционистите се разхождат без грижи у насДаже имаше статия за тяхХамаз и ционистите не са ли - крайнодесни движенияЗащо няма арестувани и от тях
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Никой не арестува за палестинско знаме никъде. Май бъркаш знамената с онова зеленото на хамас, с арабските мантри за клане на неверници, дето брадатите тунелни плъхове с черните маски го развяват след всеки атентат. Мен ако питаш, видят ли такова знаме в Европа, направо трябва да застрелват на място носителя му. Иначе няма оправия.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А какво е правил у нас? Едва ли е дошъл да цапне едно свинско шкембе с кебапчета. 💩 минахме наистина сериозни служби, щяха да го оставят няколко дни на следене, у едва при излизане да го арестуват. При положение, че не сме в Шенген, въобще не е тук случайно
20
1
 
6
 
! Отговори
нафърфорий преди 5 месеца
Първо: На коя държава членка на ЕС е "гражданин" въпросното лице? Второ: Ако е от "бежанците" на "мама Меркел" и Евро-атлантическата политика на Мултикултурализма, как е получил гражданство без проучване на личноста му и дейноста му? Трето: Възможно ли е издирвания терорист да е с Бг гражданство и ако е, къде са спец службите ни, които би трябвао да ни защитят и да проведат проверки за дейноста му в Бг!
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Колко да е опасен? Опасните терористи са у маалите
18
0
 
8
 
! Отговори
До 15 преди 5 месеца
E щом е тук очевидно нищо не пазим и всеки може да влезе! Бас държа че и чуждите служби са установили къде е и само са казали на наще куки да идат да го арестуват.
17
3
 
8
 
! Отговори
а опасния терорист преди 5 месеца
Тагаренко - кога ?
16
1
 
5
 
! Отговори
До Започнаха преди 5 месеца
Избраните Хамаз носят и отговорността за нападението над Израел и съответно за последиците от него - нали така !? Я кажи като са избрани да управляват газа колко бомбоубежища са пострили за гражданите си ? Колко пътища, болници,летища или училища ? Защо представител на Хамаз в прав текст заяви че безопасността на жителите на Газа не е отговорност на Хамаз ( можеш лесно да намериш интервюто)?
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Щом Австрия го издирва..пускайате го. Нали и без друго тука нищо не пазим според тях и затова не ни пускат в Шенген...така да е
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Едно време терористите бяха от Ал Кайда, после бяха от Ислямска Държава, а днес са от Хамас." ......но шефовете им винаги са от бюрото
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пък аз хванах един с "камаз" да свърши една работа.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вожда Винету служи на вожд Нетаняху!
11
1
 
5
 
! Отговори
що тая нелюбезност д преди 5 месеца
Тоя да се е необъркал и да е дошъл на семинар , не им ли провеждаха едно време тук семинари , май оная Сю Гербавата ги сбираше.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Едно време терористите бяха от Ал Кайда, после бяха от Ислямска Държава, а днес са от Хамас.
9
5
 
9
 
! Отговори
А кога преди 5 месеца
еевреин терорист?
8
13
 
11
 
! Отговори
Започнаха преди 5 месеца
По заповед на исрел ловът на вещици в Европа започва. Хамас е избран на избори в Газза и ако имаше що-годе сносен живот за милиони хора там беше благодарение на Хамас, Катар и Турция. В момента в Германия за показване на палестинското знаме се арестува? Все едно си развял на ислямска държава. А това е знаме на държава, чиято територия е заграбена, население избито и разселено. От едни съвременни нацисти, наречени ционисти.
7
6
 
9
 
! Отговори
Питанков преди 5 месеца
Да го омъжат за щерката на някой другар дет подскача тук във форума, че добрите хамазчии ги бомабрдират лошите евреи.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Добре де, този терорист защо е бил члена на Хамас? Не могат ли да седнат и да се разберат като хората, ами ще го бие. Ами ако дойдат другите от Хамас, на кече ще го направят! Терористът му с терорист ...
5
2
 
5
 
! Отговори
О чуден преди 5 месеца
Много изоставаме от европейската мода и евроценностите!Там ги колят като агнета по улиците!Тука изоставаме..още няма наръгани софета!