Терзиев убеден: Зимата в София е овладяна

В четвъртък ще представи зам.-кметовете на столицата
27 ное 2023 14:16, Александър Попов
89
Терзиев убеден: Зимата в София е овладяна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ситуацията със зимната обстановка в София е овладяна, екипите работят денонощно. Имаше изключително добър синхрон между Столичен инспекторат, районни кметове, аварийна помощ и пожарната, заяви кметът на столицата Васил Терзиев, предаде БГНЕС.

Основните пътни артерии са почистени, напредва много работата и в кварталите, каза още Терзиев. Предстои среща през настоящата седмица, на която да се анализира реакцията и действията на службите през изминалите два дни и да се предприемат адекватни действия при бъдещи извънредни ситуации.

Кметът изрази надежда в четвъртък да се отпуши работата на Столичен общински съвет.

Разговорите продължават на всички нива, за да се отпушат нещата. Разбирам нетърпението на софиянци да видят всичко работещо, за всички нас е важно работата да върви. До края на седмица ще представим назначените хора, плюс номинациите, каза още Васил Терзиев във връзка с бъдещите си заместници.

Целта ни е да проведем преговори с всички, които имат желание да говорят за политики, за бюджет и за начина, по който те да бъдат реализирани, допълни Василев. Той уточни, че все още не е имал среща само с ГЕРБ и с общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: зимаВасил Терзиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
4
 
! Отговори
Борисчо преди 5 месеца
И тоя като Кирчо живеенв алтернативна вселена
80
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Същото е като при фандъка, заледени улици още дърветата висят върху улиците. Само централните улици ги минават във вътрешните е ад. На Дундуков и не само под леда беше пълно с листа което говори как не е чистено. Празни приказки слушахме дълги години, вече всеки вярва само на очите си. При спирките на метрото общините ги няма никакви да изчистят леда. Тези от метрото си бяха изчистили тяхната част, което е похвално.
79
0
 
6
 
! Отговори
?!? преди 5 месеца
След зимата, да овладее и вятъра и ще го обявим за повелител на стихиите! А истината е , че се провалиха жестоко. Не за тях жестоко за хората беше!
78
0
 
5
 
! Отговори
Alex преди 5 месеца
В зона б5 пред басейна нямаше здраво дърво. Верно, изгнили са още при Софиянски.
77
0
 
15
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 5 месеца
Къв синхрон бре половин София нямаше ток селата около София все още нямат ??????? Нали беше готов драги ми смехурко???? Извади късмет с че беше събота и неделя ако беше понеделник блокираше цяла София !!!!
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ей,***..*** ли си...ДА....ходи си по левия тротоар..и си купи дамски превръзки..
75
0
 
10
 
! Отговори
Ура преди 5 месеца
Гей парад по случая
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Терзиев духа на снега ,че да се разтопи.Вашите служители на които плащате заплати къде са за да почистват улиците,ами карате доброволци да го правят.
73
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Препълнени кофи, заледени улици и тротоари от 2 дена насам... Добре че днес имаше слънце, та малко разтопи... Голям шегаджия е маслото...
72
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
По случая гей парад веднагаа
71
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Терзийка гейска хората не са убедени анадънму
70
0
 
15
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Терзиев иска доброволци от кварталите да си почистват сами връщаме се към ленинският съботник Нали плащаме данъци имаш екипи хвалеше се Бонев е при теб смееше се много сега доброволци търсиш
69
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
сигурен съм, че до май месец ще се справят
68
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Карбовски друго разправя . Няма ток у шопия . Уж нов кмет пък зимата пак без ток вода непочистено както и при герб . Явно при евроатлантическите партии е така .
67
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя Отвратяга е овладял ......- в София е като след война - паднали дървета си стоят , заледени тротуари ,невдигнати кофи от три дена ,кал ,мизерия , но Новите Лапачи се лъснали да Лапотят вероломно !
66
0
 
20
 
! Отговори
Преполагам преди 5 месеца
счита че е овладяна щом е спряло да вали ?!?! ...само дето кварталните улици са заприличали на писти за бобслей....
65
8
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
няма кои да вдигне падналите дървета ами наркоманите които викат и крещят поцял ден ами кучкарите които разхождат кученцата какво им пречи да съберат някоиклон всеки по един клон и ще изчистим клоните и алеите между блоковете при наспо възрастните е опасно в тази поледица ще напълним болниците с потрошеникраиници
64
2
 
19
 
! Отговори
azz преди 5 месеца
Книжен плъх влез в кварталите - падналите дървета още стоят...с 20 сантиметра сняг не можахте да се оправите,държава искате да управлявате....
63
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е, Ушото ще ви оправи няма да се плашите, нали си го избрахте, Боко ловеше снежинките във въздуха, тоя директно забрани зимата...
62
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тия новичките, освен да пишат по фейсбук и да си бъбрят с мисирките хич не ги интересува какво се случва в реалността. Този пък направо отмени Зимата!? Аз на него ли да вярвам или на заледените тротоари по които се пързалям днеска и пъдналите дървета които няма кой да вдигне.