Сър Алекс одобри назначаването на Райън Гигс

Шотландецът смята, че уелсецът има всичко необходимо, за да успее
26 апр 2014 12:31, Друми Георгиев
1
Сър Алекс одобри назначаването на Райън Гигс
Фърги удари рамо на Гигс. Снимка: Ройтерс

Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън одобри назначаването на Райън Гигс като наставник на отбора, макар че е планирано уелсецът да остане начело на тима до края на сезона.

Според него екснационалът на Уелс има всичко необходимо, за да извади отбора от кризата и вярва, че изборът му за наставник е правилен.

Дейвид Мойс бе уволнен в началото на седмицата след поредното фиаско. Именно той бе избраникът на Сър Алекс за негов наследник.

"Гигс е човекът, който Юнайтед трябваше да избере в този момент", обяви шотландецът по време на благотворителна гала вечер в Манчестър.

"Той има 20-годишен опит в Манчестър Юнайтед, след като го взех в отбора още докато бе 13-годишен. Райън премина през цялата гама от емоции в отбора и има опит както при възходите, така и при спадовете".

"Мисля, че Райън знае какво е необходимо, за да бъдеш играч на този отбор и съм много доволен, че той ще работи с Пол Скоулс и Ники Бът, които са изключителни професионалисти".

"Според мен Юнайтед в момента има правилната комбинация в треньорския щаб, няма никакво съмнение в това", каза още шотландецът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: сър Алекс Фъргюсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
до съра Алекс преди 9 години
Алкохола и висшето образование не прощават.земи намали малко фиркането , че глей на кво замязамисленето не го увеличавай да не каталясаш бързо ама то никога не ти е било силна страна.айде пайдус със здраве

Спонсорирани публикации