От 15 до 50 лева за България - Хърватия

Билети ще могат да се купуват и онлайн
Обновена: 26 сеп 2014 14:00 | 26 сеп 2014 14:00, Александър Попов
16
От 15 до 50 лева за България - Хърватия
Снимка: Булфото, архив

От БФС обявиха цените на билетите за мача между България и Хърватия от квалификациите за Евро 2016.

Срещата е на 10 октомври от 21.45 часа и ще се играе на стадион Васил Левски. Днес от футболния съюз публикуваха информация за продажбата на билетите:

"За да улесни максимално привържениците на националния отбор, Българският футболен съюз удължи договора си за сътрудничество с компанията за продажба на билети Eventim. Така за всички домакински мачове от квалификационната кампания за Евро 2016 освен на касите на стадион "Васил Левски" билети ще се продават и в системата на Eventim".

За първата домакинска среща срещу Хърватия билетите ще бъдат достъпни за онлайн продажба на www.eventim.bg от понеделник, 29 септември. Цените са, както следва:

Сектор "А" - 50 лв.
Сектор "В" - 30 лв.
Сектори "Б" и "Г" - 15 лв.
ВИП - 200 лв.

Към стойността на билета при закупуване онлайн се добавя и такса обслужване в системата на Eventim, която е 6% от стойността на билета, но не по-малко от 1 лв. Такава такса при закупуване на билет на каса няма да бъде начислявана.

Местата за България - Хърватия ще се продават на касите на Националния стадион "Васил Левски" на ул. "Гурко" и на езерото "Ариана" от 2 октомври. На 4 и 5 октомври, събота и неделя, ще работи само касата на "Ариана".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: българияХърватия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
50 лв за билет? По-скоро 50 лв. в еврофутбол за Хърватска. По сигурна двойка едва ли има, особено ако играем с тези от снимката.
14
2
 
3
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
До 13,Много тъпо парче си. Именно тези "Азери" направиха равен с Русия, Сърбия, Швеция, Португалия... ай да не изброявам още. Нивото на футбола при Азерите се вдигна много, ама тъпата ти кратуна няма как да го осмисли. Нашите направиха много здрав мач на тоя гаден терен. Ще видиш как другите отбори ще имат ГОЛЕМИ проблеми, когато гостуват на Азерите. Аман от плоски разбирачи. Следващия път преди пишеш простотии, научи нещо и пак ела.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да дам 50 лв. ама ако предложат продукция поне за 50 стотинки. Като гледах как се мъчим с отбора на Азарбейджан, който геройски е постигнал цяло равенство с Люксембург в миналите квалификации, не ми се мисли отбор дори като Хърватия или Норвегия с колко ще ни бие.
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тичаме... ама искаме от 150 лв билети!
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато започн да чета статии за това как денят им е минал в тренировки, а не за нощните им зопои и сбивания по дискотеките, тогава може да дам пари за билет!
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пичове, няма да дам и 2 лева!
9
2
 
9
 
! Отговори
до Мистър Уейн преди 9 години
Ако за теб тази сбирщина от връзкари е националната кауза, просто нямам какво да ти кажа! Според мен са национален позор!
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срещу Азербайджан станаха за смях и добре че азерите им пуснаха в последната минута.
7
10
 
4
 
! Отговори
Мистър Уейн преди 9 години
Скъпа ли ви се струва сега националната кауза, патриоти?
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия пияници и да ми платят няма да отида да ги гледам, и по телевизията едва ли ще гледам мача! Когато пуснат да играят, а не да ми правят зарезил, вместо Татиното и Маминото талантливи момчета, които да тренират, а не да пият по дискотеките, ще ходя и на мачове, и ще ги подкрепям. Това за мен не е Националният отбор!
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2:0 за Хървация.
4
11
 
9
 
! Отговори
doncho преди 9 години
И хърватите са подобни мизерници кат нас бе, защото там всичко е супер скъпо. Явно не си стъпвал в Хърватска, а само филмчета си гледал. Ще ми изкупят дедовия.
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ми платят 100лв ще отида да гледам мача.
2
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хърватия ще спечели, а мизерната България ще претърпи поредната загуба.
1
13
 
10
 
! Отговори
богат гадняр преди 9 години
Хърватия, шампион, оле, оле, оле!Сега е момента! Българите са бедни като мишки от църква затова хървати да изкупят всичките билети!Оле, оле, оле